2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hergun mü oldu peki? Benim birkac gunde bir hafif lekelenmeler oluyor..
kirmizi miydi
Kahverengi daha çok.az önce baktim biraz daha gelmiş.yarın sabah aricam doktoru.korkuyorum açıkçası.benim daha önce hic yoktu.salı günü acaip bir gündü.geceye kadar kustum ne olduysa ondan sonra oldu zaten

Kahverengi daha çok.az önce baktim biraz daha gelmiş.yarın sabah aricam doktoru.korkuyorum açıkçası.benim daha önce hic yoktu.salı günü acaip bir gündü.geceye kadar kustum ne olduysa ondan sonra oldu zaten

Allah Allah canım ya çok geçmiş olsun niye o kadar kustun acaba.. Gıda zehirlenmesi falanmi oldu acaba gerçi doktor bisey derdi heralde o zaman ama inşallah bidaha böyle bişey yaşamazsın Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım

Allah Allah canım ya çok geçmiş olsun niye o kadar kustun acaba.. Gıda zehirlenmesi falanmi oldu acaba gerçi doktor bisey derdi heralde o zaman ama inşallah bidaha böyle bişey yaşamazsın Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım
Amin canım çok teşekkür ederim.inşallah sorun olmadan atlatırız.kusmayla ilgili bişey söylemedi doktor ama bilemiyorum.

İnşallah geçer canım stres yapmamaya calis biliyorum zor ama ne yapalim bizimde boyle gececek demekki

İnşallah geçer canım stres yapmamaya calis biliyorum zor ama ne yapalim bizimde boyle gececek demekki
Aynen canım insallah geçecek.kahverengi kanama biten bir kanamaymış aslında.

Hemen aklımıza kötü şeyler getiriyoruz ama daha sakin olursak daha iyi olacak galiba.ben tamamen kendimi yatıştırmaya çalışıyorum.

Sürekli uzanicam artık.iş falan yapmayi hic düşünmüyorum.dinlenme en iyisi sanırım

Bu hafta ben için çok zor bitti sürekli bulantılarım vardı hiç doğru düzgün beslenemiyorum bende hiçbirşey Can'ım istemiyor zorla yiyorum resmen onlarda basit şeyler vicdan azabı çekiyorum normalde balıkta yerdim ette yumurtada ama şimdi hiç yiyemiyorum :63:

Rahatlığından bize de bulaştır tecrübeli olmak bambaşka gerçekten:halay:

Canım bunun için 2.ciyi beklemen gerek :) şaka bi tarafa tadını çıkarın. Sizin yaşadığınız ilk olmasının panikliği, her şeyi araştırmaya çalışma halimiz bile güzel. Tadını çıkarın, günler akıp gidecek ve çocuğu elimize aldığımızda bu hamilelik serüveni de son bulacak. Kendinizi sıkmadan araştırarak bilgilenerek ilerlerseniz, herşey yolunda gider.

Benim yigenimde 2 li sonucu kötü çıktı bebek engelli alınmasi gerek sırtında açıklık var denildi gebelik sureci aileye zehir. Oldu bebek maşallah sağlıklı doğdu iknci bebekte ise toplam 3 kez ultrasona girdi seker yuklemesi bile yaptirmadi Allah da nasip etti saglikla dogdu bazi seyler tabiki nasip.eğer sonuçları onemsemeyecek karakterdeyseniz yaptırabilirsiniz ama onun dışında herkesin kendi tercihi

Canım söylediklerim benim düşüncem. Siz şöylede böyle yaptırın yaptırmayın diye birşey söylemedim zaten. Herkesin keyfi ne isterse onu yaptırsın. Vücut senin, çocuk senin :KK31::KK31:

Meme ucu yaralarıyla ilgili konuşulmuş. Meme ucunun yara olması neredeyse tamamen yanlış pozisyonda emzirmeden kaynaklanıyor. Bebeği doğru bir şekilde tutup, bebeğin de memeyi doğru kavraması sağlanırsa yara falan olmaz. İlk bir hafta hafif sızı gibi bir şey olur. O da memenin oryantasyonu.

Kızlar bugün hiç yazamadim yine kötü bir gündü suan resmen birsey yemeden ayakta duruyorum ne yediysem cikardim:(

Sağ kulağımda çınlama oluyor kızlar bu da normalmiş hormonlardan :D normalde yaşamadığım ne varsa yaşıyorum mübarek...
Siz ne yiyosunuz diye sormuş bir arkadaş sabahları sadece leblebi saat 2ye kadar bişey yiyemiyorum.. Sonra atvde karavan başlıyo onu izlerken hafiften acıkıyorum bi tane kaşarlı tost bi bardak ayran salatalık ve yeşil zeytin sadece bunları yiyebiliyorum.. O açlıkla gelen bulantı öyle bişey ki yemek istemiyosunuz ama yemeyince de geçmiyor o nedenle zorla dolduruyorum midemi..
daha sonra rahatlıyorum..saat 4 gibi patates haşlama veya çorba yiyorum veya sadece muz..
sonra eşimle yemek yiyorum çok az..çünkü fazla yiyince hazmedemiyorum,yemeğin yanında mutlaka maden suyu içiyorum drlar da öneriyo mideme de iyi geliyor..özellikle 8.haftada bebek florür alırmış dişlerimizden o nedenle yerine koymak için güzel bi içecek ayrıca kalsiyum da var içinde..
akşam midem çok bulanmıyor kabak çekirdeği yiyorum mutlaka..çinko var içinde çünkü..yatmadan önce de mandalina veya elma bu şekilde..örnek olması açısından yazdım

Bu akşamdan beri lavobadayim bi anda bu kadar kusma normal mi bulantı vardı ama bugün devamı geldi su içemiyorum :KK43: üşütmüş olabilir miyim diyorum

yediğin bişey bozuk olabilir mi canım
Canım bulantı yüzünden hep çubuk yedim bugün öğle yemeği de yiyemedim bugün biraz daha fazlaydı bulantı ama bide çok üşüdüm bugün işten çıkıp eve gelene kadar zor tuttum kendimi eve girer girmez çıktı o saattir ne yesem kalkiyo içim

Canım bulantı yüzünden hep çubuk yedim bugün öğle yemeği de yiyemedim bugün biraz daha fazlaydı bulantı ama bide çok üşüdüm bugün işten çıkıp eve gelene kadar zor tuttum kendimi eve girer girmez çıktı o saattir ne yesem kalkiyo içim

üşütmüş olabilirsin o zaman geçer inşallah

Canım benim bebeğim aşılama ve çok sayıda kaybim var ben gebelik olmadan başladım iğne yapmaya başkent üniversitesi hastanesine gidiyordum aşılama orda oldu raporum orda çıktı ben ankara da yaşıyorum tatlım sen nerde yasiyosun

Kayıpların için üzüldüm arkadaşım inşallah bu sefer herşey gönlünce olur. Ben istanbuldayım

T Toprakliyagmur elmol elmol kızlar ben de sizin gibi ne yesem çıkarıyordum. Baya da kilo verdim hatta. 2gün önce kontrolde dr a söyledim imuneks emetium diye bi hap verdi. İlaç değil rahatça kullan dedi. Üstünde de ilaç değildir gıda takviyesidir yazıyor. Onu içmeye başladığımdan beri görece daha iyiyim. Siz de dr a danışıp alın isterseniz

T Toprakliyagmur elmol elmol kızlar ben de sizin gibi ne yesem çıkarıyordum. Baya da kilo verdim hatta. 2gün önce kontrolde dr a söyledim imuneks emetium diye bi hap verdi. İlaç değil rahatça kullan dedi. Üstünde de ilaç değildir gıda takviyesidir yazıyor. Onu içmeye başladığımdan beri görece daha iyiyim. Siz de dr a danışıp alın isterseniz
Ben de imom kullanıyorum ama bitiyo zaten değiştireyim o zaman doktora danisip bi günde pes ettim böyle bişey yok :(

Back