2017 temmuz gelinleri! Buyrun burda konusalim*

tatliş mesajda hata oldu :) renk olarak ne düşünüyosun :)
Salon mobilyam koyu yesil canim, ekru tonlarda perde bakiyorum, oturma odam da pembe cicekli ona da kirik beyaz perde bakiyorum, fon perdelerini uydurmaya calisiyorum, kruvaze yaptirmayacagim. Sen ne dusunuyorsun? :)

Salon mobilyam koyu yesil canim, ekru tonlarda perde bakiyorum, oturma odam da pembe cicekli ona da kirik beyaz perde bakiyorum, fon perdelerini uydurmaya calisiyorum, kruvaze yaptirmayacagim. Sen ne dusunuyorsun? :)

yaa canım :) ben de tam tersi kruvaze yaptırmak istiyorum :) yatak odası rengine takıldım açıkçası açık ton düşünüyorum yatak örtüsü vs vs

salon mobilyamı fil dişi düşünüyorum, biraz ağır kaçacak sanırım

Agir degil canim bence bu senin evin ve nasil istiyorsan oyle dosemelisin (nisanlinin fikirleriyle birlikte tabiiki) ben soft renkleri de cok severim, ama salonuma koyu yesil mobilya aldim modeli chester, hem modern hem de eski tarza yakin bir takimcok icime sindi, olur da sen de rastlarsan degerlendirin derim :)

Evet evet :) kesinlikle harika düşünmüşsün :)

ne bileyim salonuma girildiğinde osmanlı rüzgarı essin istiyorum :)) aksesuarları da o tarz alcam inşaallah :)

Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım

Evet evet :) kesinlikle harika düşünmüşsün :)

ne bileyim salonuma girildiğinde osmanlı rüzgarı essin istiyorum :)) aksesuarları da o tarz alcam inşaallah :)

Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım
Amin canim, sen de oyle insallah :) ben de osmanli tarzini cok severim, ozellikle avizelerde filan gosterisli ve sahsahli modellere gozum gidiyor, bakalim nasil duzecegiz son hali nasil olacak evimizin :)
Yatak odasini ne Renk dusunuyorsun? :)

Amin canim, sen de oyle insallah :) ben de osmanli tarzini cok severim, ozellikle avizelerde filan gosterisli ve sahsahli modellere gozum gidiyor, bakalim nasil duzecegiz son hali nasil olacak evimizin :)
Yatak odasini ne Renk dusunuyorsun? :)

içimi okudun sanki :) rengine karar veremediğim için forum açtım ben de :))

krem yahut lila düşündüm daha geniş ve ferah gösterir diye :) sen :)

içimi okudun sanki :) rengine karar veremediğim için forum açtım ben de :))

krem yahut lila düşündüm daha geniş ve ferah gösterir diye :) sen :)
Evet sekerim iyi dusunmussun, benim de yatak odam krem rengi ve acik ceviz renginde suslemeleri var, acik renk iyidir bence, koyu tonlarla kontrast yapinca şık duruyor, bir de o kadar cok model var ki insanin akli duruyor kafasi karisiyor :)

Evet sekerim iyi dusunmussun, benim de yatak odam krem rengi ve acik ceviz renginde suslemeleri var, acik renk iyidir bence, koyu tonlarla kontrast yapinca şık duruyor, bir de o kadar cok model var ki insanin akli duruyor kafasi karisiyor :)

hepsi benim olsun diyesi geliyor insanın

imkan olsa da hepsini alsak

Şehir neresi bu arada :)

Oo secenek coktur orda simdiii :)))
Ben 2012'de Ankara'ya arkadasimi ziyarete gelmistim, Etlik semtinde kalmistim 10 gun, cok duzenli ve aradigimi bulabildigim bir sehir olmustu benim :)

Evet canım herşey elimizin altında :) bu yönden şanslı hissediyorum kendimi :)

meraba koltuğunuzun fotosu var mı? nerden ve ne kadara aldınız? bende yeşil chester bakıyorum da:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…