2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu sabah bulantı ile uyanmadim birde Karnım da hafiften sancı var bebisim iyidir dimi bu belirtiler birden pat diye kesildi :KK43:
Günaydın, ara ara bende de oluyor, ertesi gün tekrar başlıyor. Ama ben de iki gündür çok iyiyim inşallah her şey yolundadır da belirtiler azalıyordur artık.

Hıbor mu kullanıyosun? İğneden sonra ovalayıp bastırma sakın o morarma yapıyor. Benim pek morarma yok ama bazen iğne çıkarken kanıyo şaşırıyorum

hayır canım clexane kullanıyorum. bastırmıyorum aslında kendi atınca bir daha dokunmuyorum. bilemedim

meraba kızlar. bende de ara sancılar devam ediyor. dün mesela bulantı yoktu bu sabah bayılcaktım nerdeyse bence belirtilerin böyle olması normal.. annem düşük yaptığı zaman korkunç bir sancı çektiğini ve kanamayla birlikte düşük yaptığını anladığını söyledi. inşallah bebeklerimiz Allaha emanet kalbinizi ferah tutun

Günaydın kızlar :) benim sorum olacak çalışanlar için özellikle bu bulantı ve kusmayla tam bi rezillik olacak bir iki günlük raporla da hallolacak bi mesele değil nasıl olacak böyle iş yerinde :KK43: bulantıdan başka şeye adapte olunamıyo ki :KK43:
Canim benim yanimdaki arkadasda hamile oda surekli wc tasiniyor.is yerindekiler anlayis gosteriyor.yapcak birsey yok 1 hafta rapor aldi oyle gecistiriyor

Canim benim yanimdaki arkadasda hamile oda surekli wc tasiniyor.is yerindekiler anlayis gosteriyor.yapcak birsey yok 1 hafta rapor aldi oyle gecistiriyor
ben de rapor alıcam sanırım ama işte bir hafta sonra da yine aynı şeyler of çok zor gerçekten :(

günaydın kızlar. yine ben ve rüyalarım.. dün gece rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm, göğsümden sütler fışkırıyordu adeta. anlamında hamile kadının hamileliğinden kurtulması demektir yazıyor birkaç yerde, bu ne demek ki yaa :KK61::KK61::KK61:

günaydın kızlar. yine ben ve rüyalarım.. dün gece rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm, göğsümden sütler fışkırıyordu adeta. anlamında hamile kadının hamileliğinden kurtulması demektir yazıyor birkaç yerde, bu ne demek ki yaa :KK61::KK61::KK61:
bence rüya anlamlarına çok takılma. rüyanın anlatılması da makbul değilmiş çok iyi bilgili kimselere rüyaları sormak gerekirmiş. hayra yor hayr olsun inşallah

Günaydın kızlar. Benim ağrım çok nadir oluyor. Bulantı desen çok hissettirmedi anlamadım gayet yiyorum. Göğüs hassasiyeti de azaldı baya. Eski acısı yok. Vücut adapte oluyor her halde artık. Herkesin farklı işte.

Yok canım sürekli bebeğimizi düşünmekten bilinçaltımız etkileniyor. Bi de annelik iç güdülerimiz de gelişmekte. Bir anlam çıkarmaya gerek yok her rüyadan canım ;) Çok güzel görmüşsün işte, kötü bişey niye arıyorsun ki altında.

Yok canım sürekli bebeğimizi düşünmekten bilinçaltımız etkileniyor. Bi de annelik iç güdülerimiz de gelişmekte. Bir anlam çıkarmaya gerek yok her rüyadan canım :KK66: Çok güzel görmüşsün işte, kötü bişey niye arıyorsun ki altında.

dimi aslında ne kadar güzel rüya. bi daha anlamlarına bakmiycam hemen etkileniyorum :işsiz:

Kızlar benim kan degerlerim çok düşük çıktı 11 olmasi gereken b12 8.5 çıktı. 10 gündür kan surubu kullanıyordum o da bitti. kansizlik olan gebelerde dusuk riski çok oluyormuş şu aralar çok korkuyorum 9. haftadayım. pekmez iciyorum ama süt icemiyorum. zaten ikisi bi arada etkisiz eleman gibi oluyormus. bu konuda bilgisi olan var mı ilk bebeğim düşük yapmaktan çok korkuyorum. sakatat karaciğer falan ye diyorlar ben onları ağzıma bile suremem. :KK43:
kırmızı et yemelisin b12 eksikliği için. ama ciğer hamileler yememeli diye biliyorum.

Kizlar merhaba benim dunden beri kasik ve bel agrim var sanki adet olacakmis gibi bi agri zaman zaman giriyo bi bes dk falan sonra geciyo onun disinda hic bir belirtim yok yarin kalp atisina gidicez insaallah kadik ve bel agrilari 6+3 de normal midir

Günaydın kızlar. Benim ağrım çok nadir oluyor. Bulantı desen çok hissettirmedi anlamadım gayet yiyorum. Göğüs hassasiyeti de azaldı baya. Eski acısı yok. Vücut adapte oluyor her halde artık. Herkesin farklı işte.
Haftaya görürüm seni :) gerçi inşallah olmazda. Ben 8.haftayı doldurdum bir başladı mide bulantısı göğüs sızlaması off diyorum

Back