- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Salon mobilyam koyu yesil canim, ekru tonlarda perde bakiyorum, oturma odam da pembe cicekli ona da kirik beyaz perde bakiyorum, fon perdelerini uydurmaya calisiyorum, kruvaze yaptirmayacagim. Sen ne dusunuyorsun? :)tatliş mesajda hata oldu :) renk olarak ne düşünüyosun :)
Salon mobilyam koyu yesil canim, ekru tonlarda perde bakiyorum, oturma odam da pembe cicekli ona da kirik beyaz perde bakiyorum, fon perdelerini uydurmaya calisiyorum, kruvaze yaptirmayacagim. Sen ne dusunuyorsun? :)
benim nisan sonunda gelinliim buna benziyorHayir canim benimki oyle degil, kabuk gibi sert bir kumastan yaptirdim :) seninki nasil peki, dugunun ne zaman?
Agir degil canim bence bu senin evin ve nasil istiyorsan oyle dosemelisin (nisanlinin fikirleriyle birlikte tabiiki) ben soft renkleri de cok severim, ama salonuma koyu yesil mobilya aldimyaa canım :) ben de tam tersi kruvaze yaptırmak istiyorum :) yatak odası rengine takıldım açıkçası açık ton düşünüyorum yatak örtüsü vs vs
salon mobilyamı fil dişi düşünüyorum, biraz ağır kaçacak sanırım
Gule gule kullan, cok guzel, fiyati ne kadar?benim nisan sonunda gelinliim buna benziyor
Agir degil canim bence bu senin evin ve nasil istiyorsan oyle dosemelisin (nisanlinin fikirleriyle birlikte tabiiki) ben soft renkleri de cok severim, ama salonuma koyu yesil mobilya aldimmodeli chester, hem modern hem de eski tarza yakin bir takimcok icime sindi, olur da sen de rastlarsan degerlendirin derim :)
Amin canim, sen de oyle insallah :) ben de osmanli tarzini cok severim, ozellikle avizelerde filan gosterisli ve sahsahli modellere gozum gidiyor, bakalim nasil duzecegiz son hali nasil olacak evimizin :)Evet evet :) kesinlikle harika düşünmüşsün :)
ne bileyim salonuma girildiğinde osmanlı rüzgarı essin istiyorum :)) aksesuarları da o tarz alcam inşaallah :)
Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım
Amin canim, sen de oyle insallah :) ben de osmanli tarzini cok severim, ozellikle avizelerde filan gosterisli ve sahsahli modellere gozum gidiyor, bakalim nasil duzecegiz son hali nasil olacak evimizin :)
Yatak odasini ne Renk dusunuyorsun? :)
Evet sekerim iyi dusunmussun, benim de yatak odam krem rengi ve acik ceviz renginde suslemeleri var, acik renk iyidir bence, koyu tonlarla kontrast yapinca şık duruyor, bir de o kadar cok model var ki insanin akli duruyor kafasi karisiyor :)içimi okudun sanki :) rengine karar veremediğim için forum açtım ben de :))
krem yahut lila düşündüm daha geniş ve ferah gösterir diye :) sen :)
Evet sekerim iyi dusunmussun, benim de yatak odam krem rengi ve acik ceviz renginde suslemeleri var, acik renk iyidir bence, koyu tonlarla kontrast yapinca şık duruyor, bir de o kadar cok model var ki insanin akli duruyor kafasi karisiyor :)
Hahah dimiii, yeni gelinlerin alisveris cilginligiii :))))hepsi benim olsun diyesi geliyor insanın
imkan olsa da hepsini alsak
Şehir neresi bu arada :)
Hahah dimiii, yeni gelinlerin alisveris cilginligiii :))))
Zonguldaktayim canim ben, sen? :)
Oo secenek coktur orda simdiii :)))Ankara tatlım :))
Oo secenek coktur orda simdiii :)))
Ben 2012'de Ankara'ya arkadasimi ziyarete gelmistim, Etlik semtinde kalmistim 10 gun, cok duzenli ve aradigimi bulabildigim bir sehir olmustu benim :)
Cok sukur canim, bencede oyle :)Evet canım herşey elimizin altında :) bu yönden şanslı hissediyorum kendimi :)
Cok sukur canim, bencede oyle :)
Hahaha ben cok severim konusan insan, cunku ben de cok konusurum canimçok konuştum sanırsamehehh :))
Hahaha ben cok severim konusan insan, cunku ben de cok konusurum canim
Agir degil canim bence bu senin evin ve nasil istiyorsan oyle dosemelisin (nisanlinin fikirleriyle birlikte tabiiki) ben soft renkleri de cok severim, ama salonuma koyu yesil mobilya aldimmodeli chester, hem modern hem de eski tarza yakin bir takimcok icime sindi, olur da sen de rastlarsan degerlendirin derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?