- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.498
- 498
- Konu Sahibi Mihmandar_34
15 temmuz kina, 16 temmuz dugun sekerim :) hayirlisi ile atlatalim insallah
ay evet aynı gün :) heyecan verici :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 temmuz kina, 16 temmuz dugun sekerim :) hayirlisi ile atlatalim insallah
Hatta ayni gun kinamiz varmiss :) kesinlikle cok heyecanli canim hazirliklar nasil gidiyor :)ay evet aynı gün :) heyecan verici :)
Hatta ayni gun kinamiz varmiss :) kesinlikle cok heyecanli canim hazirliklar nasil gidiyor :)
Zaman var daha canim :) bizim hazir sayilir nerdeyse ben de eylul de nisanlandim, beyaz esyalarin yarisini sozlu iken almistim zaten, mobilyalari da gecen ay hallettik, yavas yavas tamamlaniyor hepsi :)sen başladın mı :) hiçbir şeyim hazır değil maalesef
Zaman var daha canim :) bizim hazir sayilir nerdeyse ben de eylul de nisanlandim, beyaz esyalarin yarisini sozlu iken almistim zaten, mobilyalari da gecen ay hallettik, yavas yavas tamamlaniyor hepsi :)
Canim ortak aldik, buzdolabi ve tv yi nisanlim, bulasik makinesi ve camasir makinesini de ben aldim :) siz nasil yapicaksiniz nasipse? :)beyaz eşyaları erkek tarafı mı aldı yoksa çeyizine dahil mi :))
Canim ortak aldik, buzdolabi ve tv yi nisanlim, bulasik makinesi ve camasir makinesini de ben aldim :) siz nasil yapicaksiniz nasipse? :)
Nisanlin ne is yapiyor canim :) valla hic sorma, az kaldi :)bizde hepsini o alıyor canım benim :)
Günler geçmek bilmiyor mübarek iple çekiyorum resmen :)))
Nisanlin ne is yapiyor canim :) valla hic sorma, az kaldi :)
Gardiyan sekerim :) su gunleri bi atlatabilsek, sadaka verecegim cok yogun ve stresliii islermis :)imam canım :) senin :)
Gardiyan sekerim :) su gunleri bi atlatabilsek, sadaka verecegim cok yogun ve stresliii islermis :)
Oyle tabii canim, az kaldii valla her gun baska bir is ile ugrasiyorum :) bugun de is cikisi perde bakmaya gittikbekarlık sultanlıkmış gerçekten yani daha rahattık :)) ama tatlı telaşlar bunlar
Hayal tül ne ola ki?kızlar gelinliğini hayal tül yaptırn var mı nasıl duruyor benim hayal tül ama nasıl olur bilemedim
bir tül çeşidiymiş :)Hayal tül ne ola ki?
Hayir canim benimki oyle degil, kabuk gibi sert bir kumastan yaptirdim :) seninki nasil peki, dugunun ne zaman?bir tül çeşidiymiş :)
Oyle tabii canim, az kaldii valla her gun baska bir is ile ugrasiyorum :) bugun de is cikisi perde bakmaya gittik beğendiniz mi bişeyler :) renk olarak ne düşünüyosun :)
kızlar gelinliğini hayal tül yaptırn var mı nasıl duruyor benim hayal tül ama nasıl olur bilemedim