- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
Pekmeze bikaç damla limon sıkarsan çok daha etkili olur canimKızlar benim kan degerlerim çok düşük çıktı 11 olmasi gereken b12 8.5 çıktı. 10 gündür kan surubu kullanıyordum o da bitti. kansizlik olan gebelerde dusuk riski çok oluyormuş şu aralar çok korkuyorum 9. haftadayım. pekmez iciyorum ama süt icemiyorum. zaten ikisi bi arada etkisiz eleman gibi oluyormus. bu konuda bilgisi olan var mı ilk bebeğim düşük yapmaktan çok korkuyorum. sakatat karaciğer falan ye diyorlar ben onları ağzıma bile suremem.
Gerçekten Allah yardımcın olsun. Bazen benimde ağzıma kadar geliyo ama kusmuyom şükürYan etkilerinde var mi bilmiyorum ama daha önce yapmiyodu bulantidan önce de kullandım giderek arttı sonunda kusmaya çevirdi bulantı Allah yardım etsin
Ben sonuna birde ağlama krizi tutturuuorjm ne çok ağlar oldum kahvaltı da yumurtadan neden yemedin diye çıkıştı başladım ağlamayaPeki bu alınganlık her şeye üzülme bunalma kimde var? eşimi bıktırdım resmen.
bıkmamıştır da ne bu hal der gibi bakıyor. Ayarsızın teki oldum. Kayınvalidem ne yapsa batıyor bana.
herkesten anlayış hassasiyet bekliyorum ama kimse yapmıyor sonra tribe giriyorum. Yalnız mıyım
Peki deli gibi bulantı olmasına rağmen aklımın hala tıkınmakta olmasına ne demeli :) bir ben değilimdir demi tıkınmadan duramayanelifoyku Evet canım araba tutması sık olanlarda bulantı daha çok görülüyormuş.
P papatya1710 Canım sarı-koyu sarı lekeler hep olur ki. Biraz da vücut susuz kalmışsa onun rengi koyulaşıp kahverengi gelmiş olabilir. Bana da oldu ve önemsiz bulundu.
Progestan'a gelince, bir ara 200lüğünü günde 6 kere kullanıyordum. Sürekli sarhoş gezmek gibi bişeydi. Yapar baş dönmesi.
Y Yellu Sabahları aç karnına su içince mide bulantısı artıyor zaten. Tiroit hapından değil canım. Bi de hamilelik vitamini başlayınca o da arttırıyor bulantıyı demir içeriğinden ötürü.
Canim gecmis olsun demir hapi dokunuyordur bence direk benim karnimi agritir ve bozardi.dr danis vaktini degistirebilir ilacin canimEvet agriyla gittim 2 kez, aksam mandalinayı fazla yedim ya ondan yada ac karnina sabah demir hapi ile folik asit aldim ondandir diyorum. Aksama kadar bi bakacağım gecer ins.
Of dünyaları yiyorum ben de sorma, saymakla bitmez. İyi bişey değil bu huyu bırakmam lazım. Sürekli bir tıkınma hali, yoksa midem gurluyo iki saat yemesem.Peki deli gibi bulantı olmasına rağmen aklımın hala tıkınmakta olmasına ne demeli :) bir ben değilimdir demi tıkınmadan duramayan
Çok geçmiş olsun canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim. İnşallah geçer kanaman.Zor bir süreç hepimiz için. Allah yardımcımız olsun.Kızlar iyi aksamlar benım kırmızı kanamam oldu hastaneye geldik bebek iyimiş çok şükür kalp atışıda var iki düşük önleyici bir kan uyuşmazlığı iğnesi vurdular bu gece burdayız doktor kan sulandırıcı iğne kullandığım için ara ara olabilceğini söyledi ilk hamileliğimdede kanama 5 hafta sürmüştü psikoloji gitmişti şimdiden bu korkuyla nasıl gecıcek bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ay benimde. Bak deli gibi tıkındım ve şuan dehşet midem bulanıyo off diyorumOf dünyaları yiyorum ben de sorma, saymakla bitmez. İyi bişey değil bu huyu bırakmam lazım. Sürekli bir tıkınma hali, yoksa midem gurluyo iki saat yemesem.
Sagol cnm, evet demir hapida olabilir, soracagim doktoruma bakalim ne diyecekCanim gecmis olsun demir hapi dokunuyordur bence direk benim karnimi agritir ve bozardi.dr danis vaktini degistirebilir ilacin canim
kanama olunca korkuyor insan canim anlıyorum seni ama içini ferah tut çok geçmiş olsun dikkat et yorma kendiniKızlar iyi aksamlar benım kırmızı kanamam oldu hastaneye geldik bebek iyimiş çok şükür kalp atışıda var iki düşük önleyici bir kan uyuşmazlığı iğnesi vurdular bu gece burdayız doktor kan sulandırıcı iğne kullandığım için ara ara olabilceğini söyledi ilk hamileliğimdede kanama 5 hafta sürmüştü psikoloji gitmişti şimdiden bu korkuyla nasıl gecıcek bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Günaydın kızlar :) benim sorum olacak çalışanlar için özellikle bu bulantı ve kusmayla tam bi rezillik olacak bir iki günlük raporla da hallolacak bi mesele değil nasıl olacak böyle iş yerindebulantıdan başka şeye adapte olunamıyo ki
Kızlar bu sabah bulantı ile uyanmadim birde Karnım da hafiften sancı var bebisim iyidir dimi bu belirtiler birden pat diye kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?