2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de imom kullanıyorum ama bitiyo zaten değiştireyim o zaman doktora danisip bi günde pes ettim böyle bişey yok :KK43:
Çok zor gerçekten. En son boğazımdan kan gelmeye başlamıştı benim. Hayırlısıyla 12.haftadan sonra rahatlarız inşaallah

Çok zor gerçekten. En son boğazımdan kan gelmeye başlamıştı benim. Hayırlısıyla 12.haftadan sonra rahatlarız inşaallah
Ay o kadar mi kötü oldun canım benim de artık bomboş midem durup durup hava çıkıyo o ogurme nedir öyle gözlerim çıkacak oy 12. haftaya çok var Allah yardım etsin çekene inşallah

Ay o kadar mi kötü oldun canım benim de artık bomboş midem durup durup hava çıkıyo o ogurme nedir öyle gözlerim çıkacak oy 12. haftaya çok var Allah yardım etsin çekene inşallah
Canım benim çok dikkat edin.fazla ogurmemeye çalışın.boş mideyle kusmak daha zor.ben de salı günü mahfoldum kusmaktan.ogurmekten kanama oluşmuş içerde.şimdi onunla uğraşıyorum.aman dikkat edin

Canım benim çok dikkat edin.fazla ogurmemeye çalışın.boş mideyle kusmak daha zor.ben de salı günü mahfoldum kusmaktan.ogurmekten kanama oluşmuş içerde.şimdi onunla uğraşıyorum.aman dikkat edin
Çok geçmiş olsun ya inşallah kötü bişey olmaz geçer canım engel olabildigimce tutuyorum kendimi gerçekten basınç fena kanamaya neden olur düşecek diye korkuyorum bile

Sağ kulağımda çınlama oluyor kızlar bu da normalmiş hormonlardan :KK70: normalde yaşamadığım ne varsa yaşıyorum mübarek...
Siz ne yiyosunuz diye sormuş bir arkadaş sabahları sadece leblebi saat 2ye kadar bişey yiyemiyorum.. Sonra atvde karavan başlıyo onu izlerken hafiften acıkıyorum bi tane kaşarlı tost bi bardak ayran salatalık ve yeşil zeytin sadece bunları yiyebiliyorum.. O açlıkla gelen bulantı öyle bişey ki yemek istemiyosunuz ama yemeyince de geçmiyor o nedenle zorla dolduruyorum midemi..
daha sonra rahatlıyorum..saat 4 gibi patates haşlama veya çorba yiyorum veya sadece muz..
sonra eşimle yemek yiyorum çok az..çünkü fazla yiyince hazmedemiyorum,yemeğin yanında mutlaka maden suyu içiyorum drlar da öneriyo mideme de iyi geliyor..özellikle 8.haftada bebek florür alırmış dişlerimizden o nedenle yerine koymak için güzel bi içecek ayrıca kalsiyum da var içinde..
akşam midem çok bulanmıyor kabak çekirdeği yiyorum mutlaka..çinko var içinde çünkü..yatmadan önce de mandalina veya elma bu şekilde..örnek olması açısından yazdım
Maşallah canim şu saydiklarini bir yiyebilsem yarısını . Dün elma yedimi yarım portakal ile yarım saat banyodan çıkamadım :(

Bu akşamdan beri lavobadayim bi anda bu kadar kusma normal mi bulantı vardı ama bugün devamı geldi su içemiyorum :KK43: üşütmüş olabilir miyim diyorum
Yok canım yok üsutme değil o bende oyleyim özellikle 7 inci 8 inci hafta çok çok kötü geçti .

ben de hiç beslenemiyorum zorla tıkıyorum boğazıma. meyve rahat yiyorum senin nasıl meyve rahat oluyo bi nebze.ama soğanlı yemekler :KK43: çekirdekli üzüm falan yiyorum günde 1 avuç bazen ceviz fındık falan .bide pekmez içmeyi düşünüyorum hergün 1 kaşık . başka ne yapsam bilemiyorum. en problem et ve yemek
3 ay kadar boyle canm 12 haftadan sonra duzeliyor insaallah.

Kızlar simdi dr dan cıktım 5+6 haftalıgım ve kese büyümüş ama icinde embriyo gibi nokta vardı bos gebelik degil büyük ihtimalle ama biraz daha beklmemiz lazım kalp atısı için dedi cok üzgünüm suan ben kalp atısı icin gittim daha embriyoyu bile nokta gibi gördük tam göremedik hatta zaten cok yogundu bası doktorun.aksam gelebilirim haftaici dedim dr pzt varmıs bitek aksamları pzt büyürmü iki günde sizce

Kızlar simdi dr dan cıktım 5+6 haftalıgım ve kese büyümüş ama icinde embriyo gibi nokta vardı bos gebelik degil büyük ihtimalle ama biraz daha beklmemiz lazım kalp atısı için dedi cok üzgünüm suan ben kalp atısı icin gittim daha embriyoyu bile nokta gibi gördük tam göremedik hatta zaten cok yogundu bası doktorun.aksam gelebilirim haftaici dedim dr pzt varmıs bitek aksamları pzt büyürmü iki günde sizce
Sen takvime gore 5 haftaliksin daha ben 6+2de kalp atimini duydum .. Hic telas yapma daha kucuk tabiki duymaya bilirsin haftaya gitsen net duyarsin zaten .. Bazi kisiler 8.9.haftada duyuyor kalp atimini gec dollenme vs de olabiliyor ;)

Sen takvime gore 5 haftaliksin daha ben 6+2de kalp atimini duydum .. Hic telas yapma daha kucuk tabiki duymaya bilirsin haftaya gitsen net duyarsin zaten .. Bazi kisiler 8.9.haftada duyuyor kalp atimini gec dollenme vs de olabiliyor :KK66:
Acaba ne kadar hızlı büyüyorlar?doktorum bir cmt var, bir cmt yok çünkü... cmt olmayacagı ıcın pzt aksamı cagırdı beni.oda erken olcak bence ...embriyo, keseyi böle baya tarayınca kücük bir yuvarlaktı, nokta gibi, bos gebelik degil dedi ama sizce bir sorun var mıdır?

Acaba ne kadar hızlı büyüyorlar?doktorum bir cmt var, bir cmt yok çünkü... cmt olmayacagı ıcın pzt aksamı cagırdı beni.oda erken olcak bence ...embriyo, keseyi böle baya tarayınca kücük bir yuvarlaktı, nokta gibi, bos gebelik degil dedi ama sizce bir sorun var mıdır?
Onu bilmiyorum ne kadar buyur ama benim kesede minnacikti ilk gordugumuzde 5+2de gormustuk .. Kalp atiminda buyumustu kese .. Hic telas yapma normal yani kucuk olmasi gorunmemesi

Bence gayet normal. Ben 5+ 4 te gittigimde kesenin icinde küçük birsey var gibi demisti, ben de cok uzuldum ama tam bir hafta sonra kalp atisini duyduk. Bir hafta sonra git bence.

Onu bilmiyorum ne kadar buyur ama benim kesede minnacikti ilk gordugumuzde 5+2de gormustuk .. Kalp atiminda buyumustu kese .. Hic telas yapma normal yani kucuk olmasi gorunmemesi
Canım benim Allah razı olsun mesajlarınızı okuyunca rahatladım dr bugun icin gel kalp atıslarını dinleyelim diyince ve duyamayınca hayal kırıklıgı yasadım bugün cok sagol
Bence gayet normal. Ben 5+ 4 te gittigimde kesenin icinde küçük birsey var gibi demisti, ben de cok uzuldum ama tam bir hafta sonra kalp atisini duyduk. Bir hafta sonra git bence.
Demekki 5+4 5+6 bugünlerde normal ozaman sadece nokta gibi görünmesi.bana pzt gel dedi cunku hftaya yok doktorum pzt gidiyim yine net bişey sölemezse cmt baska doktora baktırırım.ıcıme su serptın canım...icim acıdı kalp atısını duymayınca ve kesenin icinde olculemeyen kücük belirsiz nokta görünce Allah razı olsun

Canım 2 gün sonra gitme sık ultrasona girmek çok tehlikeli. Bende 5+5te embriyoyu nokta kadar görmüştüm. Kalp atışı zaten 6.haftayı doldurunca görülebilirki

korkma ben dört günde bi gidiyodum ne kadar büyüyecek diyodum ama bi de baktık kese dolmuş kalbi bile başlamış şok olmuştum çabuk büyüyolar stres yapma tatlım

korkma ben dört günde bi gidiyodum ne kadar büyüyecek diyodum ama bi de baktık kese dolmuş kalbi bile başlamış şok olmuştum çabuk büyüyolar stres yapma tatlım
Benım haftama göre normal mi kesede embriyoyu nokta gibi görmemiz dr oyle konustuki ümit verip boyle olunca anksiyete yaratabiliyor ama endiselenmeyin falan dedi üzüldükbizde
Canım 2 gün sonra gitme sık ultrasona girmek çok tehlikeli. Bende 5+5te embriyoyu nokta kadar görmüştüm. Kalp atışı zaten 6.haftayı doldurunca görülebilirki
Sagol canım icimi rahatlattın

Ama kalp için çok erken 6+5 ken duydum ben. bence biraz rahat olun.

Benım haftama göre normal mi kesede embriyoyu nokta gibi görmemiz dr oyle konustuki ümit verip boyle olunca anksiyete yaratabiliyor ama endiselenmeyin falan dedi üzüldükbizde

Sagol canım icimi rahatlattın

ben de kalp atışını bu çarşamba duydum. 7+3 te yani. keseyi görmek için 5+3 te gitmiştim. kesenin içi pek görünmüyor demişti doktor. 2hafta sonra gittiğimde bebek 1 cm olmuştu. kalp atışları da gümbür gümbür maşallah. 160 üstüymüş. gönlünü ferah tut.

Back