• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 temmuz gelinleri! Buyrun burda konusalim*

[QUOTE="ibownick, post: 5085ornella-chester-salon-takimi-yesil-beyaz
n fotosu var mı? nerden ve ne kadara aldınız? bende yeşil chester bakıyorum da:))[/QUOTE]
Tabiiki su linkten ulasabilirsiniz :)
https://www.tarzmobilya.com/ornella-chester-salon-takimi-yesil-beyaz
Ben siparis ettim, getirttim bir sorun cikmadi, siz nasil bisey dusunuyorsunuz? :)
Berjerleri istediginiz renk yaptirabiliyorsunuz siparisle calisiyorlar zaten, ben koyu krem yaptirdim :)

Screenshot_20170406-145715.png
şöyle bişey canım :) ay ben rengine aşık oldum galiba :21::))

Screenshot_20170406-145735.png
bi de bunu çok beğendim canım hangisinden yaptırsam acaba :))

ben de seninkine baktım, nişanlı arkadaşlarıma da attım çok beğendik gerçekten seçimin harika :)

Screenshot_20170406-145521.png
Screenshot_20170406-145657.png
tatlım bu ikisinden birini de oturma odası için düşünüyorum sence nasıllar :)

Eki Görüntüle 1978542 Eki Görüntüle 1978543 tatlım bu ikisinden birini de oturma odası için düşünüyorum sence nasıllar :)
Aayy sekeriiimm ikisi de birbirinden guzelleer :))) ilki adeta cilekli dondurma gibi duruyor, cok sekerr benim oturma odam da pembe tonunda ancaakk ben oyumu ikincisine veriyorum, renkler muthis hardal sarisina bayilirim zaten, bir sonbahar konsepti gibi duruyor, o yuzden ikincisini tercih ettim kesinliklee, sen ne dusunuyorsunn? :))

Aayy sekeriiimm ikisi de birbirinden guzelleer :))) ilki adeta cilekli dondurma gibi duruyor, cok sekerr benim oturma odam da pembe tonunda ancaakk ben oyumu ikincisine veriyorum, renkler muthis hardal sarisina bayilirim zaten, bir sonbahar konsepti gibi duruyor, o yuzden ikincisini tercih ettim kesinliklee, sen ne dusunuyorsunn? :))

kesinlikle seninle aynı fikirdeyim canım hardal favori rengim :) hatta istemeye geldiklerinde de hardal giymiştim  :KK68::-)

kesinlikle seninle aynı fikirdeyim canım hardal favori rengim :) hatta istemeye geldiklerinde de hardal giymiştim  :KK68::-)
Aa harikaaa ben de cok severim canim, zevklerimiz uyuyor :)) benim de evime aldigim bircok obje, hardal, kiremit rengi ve haki yesili :)) sanirim vazgecemiyorum:oops:

Aa harikaaa ben de cok severim canim, zevklerimiz uyuyor :)) benim de evime aldigim bircok obje, hardal, kiremit rengi ve haki yesili :)) sanirim vazgecemiyorum:oops:

pastel tonlar ağır basıyor sanırım :) çok güzel :) yatak örtün vs ne renkti senin canım :)

pastel tonlar ağır basıyor sanırım :) çok güzel :) yatak örtün vs ne renkti senin canım :)
Canim bi tane sozlu iken almistim, ekru renginde dugun olacagi aksam serecegim, ama oyle abartili bisey degil, inci detayli hafif belli belirsiz dantelleri var, bir de acik pembe gunluk yatak ortusu aldim canim madame cocodan suanlik sadece iki tane :) seninkiler nasil? :nazar:

Back