- 6 Mayıs 2016
- 200
- 98
- 28
Bu sene biraz vasat gecti ygsde hedefledigim puani alamadim lys ye cok yuklenmem lazim iste oda sikntili da bakalim hayirlisi. Ben gunluk calisamiyorum 7 aylik evliyim cok zaman ayiramiyorum o sebepten ama basina oturuncada bikac konu bitiriyorum solimdi bi plan hazirladim kendime en cok hamgi konulardan soru cikiyor diye o konulardan cozumlu ornekler snrasi denemelr filan cozuyorum acikcasi bu yildan benmde pek umidim yok aslinda ama yindede son ay bi marotana girdim bakalim bellide olmaz insaat muh istiyorum ama makinede yazicam tercihlerime o titarsa bile 1 sene gidip tekrar sinava girip insaata gecerim diye dusunuyorum ortak dersler var ya 1 de hep insallah bakalim sen hangi bolum istiyordun
Hayırlı olsun evliliğin. inşallah birlikte bi ömür mutlu olursunuz ve tabi ki de gönlündeki gibi istediğin bölümü kazanırsın.
Bu arada bende uzun süreli bir nişanlılık geçirdim.Tüm hayatımı evlilik üzerine kurdum.ki o da okumamı yada çalışmamı istemiyordu. Tek öğrendiğim ayaklarımın üstünde durmam gerektiği. bu da ancak ve ancak okumakla olucak.
işte şimdi ben seneye ygsye girersem kazanıp üni ye başladığımda 21 olucam genel olarak büyük olucam ordakilerden aklımı kurcalıyo biraz.
büyük hedefler koyunca sıkılıveriyorum. o yüzden saatlik çalışıyorum misal bir saatte türkçeden ne yapabilirsem.
nasıl yetişeceğimi de bilmiyorum. 20 yaşıma girdim bu nisanda tüm yaşıtlarım zehir gibi hepsi bi yerlere yerleşti ben daha ygs ve lys yi ayıramıyorum
ne olmak istediğimi yada ne bölüm okumak istediğimi bilmiyorum.sözelim gayet güzel ama bölümlere bakıyorum hep yüzde 10 matematik falan.sayısalımı düzeltmeye çalışıyorum.
aman diyim birazcık üstüne düş derslerin yoksa benim gibi ah vah edersin yıllar sonra