2017 YGS LYS maratonu

Hayırlı olsun evliliğin. inşallah birlikte bi ömür mutlu olursunuz ve tabi ki de gönlündeki gibi istediğin bölümü kazanırsın.

Bu arada bende uzun süreli bir nişanlılık geçirdim.Tüm hayatımı evlilik üzerine kurdum.ki o da okumamı yada çalışmamı istemiyordu. Tek öğrendiğim ayaklarımın üstünde durmam gerektiği. bu da ancak ve ancak okumakla olucak.
işte şimdi ben seneye ygsye girersem kazanıp üni ye başladığımda 21 olucam genel olarak büyük olucam ordakilerden aklımı kurcalıyo biraz.
büyük hedefler koyunca sıkılıveriyorum. o yüzden saatlik çalışıyorum misal bir saatte türkçeden ne yapabilirsem.
nasıl yetişeceğimi de bilmiyorum. 20 yaşıma girdim bu nisanda tüm yaşıtlarım zehir gibi hepsi bi yerlere yerleşti ben daha ygs ve lys yi ayıramıyorum
ne olmak istediğimi yada ne bölüm okumak istediğimi bilmiyorum.sözelim gayet güzel ama bölümlere bakıyorum hep yüzde 10 matematik falan.sayısalımı düzeltmeye çalışıyorum.
aman diyim birazcık üstüne düş derslerin yoksa benim gibi ah vah edersin yıllar sonra

Tatlim benim daha kucucuksun ben 27 yasindayim 5 sene yazilim muh okudum hobi olsun diye insaat okumak istiyorum simdi ben napiyim senin kafani hoc kurcalamasin haklisin kesinlikle ayaklarinin uzerinde dur once bi hedef koy kendine 1 saat degil konu bitene kadar calsi aklini derse ogrenmeye ver saati kollama kendinede guven yasla alakali bi durum sorun yok herkes nasil yapiyor sende yaparsin ne eksigin var yeterki iste nasibinde varsa olur tabi ustune dusmende sart

Ayricada milleti boswer gipta guzel seydir ama kararinda sen kendi yoluna bak saga sola bakman sadece sni duraklatir sen onune bak dagitma kafani kiyaslama da kendini kimsenin ic dunyasini bilemiyoruz senin kendini kiyasladigin insanlar belkide senin yerinde olmak istiyorlardir bilemeyiz

Keşke yardımcı olabilsem senin bana olduğun gibi ama hiçbişey bilmiyorum ki. Konu bitene kadar çalışmayı denedim. Ama bazı konular o kadar sıkıcı oluyordu ki ders çalışma hevesim kalmıyo. Şöyle bi taktik buldum okulda 40 dk ders yapılıyor ben 1 saat yapayım ara vereyim sonra başka bir derse geçeyim. yani azar azar günde 8 dersten 8 saat. Böyle yapınca alarmı kuruyorum öyle çabuk bitiyor ki zaman anlamıyorum ya ama ben bu konuya daha çalışmak istiyordum diye söyleniyorum.
O kadar hevesim artıyo ki. Doğrusu senin dediğin gibi konu konu bitirmek ama ben bebek adımlarını tercih ediyorum. Çünkü çalışmak benim için diyet gibi diyette zorlanınca kaçamak yapmaya meyilli olur ya insan.dersler biraz sıkıcı olduğu zaman hemen başka şeylere yöneliyorum. çocuk gibiyim nasıl daha eğlenceli çalışırım diye düşünüyorum. mesela sen önceki yazında fanus örneğini vermiştin o çok hoşuma gitti. hemen kendime bi fanus yada kavanoz bulmalıyım

Zaman ayırıp o kadar yardımcı oldun ki bana. çevremde hiç kimse yok sorular sorabileceğim. arkadaş çevrem de yok. öyle internette bakınırken kadınlar kulübünde bu konuları görüp şansımı bir de burada denemek için üye oldum. ve sizlerle tanıştım. iyi ki üye olmuşum çok teşekkür ederim bana zaman ayırıp destek verdiğin için.

çok teşekkür ederim ama ben konuyu çalışıyorum konu anlatım videolarını izliyorum daha sonra test çözmeye başladıgım zaman yapamıyorum yani konuyu biliyorum testleri yapamıyorum sürekli bilmediğim şeyler çıkıyor ygsye girmeyi çok istiyorum ama böyle devam ettikçe girmeyecegim sanırım

Bende sana tesekkur ederim gercek hayatta insanlar ya kiskanc yada kendini bisey sanan cinsten burda insan kimseyi tanimiyo o yuzden her skntisini anlatabiliyo

Cozumlu ornekleri coz tum sorulari cozememen konuya tam anlamiyla hakim olamamandandir. Bisey anlamadim mesela trigonometri konusunu kendi icinde bir derya birde turev integral konusununda icinde var hani ic ice olan konulardami sknti yasiyosun yoksa temel konularda da mi sknti var

şöyle söyliyeyim biyolojiden enzimlere çalışıyorum tonguç akadmiden falan videoları izliyorum elimdeki kaynak kitaptan enzimler konusunu açıyorum soruları yapamıyorum temel konu veya iç içe olan konulardan değil yani birkaç yerden anlatımları izliyorum yine yapamıyorum

Ozaman calisma stratejini degistirmelisin okuyarak mi calisiyosun ozet cikartarak mi mesela ben sna kensi stratejimi anlatiyim once oylesine okurum snra 2. Yi dikkatlice okur onemli kisimlarin altini cizer 3.de ise cizdigim yerleri kucuk kagitlara not alip bi kavanoza atarim her bos kaldikca kura cekip okur tekrar atarim fanusa enzimlerden bu sene lys de soru beklenmiyor

kızlar ygs kaç oturum yav? tek sınav değil mi bu?
hangi bölümü istiyorsunuz ygs tek oturum lys de oturum sayısı var eger istediginiz bölüm ygs ile alıyorsa ygs yeter.İstediginiz bölüm nedir

hangi bölümü istiyorsunuz ygs tek oturum lys de oturum sayısı var eger istediginiz bölüm ygs ile alıyorsa ygs yeter.İstediginiz bölüm nedir
İlahiyat istiyorum canım. sanırım ygs 4 puanı ile gireceğim. ygs nin kaç oturum olduğunu merak ettim. tek oturum olmasına sevindim. bizim zamanımızda 180 dakikada herşey olup bitiyordu :)) kısa ve acısız olsun istiyorum. Malum yaşımız kemale erdi

Örgün mü aöf.istiyorsunuz

herkes gün içinde ne kadar çalıştığını yazsa motive oluruz aslında

Merhaba niye boş bırakılmış güzelim konu haydi birbirimizi motive edelim birlikte başaralım ben bugün coğrafya çalıştım 1 saat daha doğrusu video dinledim not aldım soru çözdüm hoca süper ötesi anlatıyo akşamda tarih full soru çözerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…