• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 temmuz gelinleri! Buyrun burda konusalim*

tatliş mesajda hata oldu :) renk olarak ne düşünüyosun :)
Salon mobilyam koyu yesil canim, ekru tonlarda perde bakiyorum, oturma odam da pembe cicekli ona da kirik beyaz perde bakiyorum, fon perdelerini uydurmaya calisiyorum, kruvaze yaptirmayacagim. Sen ne dusunuyorsun? :)

Salon mobilyam koyu yesil canim, ekru tonlarda perde bakiyorum, oturma odam da pembe cicekli ona da kirik beyaz perde bakiyorum, fon perdelerini uydurmaya calisiyorum, kruvaze yaptirmayacagim. Sen ne dusunuyorsun? :)

yaa canım :) ben de tam tersi kruvaze yaptırmak istiyorum :) yatak odası rengine takıldım açıkçası açık ton düşünüyorum yatak örtüsü vs vs :D

salon mobilyamı fil dişi düşünüyorum, biraz ağır kaçacak sanırım :D

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 39
yaa canım :) ben de tam tersi kruvaze yaptırmak istiyorum :) yatak odası rengine takıldım açıkçası açık ton düşünüyorum yatak örtüsü vs vs :KK70:

salon mobilyamı fil dişi düşünüyorum, biraz ağır kaçacak sanırım :KK70:
Agir degil canim bence bu senin evin ve nasil istiyorsan oyle dosemelisin (nisanlinin fikirleriyle birlikte tabiiki) ben soft renkleri de cok severim, ama salonuma koyu yesil mobilya aldim :D modeli chester, hem modern hem de eski tarza yakin bir takimcok icime sindi, olur da sen de rastlarsan degerlendirin derim :)

Agir degil canim bence bu senin evin ve nasil istiyorsan oyle dosemelisin (nisanlinin fikirleriyle birlikte tabiiki) ben soft renkleri de cok severim, ama salonuma koyu yesil mobilya aldim :D modeli chester, hem modern hem de eski tarza yakin bir takimcok icime sindi, olur da sen de rastlarsan degerlendirin derim :)

Evet evet :) kesinlikle harika düşünmüşsün :)

ne bileyim salonuma girildiğinde osmanlı rüzgarı essin istiyorum :)) aksesuarları da o tarz alcam inşaallah :)

Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım

Evet evet :) kesinlikle harika düşünmüşsün :)

ne bileyim salonuma girildiğinde osmanlı rüzgarı essin istiyorum :)) aksesuarları da o tarz alcam inşaallah :)

Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım
Amin canim, sen de oyle insallah :) ben de osmanli tarzini cok severim, ozellikle avizelerde filan gosterisli ve sahsahli modellere gozum gidiyor, bakalim nasil duzecegiz son hali nasil olacak evimizin :)
Yatak odasini ne Renk dusunuyorsun? :)

Amin canim, sen de oyle insallah :) ben de osmanli tarzini cok severim, ozellikle avizelerde filan gosterisli ve sahsahli modellere gozum gidiyor, bakalim nasil duzecegiz son hali nasil olacak evimizin :)
Yatak odasini ne Renk dusunuyorsun? :)

içimi okudun sanki :) rengine karar veremediğim için forum açtım ben de :))

krem yahut lila düşündüm daha geniş ve ferah gösterir diye :) sen :)

içimi okudun sanki :) rengine karar veremediğim için forum açtım ben de :))

krem yahut lila düşündüm daha geniş ve ferah gösterir diye :) sen :)
Evet sekerim iyi dusunmussun, benim de yatak odam krem rengi ve acik ceviz renginde suslemeleri var, acik renk iyidir bence, koyu tonlarla kontrast yapinca şık duruyor, bir de o kadar cok model var ki insanin akli duruyor kafasi karisiyor :)

Evet sekerim iyi dusunmussun, benim de yatak odam krem rengi ve acik ceviz renginde suslemeleri var, acik renk iyidir bence, koyu tonlarla kontrast yapinca şık duruyor, bir de o kadar cok model var ki insanin akli duruyor kafasi karisiyor :)

hepsi benim olsun diyesi geliyor insanın :D

imkan olsa da hepsini alsak :D

Şehir neresi bu arada :)

Oo secenek coktur orda simdiii :)))
Ben 2012'de Ankara'ya arkadasimi ziyarete gelmistim, Etlik semtinde kalmistim 10 gun, cok duzenli ve aradigimi bulabildigim bir sehir olmustu benim :)

Evet canım herşey elimizin altında :) bu yönden şanslı hissediyorum kendimi :)

Agir degil canim bence bu senin evin ve nasil istiyorsan oyle dosemelisin (nisanlinin fikirleriyle birlikte tabiiki) ben soft renkleri de cok severim, ama salonuma koyu yesil mobilya aldim :KK70: modeli chester, hem modern hem de eski tarza yakin bir takimcok icime sindi, olur da sen de rastlarsan degerlendirin derim :)

meraba koltuğunuzun fotosu var mı? nerden ve ne kadara aldınız? bende yeşil chester bakıyorum da:))

Back