2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim vazgeçilmez öğünüm tortilla ekmeği ya da lavaş arasına labne sürüp ortasına füme hindi eti koyup ketçap sıkıp yemek :) Normal peynir domates ekmek yiyemiyorum sabah sabah. Çok dışarlardan yememeye çalışıyorum ama işte olduğumda mecbur kalınca dışardan yiyorum.

Aldım canım 63 kilo ile kalmıştım şimdi 66 67 çıkıyorum. Sigarayı bırakınca zaten kabızlık iştah açılması normaldi ama bu kadarını beklemiyordum hormonlardan
Ohh seninde iyiymiş :) bizim tedaviyle olduğundan hala hormon takviyesi alıyorum çoğunluk ondan aldım ama iştahımında maşallahı var

Canim cig gidalar sosis salam hindi vs yasak degilmi ben oyle biliyorum

:) baya serbest bırakmışsın ne güzel :)

Canim cig gidalar sosis salam hindi vs yasak degilmi ben oyle biliyorum
Aslında ben de yasak diye endişelendim ama sordum doktoruma, salam sosis sucuk yiceğine bunu ye dedi. 8 kalori 1 dilimi innncecik bişey. Kimyasalı baharatı falan yok. Polonez fit yaşam hindi füme. Normal kahvaltı edebilsem onu da yemiycem de, hiç kahvaltı sevmeyen biriyim.

benım canım normal yemek cekmıyo dısardan sıparıs verırız ya hanı 30 dakkada kapıda felan ismini yazmim canınız çekmesin ondan çekiyo sürekli hele reklamlarda abicim merak etme hakkını vererek yerim diyen kadının yedıgı şey
nerde pis şeyler var canım onları çekiyo bi kere dayanamadım yedim arada cips bile yedım birazcık :S
siz nasıl kilo alıyosunuz ya ben yarım kilo vermişim bile :S zaten 52 kiloyum 160 boy yani zayıf sayılırım böyle verirsem çok zayıflarım diye korkuyorum ama nezleden mi bilmiyorum iştahım hıc yok

Benim vücut yapım çok müsait almaya. Hamile olmasam da sigarayı bıraktığım için kilo alırdım zaten. Önceden tuvalet ihtiyacımı rahatlatmak için glifor kullanıyordum. Şimdi onu da kestik hamilelikle. Kabızlık direk kilo alma sebebi zaten. Sürekli ot yiyen biri de değilim tam bir hamurcuyum. Ot da sebze de yesem bana yarıyor arkadaş

Benim dana eti , soğan , nohut , yer fistigi , çilek bunlara karşı intoleransim var yediğim an elim ayağım şişiyor yara çıkıyor senin dediğin seyi yiyemiyorum normal de istemez de canım hamilelikte çekiyor işte . Dışarıdan hiç birşey yiyemiyorum komşu ypsa getirse bile kilolu bir bayanım yaklasik 4 5 kilo verdim bakalım nasıl olacak hamilelik diyeti yapmayı düşünüyorum .

bende dikkat etmeye çalışıyorum ama artık yok olmuyor o kadar bıktımki hep aynı şeyleri yemekten haftasonu salam bile yedim normalde yememem lazım.. bol haslama yumurta ve süt almak lazım ama bu aralar yapamıyorum. hele etli şeyleri yiyemiyorum çok zorlanıyorum
çok şükür canım darısı başıma inşallah bende merakla bekliyorum görüş günümüzü
Kızlar şimdi doktordan geldim, kalp atışlarını duydum. Çok heyecanlandımm içim çok değişik oldu
çok sevindim maşallah

Süpersin valla. Geçmiş olsun canım bu arada. Nasıl bişeymiş hamilelik diyeti? Bana da lazım ondan. Çok kilo alınınca normal doğum olmuyormuş dikkat etmek lazım. Bulantılarımın başlamasını ummuştum hep her şeyi yerken ama gelen giden yok. Bişeylerden tiksiniyim istedim, yok.

Hamilelik diyeti yapan var mı. Nasıl oluyor. Ben yine çok yemeye başladım ya

Kızlar 8. Haftayı doldurdum ve kusmalarım başladı. Hiç bir yemek kokusuna da tahammülüm yok çok halsiz ve keyifsizim
Geçmiş olsun canım. Geçen hafta yok muydu canım bulantıların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…