- 26 Mart 2014
- 964
- 2.302
- 333
Kizlar yazdıklarınızı okuyunca ne kadar kolay hamilelik gecirdigimi farkediyorum. Allah yardimciniz olsun insAllah bu yolda. Yorgunluk uyku disinda hicbir belirtim yok. Oda peslerinde kosusturdugum 3 yavrudan dolayı sanirim. Sabah kahvaltisi benim hayatimda olmazsa olmazim. 2 yumurta her sabah yiyorum, tereyagi, recel, bal, peynir vs... ama ne kadar faydasini gorebiliyorum bilmiyorum cunku caysiz kahvalti yapamiyorum malesef, cok nadir sutle felan yaparim iste. Sonrasinda aksam yemegine kadar atistiririm mandalina, muz, armut, ayvayi hergun yada iki gunde bir yemeye calisiyorum mevsimiyken. .. meyveyle aram cok iyi hepsini yerim. Arada bir yogurt, birkac ceviz, Aksam yemeginide sofrada bulunuyum diye otururum yemeye çalışırım yoksa pek cnm istemez. Somon disinda pek balik yiyemiyorum onuda agir civa iceriyor diye bayagidir yemedim. Sabah kahvaltisinda kizartilan paket baliklardan yiyorum ayni faydayi saglar mi bilmiyorum. Malesef su icemiyorum kendimi zorluyorum ama gunde 5 bardagi zor buluyor... Gun sayiyorum bende hayırlısıyla bir goreydim kuzumu
son 13 gun
Ins. hersey yolundadir.
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)