- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
Aaa 8.haftada hissedilir mi gerçekten nasıl hareket edebilir ki eli ayağı Yen'i şekilleniyor heyecanlandırdın beni de2. 3. bebeğini bekleyen annelerden bebek hareketi hisseden var mı? bugün baya baya benim minigim burdayım demeye başladı
ilk hamileliklerde hissedilmesi zormuş gaz sancisi ile karistiriliyormus. kizimda 15. haftada hissetmistim. aynı hareketleri bugün hissedince çok garip oldum
Ya nasıl bir hareket..tarif edebilirmisin..aynı haftadayız..merak ettim açıkcası..2. 3. bebeğini bekleyen annelerden bebek hareketi hisseden var mı? bugün baya baya benim minigim burdayım demeye başladı
ilk hamileliklerde hissedilmesi zormuş gaz sancisi ile karistiriliyormus. kizimda 15. haftada hissetmistim. aynı hareketleri bugün hissedince çok garip oldum
Canim şu kusmalarım bitsin iyi bir diyetisyene gidicem ben şuan zaten bulantı kusma istahsizlik dan dolayi veriyorum kilo .Süpersin valla. Geçmiş olsun canım bu arada. Nasıl bişeymiş hamilelik diyeti? Bana da lazım ondan. Çok kilo alınınca normal doğum olmuyormuş dikkat etmek lazım. Bulantılarımın başlamasını ummuştum hep her şeyi yerken ama gelen giden yok. Bişeylerden tiksiniyim istedim, yok.
Canim 8 ve 9 hafta benim için zor geçti benim 6 haftadan beri var bazı insanlar da erken başlıyor erken Bitiyor mus bazıları ise geç başlıyormusKızlar 8. Haftayı doldurdum ve kusmalarım başladı. Hiç bir yemek kokusuna da tahammülüm yok çok halsiz ve keyifsizim
6. haftada doktora kalp atışı için gitmiştim baya hareketlenmis demişti yerinde duramıyor galibaAaa 8.haftada hissedilir mi gerçekten nasıl hareket edebilir ki eli ayağı Yen'i şekilleniyor heyecanlandırdın beni de
Tarifi kolay olsa keşke segirme gibi değil aynı noktada kıpır kıpır bişeyler hissediyorsun değisik bişey yaniYa nasıl bir hareket..tarif edebilirmisin..aynı haftadayız..merak ettim açıkcası..
Bende kasiklarinda kelebek kanat cirpiyormus gibi seyler hissetim bir kac kez zaten elimle yoklayincada sislik var orada2. 3. bebeğini bekleyen annelerden bebek hareketi hisseden var mı? bugün baya baya benim minigim burdayım demeye başladı
evet şişlik bende de var ama henüz bişe hissetmedim. Ağrı dısındaBende kasiklarinda kelebek kanat cirpiyormus gibi seyler hissetim bir kac kez zaten elimle yoklayincada sislik var oradazaten.
Benim de var kasık ağrım alisin diyor bir çok kişi de 9 ay dvam ediyormuşkızlar benim kasıklarımda ağrı bitmedi hala oluyor arada gaz sancısı da olabilir çözemedim çok mutsuzum
6. haftada doktora kalp atışı için gitmiştim baya hareketlenmis demişti yerinde duramıyor galiba
Tarifi kolay olsa keşke segirme gibi değil aynı noktada kıpır kıpır bişeyler hissediyorsun değisik bişey yani
Şu saate kadar 2 defa hissedince farkettim
hadi yaBenim de var kasık ağrım alisin diyor bir çok kişi de 9 ay dvam ediyormuş
Al bendende o kadar canım bendede ozamanlarda başladı. Bide midem ağrımaya başlar gibi ne zaman ağrısa kusuyorumKızlar 8. Haftayı doldurdum ve kusmalarım başladı. Hiç bir yemek kokusuna da tahammülüm yok çok halsiz ve keyifsizim
Umarım kısa sürerAl bendende o kadar canım bendede ozamanlarda başladı. Bide midem ağrımaya başlar gibi ne zaman ağrısa kusuyorumilaç için zoraki yiyorum bugün
İnşallahUmarım kısa sürer
Daha cok erken kesesi kendi capina gore daha buyuk. Hissetmen baya anormal :) Tabi anneler hissediyorum diye baya israrci oluyor. Drlar genelde bu duruma guluyor.2. 3. bebeğini bekleyen annelerden bebek hareketi hisseden var mı? bugün baya baya benim minigim burdayım demeye başladı
2. 3. bebekte daha kolay hissedildiği hep söylenir ama :) bende de arada garip şeyler oluyor ama ben gaz diyorum inşallah o günleride görürüzDaha cok erken kesesi kendi capina gore daha buyuk. Hissetmen baya anormal :) Tabi anneler hissediyorum diye baya israrci oluyor. Drlar genelde bu duruma guluyor.
Ben de anormal bi anneyim demekkiDaha cok erken kesesi kendi capina gore daha buyuk. Hissetmen baya anormal :) Tabi anneler hissediyorum diye baya israrci oluyor. Drlar genelde bu duruma guluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?