- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi Hazal zamani
Tamam cnm , sağolasınTeşekkür ederim tatlım ben bu sene çokkkk yogunum oğlumun dersleri,iş amanın zaman bana yetmiyor.size Hayırlı çekilişler ve Hayırlı yillar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cnm , sağolasınTeşekkür ederim tatlım ben bu sene çokkkk yogunum oğlumun dersleri,iş amanın zaman bana yetmiyor.size Hayırlı çekilişler ve Hayırlı yillar
Aylin yılbaşına kalmış 2 hafta bi an önce yapın çekilişide 1 hafta kargo gitmesi var eline ulaşsın hediyeler yahuGunaydinnn..
katılıyormusun cnm sendeÇekilişle ilgili tam bir bilgi verebilir misinn
katılıyormusun cnm sende
katılıyormusun cnm sende
çekiliş yapılacak kim kime çıkarsa hediyeleşicez , belli bi kuralı vs. yok olmasında zatenNe olduğunu tam anlayayım kii ona göre katılıcam
çekiliş yapılacak kim kime çıkarsa hediyeleşicez , belli bi kuralı vs. yok olmasında zaten
çekiliş yapılacak kim kime çıkarsa hediyeleşicez , belli bi kuralı vs. yok olmasında zaten
Bence olmamalı insan gönlünden ne geçiyorsa onu hediye etmeli , ben olabildiğince gayret ediyorum çok şey almaya hediye almayı hediye etmeyi çok severimHediye ne olacak mesela yani belli bir fiyat konulacak mı sanki geçen senelerde öyle bişey duymuştum 5 parça falan alınıyordu ben o yüzden kural var mı dedim
aynen doğru :)gönlümüzden ne koparsa ama 1-2 hediye olmaz tabi..ben takı makyaj malzemesi kitap seviyorsa onlardan alıyorum.
Tmm bende katılıyorum
Banu yap çekilişi kimin kime çıktığını söyleme sadece işim soyisim adres telefon bu kadar tamam mı üye adı yazılmıcakhoşgeldiniz..
tamamdır cnm , herkes adresleri atınca çekilişi yapacağımSize özel mesaj attım ben de katılmak istiyorum