- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 34
Kahverengi daha çok.az önce baktim biraz daha gelmiş.yarın sabah aricam doktoru.korkuyorum açıkçası.benim daha önce hic yoktu.salı günü acaip bir gündü.geceye kadar kustum ne olduysa ondan sonra oldu zatenHergun mü oldu peki? Benim birkac gunde bir hafif lekelenmeler oluyor..
kirmizi miydi
Kahverengi daha çok.az önce baktim biraz daha gelmiş.yarın sabah aricam doktoru.korkuyorum açıkçası.benim daha önce hic yoktu.salı günü acaip bir gündü.geceye kadar kustum ne olduysa ondan sonra oldu zaten
Amin canım çok teşekkür ederim.inşallah sorun olmadan atlatırız.kusmayla ilgili bişey söylemedi doktor ama bilemiyorum.Allah Allah canım ya çok geçmiş olsun niye o kadar kustun acaba.. Gıda zehirlenmesi falanmi oldu acaba gerçi doktor bisey derdi heralde o zaman ama inşallah bidaha böyle bişey yaşamazsın Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım
İnşallah geçer canım stres yapmamaya calis biliyorum zor ama ne yapalim bizimde boyle gececek demekkiKahverengi daha çok.az önce baktim biraz daha gelmiş.yarın sabah aricam doktoru.korkuyorum açıkçası.benim daha önce hic yoktu.salı günü acaip bir gündü.geceye kadar kustum ne olduysa ondan sonra oldu zaten
Aynen canım insallah geçecek.kahverengi kanama biten bir kanamaymış aslında.İnşallah geçer canım stres yapmamaya calis biliyorum zor ama ne yapalim bizimde boyle gececek demekki
Rahatlığından bize de bulaştır tecrübeli olmak bambaşka gerçekten
Benim yigenimde 2 li sonucu kötü çıktı bebek engelli alınmasi gerek sırtında açıklık var denildi gebelik sureci aileye zehir. Oldu bebek maşallah sağlıklı doğdu iknci bebekte ise toplam 3 kez ultrasona girdi seker yuklemesi bile yaptirmadi Allah da nasip etti saglikla dogdu bazi seyler tabiki nasip.eğer sonuçları onemsemeyecek karakterdeyseniz yaptırabilirsiniz ama onun dışında herkesin kendi tercihi
Bu akşamdan beri lavobadayim bi anda bu kadar kusma normal mi bulantı vardı ama bugün devamı geldi su içemiyorumüşütmüş olabilir miyim diyorum
Canım bulantı yüzünden hep çubuk yedim bugün öğle yemeği de yiyemedim bugün biraz daha fazlaydı bulantı ama bide çok üşüdüm bugün işten çıkıp eve gelene kadar zor tuttum kendimi eve girer girmez çıktı o saattir ne yesem kalkiyo içimyediğin bişey bozuk olabilir mi canım
Canım bulantı yüzünden hep çubuk yedim bugün öğle yemeği de yiyemedim bugün biraz daha fazlaydı bulantı ama bide çok üşüdüm bugün işten çıkıp eve gelene kadar zor tuttum kendimi eve girer girmez çıktı o saattir ne yesem kalkiyo içim
Canım benim bebeğim aşılama ve çok sayıda kaybim var ben gebelik olmadan başladım iğne yapmaya başkent üniversitesi hastanesine gidiyordum aşılama orda oldu raporum orda çıktı ben ankara da yaşıyorum tatlım sen nerde yasiyosun
Ben de imom kullanıyorum ama bitiyo zaten değiştireyim o zaman doktora danisip bi günde pes ettim böyle bişey yokT Toprakliyagmurelmol kızlar ben de sizin gibi ne yesem çıkarıyordum. Baya da kilo verdim hatta. 2gün önce kontrolde dr a söyledim imuneks emetium diye bi hap verdi. İlaç değil rahatça kullan dedi. Üstünde de ilaç değildir gıda takviyesidir yazıyor. Onu içmeye başladığımdan beri görece daha iyiyim. Siz de dr a danışıp alın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?