Benim vazgeçilmez öğünüm tortilla ekmeği ya da lavaş arasına labne sürüp ortasına füme hindi eti koyup ketçap sıkıp yemek :) Normal peynir domates ekmek yiyemiyorum sabah sabah. Çok dışarlardan yememeye çalışıyorum ama işte olduğumda mecbur kalınca dışardan yiyorum.arkadaşlar nasıl besleniyorsunuz? ben doğal beslenmeye çalışıyorum ama hep aynı şeylerden yiyememe durumuna geldim .zaten hiç iştahım yok kustum 2kere .mesela labne nutella çikolatalı gofret hazır peynir vb hazır yiyecekler yiyormusunuz?bebeğime bişey olur mu diye korkmaktan yiyemiyorum da
Ohh seninde iyiymiş :) bizim tedaviyle olduğundan hala hormon takviyesi alıyorum çoğunluk ondan aldım ama iştahımında maşallahı varAldım canım 63 kilo ile kalmıştım şimdi 66 67 çıkıyorum. Sigarayı bırakınca zaten kabızlık iştah açılması normaldi ama bu kadarını beklemiyordum hormonlardan
Gozun aydin canim saglikla buyusun insallahCnm çıktım eve zor geldim yaaa şükür kalp atışlarını duydum 160 atıyor haftasından da 5 gün öndeymiş gelişimi çok şükür kuzucuğundremamine verdi işte bulantı için inşallah iyi gelir
Canim cig gidalar sosis salam hindi vs yasak degilmi ben oyle biliyorumBenim vazgeçilmez öğünüm tortilla ekmeği ya da lavaş arasına labne sürüp ortasına füme hindi eti koyup ketçap sıkıp yemek :) Normal peynir domates ekmek yiyemiyorum sabah sabah. Çok dışarlardan yememeye çalışıyorum ama işte olduğumda mecbur kalınca dışardan yiyorum.
:) baya serbest bırakmışsın ne güzel :)Benim vazgeçilmez öğünüm tortilla ekmeği ya da lavaş arasına labne sürüp ortasına füme hindi eti koyup ketçap sıkıp yemek :) Normal peynir domates ekmek yiyemiyorum sabah sabah. Çok dışarlardan yememeye çalışıyorum ama işte olduğumda mecbur kalınca dışardan yiyorum.
Amin Cnm Allah razı olsunGozun aydin canim saglikla buyusun insallah
Aslında ben de yasak diye endişelendim ama sordum doktoruma, salam sosis sucuk yiceğine bunu ye dedi. 8 kalori 1 dilimi innncecik bişey. Kimyasalı baharatı falan yok. Polonez fit yaşam hindi füme. Normal kahvaltı edebilsem onu da yemiycem de, hiç kahvaltı sevmeyen biriyim.Canim cig gidalar sosis salam hindi vs yasak degilmi ben oyle biliyorum
Benim dana eti , soğan , nohut , yer fistigi , çilek bunlara karşı intoleransim var yediğim an elim ayağım şişiyor yara çıkıyor senin dediğin seyi yiyemiyorum normal de istemez de canım hamilelikte çekiyor işte . Dışarıdan hiç birşey yiyemiyorum komşu ypsa getirse bile kilolu bir bayanım yaklasik 4 5 kilo verdim bakalım nasıl olacak hamilelik diyeti yapmayı düşünüyorum .benım canım normal yemek cekmıyo dısardan sıparıs verırız ya hanı 30 dakkada kapıda felanismini yazmim canınız çekmesin ondan çekiyo sürekli hele reklamlarda abicim merak etme hakkını vererek yerim diyen kadının yedıgı şey
nerde pis şeyler var canım onları çekiyo bi kere dayanamadım yedim arada cips bile yedım birazcık :S
siz nasıl kilo alıyosunuz ya ben yarım kilo vermişim bile :S zaten 52 kiloyum 160 boy yani zayıf sayılırım böyle verirsem çok zayıflarım diye korkuyorumama nezleden mi bilmiyorum iştahım hıc yok
bende dikkat etmeye çalışıyorum ama artık yok olmuyor o kadar bıktımki hep aynı şeyleri yemektenarkadaşlar nasıl besleniyorsunuz? ben doğal beslenmeye çalışıyorum ama hep aynı şeylerden yiyememe durumuna geldim .zaten hiç iştahım yok kustum 2kere .mesela labne nutella çikolatalı gofret hazır peynir vb hazır yiyecekler yiyormusunuz?bebeğime bişey olur mu diye korkmaktan yiyemiyorum da
çok şükür canım darısı başıma inşallah bende merakla bekliyorum görüş günümüzüCnm çıktım eve zor geldim yaaa şükür kalp atışlarını duydum 160 atıyor haftasından da 5 gün öndeymiş gelişimi çok şükür kuzucuğundremamine verdi işte bulantı için inşallah iyi gelir
çok sevindim maşallahKızlar şimdi doktordan geldim, kalp atışlarını duydum. Çok heyecanlandımm içim çok değişik oldu
Hadi gözün aydın. Biz gördük ama duymadık daha.Kızlar şimdi doktordan geldim, kalp atışlarını duydum. Çok heyecanlandımm içim çok değişik oldu
Süpersin valla. Geçmiş olsun canım bu arada. Nasıl bişeymiş hamilelik diyeti? Bana da lazım ondan. Çok kilo alınınca normal doğum olmuyormuş dikkat etmek lazım. Bulantılarımın başlamasını ummuştum hep her şeyi yerken ama gelen giden yok. Bişeylerden tiksiniyim istedim, yok.Benim dana eti , soğan , nohut , yer fistigi , çilek bunlara karşı intoleransim var yediğim an elim ayağım şişiyor yara çıkıyor senin dediğin seyi yiyemiyorum normal de istemez de canım hamilelikte çekiyor işte . Dışarıdan hiç birşey yiyemiyorum komşu ypsa getirse bile kilolu bir bayanım yaklasik 4 5 kilo verdim bakalım nasıl olacak hamilelik diyeti yapmayı düşünüyorum .
En kısa zamanda size de nasip olur inşallah , çok değişik oluyor insanHadi gözün aydın. Biz gördük ama duymadık daha.
Geçmiş olsun canım. Geçen hafta yok muydu canım bulantıların?Kızlar 8. Haftayı doldurdum ve kusmalarım başladı. Hiç bir yemek kokusuna da tahammülüm yok çok halsiz ve keyifsizim
Aslında hem sağlık açısından hem aşırı kilo almayı önlemek açısından beraber yapabiliriz isteyenlerleHamilelik diyeti yapan var mı. Nasıl oluyor. Ben yine çok yemeye başladım ya
Çok hafifti üstesinden geliyordum koku hassasiyetim çoktu 2 gündür de kusmaya başladım umarım uzun sürmezGeçmiş olsun canım. Geçen hafta yok muydu canım bulantıların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?