Günaydın kızlar. Saatten görüldüğü üzere 4'ten beri uyanığım. Sabaha karşı uyuyamıyorum malesef uzun zamandır. Yarın da tatil olduğuna göre biraz kendi durumumdan bahsedeyim. Madem vaktim var, uzun bir yazı olacak.
6+4'teyiz hafif bulantılar hariç ruh halim de dahil iyiyim. İştahım oldukça iyidir, kabızlıkta eklenince iki kilo aldım şimdiden
Beslenmeme aşırı dikkat eden biri değilim. Canım da inadına tatlı ve hamurişi çekiyor. Aşırı bir mide kazınması oluyor, açlık bulantısı yaşıyorum sadece.
5 6 tane hamilelik kitabı aldım boş zamanlarımda onlara bakıyorum internetteki bilgiler insanı yanıltabilir ve sizi strese sokabilir, en güzeli kitaplar.
Mustelanın göğüs için kremi ve çatlak öncesi kremini edindim, şimdiden başladım kilo almaya başladığım için. İçerisinde paraben yok
Sabah akşam kahveleriniz vaz geçilmezse ve iyi lezzet istiyorsanız (reklam gibi oldu
) tchibo'nun kafeinsiz kahvesi harika!
Benim gibi keyfine düşkün bir bira severseniz, metro'da clausthaler adlı nefis bir alkolsüz bira bulunuyor tavsiye ederim. Bu şekilde arkadaşlarım hamile olduğumu duyunca şok olacaklar "e sen nasıl içiyordun" diye
Tanıtımlarında "hamile birası" yazıyor ve süt arttırıcı etkisi de bulunuyor. Şimdiye kadar bir iki kere kullandım çünkü fitoöstrojenik etkisi sebebiyle hamileliğin başlarında çok tüketilmemeli.
İstanbul'a gittiğim ilk vakitte suşi yemek istiyorum, tabi içerisinde sebze bulunanlardan :)
Yoğun bulantılarım başlarsa, umarım artık başlamaz, burdan o halime selam olsun. Şuan yataktayım ve midem gurluyor tok yatmama rağmen.
7. 8. haftalarda en üst seviyeye ulaşıyormuş bulantı, migren hastalarında ve araba tutanlarda daha çok gözlenirmiş. Şuan hepsi bende mevcut ama bebeğimiz bana çok iyi geldi ne baş ağrım tuttu ne de araba tuttu. Böyle dedim ya, yarın kesin migren tutar, kusarım falan
Özet olarak bu dönemi bulantısız ve düşük tehlikesi tehditi olmazsa inşallah, kendimi "hamileyim, ben yapamam" diye kısıtlayacağım bir serüven olarak değil, hayata daha da bağlanacağım gezmelere de gidip istediğim yiyeceklerden kendimi mahrum bırakmayacağım unutulmaz bir deneyim olsun istiyorum.
Eşim müzisyen ve yurtiçinde yurtdışında konserleri oluyor. Bir tek onlara katılamıyorum çok gürültü olmasın bebeğime diye
Umarım gününüz aydın olur ve biraz olsun şikayetleriniz umut ile aydınlanır
Düşük tehdidiniz varsa umarım sonlanır ve bu dönemi geçmişe bakınca çok güzel anarsınız.