2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu süreçte esleriniz ile aranız nasıl yatak odası filan benim eşim sağolsun çok anlayışlı arkadaşlarım hep eşinle arana soğukluk sokma diyolar ama mide Bulantılarım baş ağrılarım hiç bitmiyor .
Bizim tüp bebek olduğu için hala yasak. Ben istesemde eşim yanaşmıyor :))

Bende ağzını aradım eşimin sen yeterki iyi ol bebise bak filan dedi ben çok kusuyorum birde evin bütün islerini yapıyor ama hiç şikayetçi değil masallah yine de kafamı karıştirdi arkadaslarim
Serbest olduğunda geçerli o arkadaşlarının dedikleri canım. Haklılarda. 2.trimester döneminde serbest ;)

ben eşimi başka yollardan hallediyorum da cinsel ilişki yok 4 aydan sonra belki olur enfeksiyondan da korkuyorum açıkçası..o da benim tatmin olmamı istiyor yoksa ben de olmam diyor ama ben mumkun değil rahat olamam 9 ay olmayayım ölmem ya :p yeter ki o rahat etsin..
evli arkadaşlara sorunca genelde ilişkiye devam ediyolar birine dedim ben 5 aylık felan olunca başlarım asıl o zaman yapamazsın dedi karın büyüyo daha zor filan :KK70:
ya ayrıca ben eşimden tiksiniyorum biraz normalde ten kokusuna bayılırdım şimdi midemi bulandırıyor :S soğukluk girerse bundan girer ne öpebiliyorum ne sarılabiliyorum adama
Çoğu hamilede olurmuş eş kokarmış :)) bende yaşıyorum zaman zaman. Sen hazır hissetmezsen kendini zaten zor olur.

İyo aksamlar arkadaslar 10+1 hamile ama en basindan beri agrilarim gecmedi..bi kac gun geciyor ona guvenerek bgun sinavimdan sonra biraz dolastik esimle kasiklarima agri girdi..simdiye kadar gelisimi iyi gidiyodu ama bu agri beni korkutuyor..progestan ve coraspin kullanmama ragmen durum bu sekilde..etrafimda benim durumu yasamis kimse yok acikcasi cok korkuyorum..benim durumumda olan var mi acaba..kontrol zamanimi bekleyemez oldum..:KK43:(
Canım rahim kasılmasıdır hepsi. Doktorum minyon ve zayıf olduğundan birde ağrı eşiğin düşük olduğundan hepsini hissediyosundur dedi. Hatta bir keresinde apartopar doktora gittik hiçbir sorun yok. Kontrolüne çok varsa için rahat etsin git bi

Gunaydin tatliş anneler:KK200::anneadayı::nazar:
2gundur burnumun icinde cok afedersiniz kanli mumuk oluyor..dikkat eden varmi..alt notlarda bugunlerde fazla kan uretildigi yaziyordu.kilcal damar catliyormus..:110:korktum :KK46::KK46:basim zonkluyor ama tansiyonum iyi cikiyor
Benimde burnum çok kuruyor ve yanıyor kanayacak gibi her an. Çok normalmiş burun kanamaları. Korkma

BEnim de oldu arkadaşlar burda okuyunca şaşırdım hamilelik veya kan sulandırıcıyla ilgili olduğunu düşünmemiştim. Bir de benim iğne yaptığım bazı yerler içinde bezecik gibi birşey oluyor ve dokununca acıyor. Sizde de oluyor mu?
Aynı bendede oluyo son 3-4 gündür ya nedendir cideen?

Kızlar iyi akşamlar hafif bi leke geldi kahve sarı arası acil doktora gittik.prolotan iğne vurdular ve progestoron hap versdi doktor.sizde bu ilaçtan sonra baş dönmesi oluyor mu çok tuhaf oldum.bi yardımcı olabilir misiniz
Progestan bende çok baş dönmesi yapmıştı

Peki bu alınganlık her şeye üzülme bunalma kimde var? eşimi bıktırdım resmen.
bıkmamıştır da ne bu hal der gibi bakıyor. Ayarsızın teki oldum. Kayınvalidem ne yapsa batıyor bana.
herkesten anlayış hassasiyet bekliyorum ama kimse yapmıyor sonra tribe giriyorum. Yalnız mıyım :KK43:
Hiççç değilsin. Sürekli bir ağlama modu birde. Hele kayınvalidenin herşeyinin batması tavan yaptı. Eşim çok anlayışlı benim çok şükür. Çewrendekilerin tutumu çok önemli bu dönemde

Bulantı ve kusma problemi de çok var korkuyorum basinctan karnım kasıklarım aciyo artık ya :KK43:
Aman diyim çok duydum kusarken zorlamadan lekelenmesi olan. Doktorunuza acil söyleyin mide bulantısı ilacı versin. Ben 3-4 kez kustum oda midem ağrıdığından şükür

Aman diyim çok duydum kusarken zorlamadan lekelenmesi olan. Doktorunuza acil söyleyin mide bulantısı ilacı versin. Ben 3-4 kez kustum oda midem ağrıdığından şükür
Bide tiroid hapı içiyorum sabah emilim olsun diye zorluyorum kendimi geçmeyen bitmeyen bi bulantı :(

Aynı bendede oluyo son 3-4 gündür ya nedendir cideen?

Hiç bilmiyorum ki canım. İğne yapmayı tam öğrenemedik herhalde. Karnıma dokununca acıdı bende telaş yapmıştım ama sonra anladım ki bazı iğne yerleri acıyor. Zaten sezeryanlıyım karnımda hissiz kısımlar var. Bir de iğne acıları. bazı yerleri hissetmiyorum bazı yerler acıyo bazı yerler morardı sarardı. Bi tuhaf oldu karnım.

Hiç bilmiyorum ki canım. İğne yapmayı tam öğrenemedik herhalde. Karnıma dokununca acıdı bende telaş yapmıştım ama sonra anladım ki bazı iğne yerleri acıyor. Zaten sezeryanlıyım karnımda hissiz kısımlar var. Bir de iğne acıları. bazı yerleri hissetmiyorum bazı yerler acıyo bazı yerler morardı sarardı. Bi tuhaf oldu karnım.
Hıbor mu kullanıyosun? İğneden sonra ovalayıp bastırma sakın o morarma yapıyor. Benim pek morarma yok ama bazen iğne çıkarken kanıyo şaşırıyorum

Bende tiroid hapı içiyorum o mu bulantı yapıyoki?
Yan etkilerinde var mi bilmiyorum ama daha önce yapmiyodu bulantidan önce de kullandım giderek arttı sonunda kusmaya çevirdi bulantı Allah yardım etsin

Back