2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar. bu aksam kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür 4 gün önden gidiyoruz şimdilik. 2 hafta sonra 2li tarama testine gidicez doktorum cinsiyetine de bakarız dedi darısı başınıza. maşallah ne güzel hareket ediyordu büyüdüğünü gormek değişik geldi duygulandım inşallah sağ salim kucağımıza alırız :nazar::KK200:

Kizlarrr öglen saat 1 gibi isyerinde balik yedim aksam unuttum peynir yedim. Zaten midem bulaniyordu simdi psikolojik daha bulaniyor sizce zehirlenme ihtimali var mi :bicak:
Yoğurtlu balık tarifi bile var. Küpez balığı geçen rastladım :) hatta şunu bile diyecek olanlar olacak ek gıdaya geçince. Balık veriyoruz ee süt de içiyor emziriyoruz :):-) ondan birşey olmaz canım

Kızlar doktorumun verdigi ilac beni cok rahatlatti icinde sadece vitaminler var ismi premisis 2hafta sonra ilk defa bu gece midem rahat etti

teşekkür ederim diğer bebeğim için tehlikeli olmasından korkuyorum. benim için bir tane çok çok önemli. ne kadar zor birşeymiş bir dahaki ultrasonu beklemek.
Canim ben daha once bos gebelik yasadim ve dusukle sonuclandi.haliyle icerde bebek yoktu kese buyuyordu..bu gebeligimin basindada cift kesemde önce bir gelisim gordu daha sonra hamdolsun ikinci kesemdede bebis belirdi.ama belirmeseydi dr.umun anlattigina gore o bos kese digeri buyudugu icin yok olacakti.insallah sende hayirlisiyla atlatirsin bu durumu.ikinci kese gec buyur ve bebek gec gelisirmis.bakalim bebis gelecekmi ondanda

Kizlar 9.haftaua girdik.belirti durumlariniz nasil ? Benim kokudan kaynaklanan tiksinmelerim oluyo .ama oyle bulanti kusma felan yok.sanki hicbirsey yok gibi.tedirginim.goguslerimde oyle cok acimiyor.15 inde doktora gidicem ama kaygiliyim nedense.
merak etme canım benimde yok çok belirtim

Aaa dondurma mı? Neli yemiştin?
Mini carte dor almıştım vanilya ve kakaolu Paker halinde dolapta duruyordu her gün yedim biraz faydası oldu birde sabahlari Safran çok kusuyorum onun için de ayva yiyorumm limon sıkıp

Günaydın kizlar sabahtan beri yine kusma halindeyim :KK43: eşim de benle birlikte ayaklandı şimdi belki faydası olur diye ayva yiyorum
Allah yardımcın olsun canım doktorun bisey vermedimi bana dun premisis verdi bikac saat rahattim gece 3te bende bulantiyla kalktim midem kaziniyordu cubuk yedim iyi geldi biraz

Allah yardımcın olsun canım doktorun bisey vermedimi bana dun premisis verdi bikac saat rahattim gece 3te bende bulantiyla kalktim midem kaziniyordu cubuk yedim iyi geldi biraz
Canim faydasi olmuyor malesef :( yoksa verdi ilaç oda mideme dokundu normalde de ilaç içemem mideme dokunur biraz serumun etkisi oluyordu oda olmayaya başladı .

Canim faydasi olmuyor malesef :KK43: yoksa verdi ilaç oda mideme dokundu normalde de ilaç içemem mideme dokunur biraz serumun etkisi oluyordu oda olmayaya başladı .
Of baya kötü olmuşsun sen çok zor ben 1kere kustum kusamıyorum ama bulantı 24 saat suruyor artıp azalıyor dun o ilac sayesinde aksam rahattim gece yine basladı

merhaba kizlar. bu aksam kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür 4 gün önden gidiyoruz şimdilik. 2 hafta sonra 2li tarama testine gidicez doktorum cinsiyetine de bakarız dedi darısı başınıza. maşallah ne güzel hareket ediyordu büyüdüğünü gormek değişik geldi duygulandım inşallah sağ salim kucağımıza alırız :nazar::KK200:
2 hafta sonra bizde cinsiyete bakıcaz inşaallah :)
Ama ben 2li 3lü taramaları yaptırmıcam. Kesinlikle doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum. Çevremde 3kişi var sonuç olumsuz çıkıp ağlamaktan helak olup zehir gibi sapasağlam bebek doğuran. Boşuna stres olmayayım diyorum.

Of baya kötü olmuşsun sen çok zor ben 1kere kustum kusamıyorum ama bulantı 24 saat suruyor artıp azalıyor dun o ilac sayesinde aksam rahattim gece yine basladı
Ben mutlaka her kusuyorum kusmazsam daha kötü oluyorum baş ağrısından maf oluyorum . Az kaldi inşallah bebeğim büyüyor geçecek

Mini carte dor almıştım vanilya ve kakaolu Paker halinde dolapta duruyordu her gün yedim biraz faydası oldu birde sabahlari Safran çok kusuyorum onun için de ayva yiyorumm limon sıkıp
Dondurmayı deneyeceğim çok teşekkür ederim. Bulantım olduğundada ayvayı bir deneyeyim.

Back