2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aşerme yalnızca insanın canının bişey çekmesi değilmiş mide bulantısı kusmalarda aşerme dönemiymiş. Ama bende senin gibiyim bi ne yesem ne dese gidip alıyorum :)

ben hala yüzüstü yaztıyorum. kendime inanamıyorum ya. gerçi uyumuyorum da denebilir. hep uykusuzum hep uykusuz. eşimde benim gibi. zavallı adamcık oda uyuyamıyor

allahım ne güzel lütuflar bunlar. gözlerim doldu okurken

ben hala yüzüstü yaztıyorum. kendime inanamıyorum ya. gerçi uyumuyorum da denebilir. hep uykusuzum hep uykusuz. eşimde benim gibi. zavallı adamcık oda uyuyamıyor
Hic yuzustu uyuyamam karnim agrir ama yan yatar karnima cekerim ayagimin tekini onda bile tedirgin oluyorum .. Bebisi sıkıştırıyorum diye :-/
Uykusuzluk gecmez sanirim tadini cikarin diyorlar sonra hic uyumayacaksiniz diyorlarda nerdeee uyku :)

evet uyuyamıyoruz ki tadını çıkartalım

Slm hanimlar ben hala doktora gidemedim hic bebegimi goremedim cuma gününü zor etmistim gidecektim doktorum hastalanmis sinirim cok bozuldu zaten su bulantilardan dolayi birsey yiyemez oldum ekmek domates disinda hicbirsey yiyemiyorum belki cozum bulurdu bayagi zayifladim surekli su öğürme zaten bitiriyo beni herseyden her kokudan tiksiniyorum ozellikle yumurtadan ne olacak bu halim kizimda hicbir sikintim yoktu

bende çoğu şeyden tiksindim canım. Yumurtanın kutusunu bile görünce kusuyorum. Süt içemiyorum. Soğan, parfüm, deterjan, yumuşatıcı, eşimin ten kokusu asla asla dayanamıyorum. Anında wc ye gidiyorum. Yada kuru kuru öğürüyorum. Nasıl olucak nasıl geçicek bilmiyorum. Sanki hiç geçmiyecekmiş gibi

Hamileligimin en basindan beri10 gunde bir gittim neredeyse hersey yolunda idi simdiye kadar...3 gundur sukurler olsun kesildi agrilarim..ayin 14 de randevum farkli bi doktorla gorusecegim artik..Rabbim e emanet artik insaAllah hayirli saglikli nasip etsin cumlemizinkini

Kesilmesine çok sevindim canım benimde ara ara nüksediyor. Aynen Allahıma emanet hepsi. Yardımcımız olsun.

Cok fazla hareket edince benim de kasiklarim ağrıyor ve hamileliğimin başından beri var bu agrilar doktor rahimgenisliyot bebek büyüyor ondan dedi korkulacak birsey yok inşallah
Evet bana bunlari solicek bi doktor bulmaliyim kesinlikle..ne sorun var diyor ne normal bunlar diyor..sorunca soyluyor bazi seyleri..cok tesekkur ederim cevabiniz icin

Surekli dinleniyorum canim dusuk riskin var demedi doktorum acilman yok icerde normal hersry dedi kanamamda yok..gerci hala progestan kullaniyorum..sadece dinlen dedi doktor

Sizinki sanıyorum ki "kaybolan ikiz sendromu"
kızlar ya boş keseyle karşılaşan olmadı mı aranızda? benim ikiz olma ihtimali vardı, bu hafta doktor birinin içinde embiryo var ve sağlıklı diğeri ise boş dedi. bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…