- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Sor sekerim buyur :))) her zaman :)o zaman ben sorularımı sormaya devam edeyim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sor sekerim buyur :))) her zaman :)o zaman ben sorularımı sormaya devam edeyim canım
Sor sekerim buyur :))) her zaman :)
Niye olmasin canim :) benim annemin salonu da gri ben soft renkleri cok seviyorum dun de soyledigim gibi :)merhabaaa canım :)) salon mobilyamı gri düşünüyorum çok zevksizim demi
2800 e dikiliyo tesekkurlerGule gule kullan, cok guzel, fiyati ne kadar?
Niye olmasin canim :) benim annemin salonu da gri ben soft renkleri cok seviyorum dun de soyledigim gibi :)
Fotosu varsa paylasir misin canim, tarzi nasil? :)bugün baktım bi takım çok hoşuma gitti bayıldım :d
Gercekten rengi cok guzelmis canim, biraz fildisi tonuna bakiyor sanki, gayet şık, gri nin agirligi her zaman vardir zaten, modasi gecmeyen bir renk, ayrica son zamanlarda da cok trendEki Görüntüle 1978450 şöyle bişey canım :) ay ben rengine aşık oldum galiba :))
Digeri daha agir duruyor canim bence, salona uyabilecek bir renk hem kir de goturur, oturma odani nasil dusunuyorsun? :)Eki Görüntüle 1978452 bi de bunu çok beğendim canım hangisinden yaptırsam acaba :))
Cok tesekkurler sekerim, allah size daha guzellerini versin insallah :)) senin secimlerin de cok guzel gule gule kullanalim hepimiz :)ben de seninkine baktım, nişanlı arkadaşlarıma da attım çok beğendik gerçekten seçimin harika :)
Cok tesekkurler sekerim, allah size daha guzellerini versin insallah :)) senin secimlerin de cok guzel gule gule kullanalim hepimiz :)
Aayy sekeriiimm ikisi de birbirinden guzelleer :))) ilki adeta cilekli dondurma gibi duruyor, cok sekerr benim oturma odam da pembe tonunda ancaakk ben oyumu ikincisine veriyorum, renkler muthis hardal sarisina bayilirim zaten, bir sonbahar konsepti gibi duruyor, o yuzden ikincisini tercih ettim kesinliklee, sen ne dusunuyorsunn? :))Eki Görüntüle 1978542 Eki Görüntüle 1978543 tatlım bu ikisinden birini de oturma odası için düşünüyorum sence nasıllar :)
Aayy sekeriiimm ikisi de birbirinden guzelleer :))) ilki adeta cilekli dondurma gibi duruyor, cok sekerr benim oturma odam da pembe tonunda ancaakk ben oyumu ikincisine veriyorum, renkler muthis hardal sarisina bayilirim zaten, bir sonbahar konsepti gibi duruyor, o yuzden ikincisini tercih ettim kesinliklee, sen ne dusunuyorsunn? :))
Aa harikaaa ben de cok severim canim, zevklerimiz uyuyor :)) benim de evime aldigim bircok obje, hardal, kiremit rengi ve haki yesili :)) sanirim vazgecemiyorumkesinlikle seninle aynı fikirdeyim canım hardal favori rengim :) hatta istemeye geldiklerinde de hardal giymiştim 
Aa harikaaa ben de cok severim canim, zevklerimiz uyuyor :)) benim de evime aldigim bircok obje, hardal, kiremit rengi ve haki yesili :)) sanirim vazgecemiyorum
Canim bi tane sozlu iken almistim, ekru renginde dugun olacagi aksam serecegim, ama oyle abartili bisey degil, inci detayli hafif belli belirsiz dantelleri var, bir de acik pembe gunluk yatak ortusu aldim canim madame cocodan suanlik sadece iki tane :) seninkiler nasil?pastel tonlar ağır basıyor sanırım :) çok güzel :) yatak örtün vs ne renkti senin canım :)