2017 YGS LYS maratonu

301114

Hukabo
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
430
511
34
Mrb arkadaşlar biliyorum 2016 duruyoken niye 2017 maratonuna başlanır ki
25 yaşındayım 2 yıllık univ mezunuyum açıköğretim den 4 de tamamliyorum evliyim ve dünyalar tatlısı 1 yaşında oglum var eee haliyle 2016 da kazanmak istediğim bolume çok sıkı calisamiyorum bende hedefimi yani selcuk univ hukuk fakültesi bölümünü 2017 ye kazanmaya çalışacağım
Ve buraya gün gün ne yaptigimi az yada çok belkide hiç bişey yaomadigimi yazacağım hepimize kolay gelsinnn

Tm3 icin ygs lys ağırlığı
Ygs türkçe %15
Ygs sosyal %10
Ygs mat %10
Ygs fen %5

Lys 1 mat %18
Lys 1 geo %7
Lys edebiyat %25
Lys coğrafya %10

Mrb bayanlar aralıkta açmış olduğum konuya aktif olarak şimdi devam ediyorum türkçe sözcük anlam ile start verdim

Eklentiler

• 20160224_094740.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 170
Dün türkçe sözcük anlam konu çalıştım ve test çözdüm bugün cümle anlam konusunu bitirdim test çözmeye başladım önümde 13 ay var
Belki yanlış yol izliyorum bilmiyorum ama 1.5 ay falan sadece Türkçeye yogunlasmak istiyorum sonra diğer derslere bakarken türkçe test çözmek istiyorum sadece yani Türkçeyi aradan çıkarmak niyetim .

Eklentiler

• 20160225_144945.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 145
Ozamn Paragraf başlasın

Eklentiler

• 20160227_175914.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 136
Kaç gündür cakisamadim oğlum hastaydi bugün kaldığımız yerden devam

Eklentiler

• IMG_20160304_105033.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 134
Benxe calisma programini degstirmelisin bu sekilde gidersen 13 ayda bile konulari yetistiremezsin. Paragrafa sozcuk anlama caliailmaz ki bence kitap okumak daha etkili turkcede sadece dilbilgisi calis ki zaten edebiyatta sairler siirler unutulur son zamanlara biraksan daha saglikli olur diye dusunuyorum. Simdi geometri matematik 1 2 agirlikli calissan daha faydasini gorursun sonucta hukuk icin yuzde 10luk dilime girmen gerek saniyorum kolay gelsin umarim basarirsin

Arkadaşlar bende aöl deyim ygsye hazırlanıyorum daha doğrusu hazırlanamıyorum bi türlüd ers çalışmaya başlayamıyorum ygsde biyolojiyi hangi konudan başlayayım sizce yardım eder misiniz?

Arkadaşlar bende aöl deyim ygsye hazırlanıyorum daha doğrusu hazırlanamıyorum bi türlüd ers çalışmaya başlayamıyorum ygsde biyolojiyi hangi konudan başlayayım sizce yardım eder misiniz?
Canm merhaba ben yazilim muhendisiyim ama sinavlara girmeyi hobi edindigim icin bu yil tejrar giriyorum. Benim sinava girdigimde 1. Bolum biyoloji full 2m bolum 1 bos 1 yanlisim vardi. Ozaman konuyu once akici bir sekilde okuyor sonra yavas anlayarak okuyup onemli yerleri kucuk kagitlara not aliyordum. O kucuk kagitlari katlayip bir fanusa attim bos kaldikca herhangi bi dersin testlerini cozerken arada kura cekip okuyup tekrar atardin fanusa oyle ji sinavdan ciktiktan snra hatta simdi bile bicok nuans hatrimdadir. Kendince sifrele onemli yerleri. Ve bolca test coz konuyu tam olarak test cozerken anlarsin bilemedigini kesinlikle anlamadan gecme mutlaka hocana sor cevap kagidina bakip buymus demek inan akilda kalici olmaz ben oylelikle baya iyi netler cikardim umarim yardimci olur bir fikir belirmesine vesile olmusumdur.

Mrb bayanlar aralıkta açmış olduğum konuya aktif olarak şimdi devam ediyorum türkçe sözcük anlam ile start verdim
Mrb bende ygs ye hazırlanıyorum. Kaynak kitap almayı düşünüyorum yakın zamanda. Rica etsem türkçe çalıştığın kitabın markasını alabilir miyim?

cevap yazan olmamış olsun Dün kaynak kitaplarımı aldım ve ygs ye hazırlığa bende başladım kızlar. Ama bir sorum var nasıl bir program uyguluyorsunuz? Günlük ne kadar ve hangi derslerden çalışıyorsunuz? Mesela ben liseyi ilk seneden bıraktım yani hiç altyapım yok. Sıfırdan başarabilir miyim sizce?

Tabikide baslarsin kendine inan bir strateji belirle turkce falan en son zamana da sogdirilir bolca kitap oku matematik ve geometriden konulari bitir surekli test coz aciktan liseyi mi bitirmek iatiyosun ben tam anlayamadim canim

Tabikide baslarsin kendine inan bir strateji belirle turkce falan en son zamana da sogdirilir bolca kitap oku matematik ve geometriden konulari bitir surekli test coz aciktan liseyi mi bitirmek iatiyosun ben tam anlayamadim canim

Teşekkür ederim canım.Liseyi bitirmeme az kaldı son 52 kredi. Amacım güzel bi bölüm kazanmak.
Her ders için kaynak kitap aldım. Ama benim sayısal derslerle aram baya kötü.
Bi arkadaşın tavsiyesi üzerine matematiği maltepe yayınlarından aldım.Ama kelimenin tam anlamıyla duvara tosladım.
Hiç anlamıyorum ya Gitmiş bi de en zor kaynağı aldırmış bana
bende bu iş böyle olmaz diyerek antremanlarla matematik kitabını aldım toplama çıkarmalarla uğraşıyorum.
Sayısal özürlüler için bi tavsiyen var mı peki yorumlara açığım

Canim youtube ta konu anlatim videolari var birde inekle.com diye bir site var canli ozel ders saa
Canim youtube da konu anlatim videolari var cok basit bir sekilde anlatiyorlar bir dene istersen benim zamanimda fdd guvender arsimet filan vardi simdi hep degismis yayinlar. Bence konu anlatimli kitap alma hic internet inkanin barsa konu anlatimlarini izle internetten ve sirekli bol bol test coz ben bu sene cikacak soru sayilarina gore bi calisma dagilimi hazirladim ama basina gecemiyorum bir turlu netten onlari arastir mesela mat 2 den en fazla limit turev integral trigonometri kimya prganik kimya vs. Cok spru cikan konulara hakim olirsan tek tuk 2. Der denklemler vs cerez gibi gelir once kendine olan onyargini kirmalisin yapabilirmiyim degil yapicam de degerlerinden ne eksigin var ki kimi bir kerede anlar kimi 50 kerede arayi kapatmak kendi elinde

İnekle.com ay çok komikmiş sitenin ismi. hemen bakayım. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim baya yardımcı oldun yolumu çizmemde. peki sen nasıl yapıyorsun. misal bu ay şu şu konular bitecek diye mi yoksa günlük bir saat matematik yarım saat kimya vs gibi mi? hangisi daha verimli? hedeflerin nasıl?

İnekle.com ay çok komikmiş sitenin ismi. hemen bakayım. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim baya yardımcı oldun yolumu çizmemde. peki sen nasıl yapıyorsun. misal bu ay şu şu konular bitecek diye mi yoksa günlük bir saat matematik yarım saat kimya vs gibi mi? hangisi daha verimli? hedeflerin nasıl?

Bu arada bu mesajı ikinci kez yayınlıyorum. yeniyim de kadınlar kulübünde. ilk yazdığımda alıntı yapamamışım düzeltemedim de kusura bakmayın

Bu sene biraz vasat gecti ygsde hedefledigim puani alamadim lys ye cok yuklenmem lazim iste oda sikntili da bakalim hayirlisi. Ben gunluk calisamiyorum 7 aylik evliyim cok zaman ayiramiyorum o sebepten ama basina oturuncada bikac konu bitiriyorum solimdi bi plan hazirladim kendime en cok hamgi konulardan soru cikiyor diye o konulardan cozumlu ornekler snrasi denemelr filan cozuyorum acikcasi bu yildan benmde pek umidim yok aslinda ama yindede son ay bi marotana girdim bakalim bellide olmaz insaat muh istiyorum ama makinede yazicam tercihlerime o titarsa bile 1 sene gidip tekrar sinava girip insaata gecerim diye dusunuyorum ortak dersler var ya 1 de hep insallah bakalim sen hangi bolum istiyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…