• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende 3 hafta üst üste gidince dr 3 hafta sonra gel dedi :KK70: dayanabilirsem 17 aralık dayanamazsam 10 Aralıkta giderim bende ama her hafta olmuyor yani :-)
Beni de 11 haftalık olunca çağırdı 20-25 aralık arası. Muhtemelen 2 li test için o zmn çağırıyorlar ama yaptırmayacağım olasılık hesaplıyorlar kaç kişinin riskli çıkıyor hamilelikleri ağlamakla geçiyor sonra bebekler sağlıklı doğuyor hiç o strese giremeyeceğim Allahtan gelen kabulüm

Beni de 11 haftalık olunca çağırdı 20-25 aralık arası. Muhtemelen 2 li test için o zmn çağırıyorlar ama yaptırmayacağım olasılık hesaplıyorlar kaç kişinin riskli çıkıyor hamilelikleri ağlamakla geçiyor sonra bebekler sağlıklı doğuyor hiç o strese giremeyeceğim Allahtan gelen kabulüm
Bana düşünüyorsan 12. Hafta çağıracağım dedi bende yok dedim düşünmüyorum doktorumda dünden razı gibiydi kabulüm her türlü diyosan ne sen yorul ne de beni yor dedi peki dedim Bende 20 aralık gibi gidicem bir ay sonra gel o zaman dedi

Selam kızlar, uzun zamandır takip edemiyorum oğlum ev iş derken,
Yeni gelenler hoşgelmiş:KK46:
Bugün kontrolümüz vardı, ultrasona göre 9+6 gözüküyormuş:nazar: gayet sağlıklıymış çok şükür, kistim vardı o da epey küçülmüş, açlık şekerim biraz yüksek çıktı takip edilecek yanlızca:işsiz:

Darısı güzel haberler bekleyen herkese olsun:anneadayı:

Ay maşallah canım cok tatli ya şimdiden büyümüş sanki, bendede şeker yüksek ama doktor bisey demedi bidahakine sormam lazım hep unutuyorum

Ay maşallah canım cok tatli ya şimdiden büyümüş sanki, bendede şeker yüksek ama doktor bisey demedi bidahakine sormam lazım hep unutuyorum

Yaa çok teşekürler:KK200: birdahaki kontrollere artık net bebek görüntüsü görürüz inşAllah
Benim 90-100aralığında açlık şekerim, tokluk 110-120arası, açlığı biraz yüksek buldu, dahiliyeye yönlendirdi takip edilecekmiş, ben ilk doğumda gebelik zehirlenmesi yaşadım, oyüzden ekstra dikkat ediyorlar değerlere

Evet hayırlısı, abimizde öyleydi:KK200:
canım benim daha kese göründü ama o da öndeydi sata göre 5+5 keseye göre 6+0 böyle başlayınca önde mi devam eder ki merakımdan sordum :) bebek görününce mi belli oluyor herşey

günaydın kızlar.. 7 Aralık'ta doktor randevum var. benim gibi doktoru 10.haftada çağıran var mı hiç? ben niye diye sormayı unuttum..
Günümüz aynı ama benimki 1 ay sonra gel dedi. Hatta ben 1 hafta daha uzatıp 12+1 de gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla. Bir sorun var mıydı?

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Ben bir şey öğrenmek istiyorum sizden. Kafeinin ilk zamanlar düşük tehlikesine sebep olması sebebi ile çay ve Türk Kahvesi içmeyin diye duymuştum. Bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kesinlikle içmiyorum. Acaba çok mu abartıyorum. Siz içiyor musunuz?:110:
Kafein alkol ve sigara direk bebeğe geçen şeyler olduğu için mümkün mertebe uzak olmak lazım. Doktorlar sigaraya bile günde 2-3 kere izin veriyorlar. Benim aklım almıyor. Çay da açık limonlu günde 2 tane içiyorum ben Maalesef Çay demiri düşürüyor.

Bugün kontrolümüz vardı, ultrasona göre 9+6 gözüküyormuş:nazar: gayet sağlıklıymış çok şükür, kistim vardı o da epey küçülmüş, açlık şekerim biraz yüksek çıktı takip edilecek yanlızca:işsiz:

maşallah önden gidiyorsunuz :nazar: satınız neydi acaba. kıyaslamak istemiyorum ama biz biraz geriden geliyoruzda :(

ben kararsızım ikili konusunda.. bir yanım yaptır diyo bir yanımda yaptırma diyo hayırlısı..

bana doktorum günde 1 türk kahvesi içebilirsin dedi fakat saat 2den önce olacak. aksi halde uyku düzenini bozabilir, uykusuzluk yapabilir dedi. neskafe önermiyorum ama illa içeceksen süt ile yapılan.. çayda ise açık olacak, 2 bardak kafi.. :)
Ben çok canım çekerse kafeinsiz nescafe aldım ondan içiyorum.bazen yanımda kahve içilince çok kokuyor ondan yapıyorum sütle

O zaman beklenen Doğum tarihi öne kayıyor senin dimi?

ben kararsızım ikili konusunda.. bir yanım yaptır diyo bir yanımda yaptırma diyo hayırlısı..
İlkinde bilmediğimden yaptırmıştım ama bu sefer yaptırmayacağım nasıl olsa ayrıntılı ultrasonda bir sorun varsa belli oluyor. Gerek yok strese :)

İlkinde bilmediğimden yaptırmıştım ama bu sefer yaptırmayacağım nasıl olsa ayrıntılı ultrasonda bir sorun varsa belli oluyor. Gerek yok strese :)
kardeşim otizmli annemler baskı yapıyor yaptır diye sanıyolarki önlem alınabilir.. halbuki ikilide otizm belli olmaz anlamıyolar.. velhasıl sonuç ne çıkarsa çıksın aldırmayı düşünmediğim için bende yaptırmam belki. dediğin gibi ayrıntılıda da belli olur zaten

Günümüz aynı ama benimki 1 ay sonra gel dedi. Hatta ben 1 hafta daha uzatıp 12+1 de gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla. Bir sorun var mıydı?

hayır, bildiğim yok. her gittiğimde çok sağlıklı olduğumuzu söylüyor - çok şükür. ikili test içinse diye düşünsem ama 10. haftada yapılıyor mu onu da bilmiyorum hiç. ama 1 ay ara vermediğine de seviniyorum açıkçası, tedaviyle hamile kaldım ben, korkuyorum her şeyde :(

Güzel anne adayları merhaba kafa karışıklığım için yardimınıza ihtiyacım var.Benim sat 30 eylül bu tarihe göre bebek 6 haftalıkken yani 2 hafta önce bir doktora gittim sata göre 6 haftalık kalp atışı da var dedi 10 saniye baktı gönderdi.Bugün gittim farklı bir doktora burda o büyüklukte bebek yok 7 haftalık olmalı ama sata göre 9 hafta hesaplıyor dedi.Kalp atişinida dinletti satın mi yanlış acaba diyor.6 haftalık ultrason u gösterdim ben burada 6 hafta görmüyorum boş bi keseymiş o zaman kalp atışı nasıl var demiş anlayamadım dedi. Kafam çok karıştı.

Güzel anne adayları merhaba kafa karışıklığım için yardimınıza ihtiyacım var.Benim sat 30 eylül bu tarihe göre bebek 6 haftalıkken yani 2 hafta önce bir doktora gittim sata göre 6 haftalık kalp atışı da var dedi 10 saniye baktı gönderdi.Bugün gittim farklı bir doktora burda o büyüklukte bebek yok 7 haftalık olmalı ama sata göre 9 hafta hesaplıyor dedi.Kalp atişinida dinletti satın mi yanlış acaba diyor.6 haftalık ultrason u gösterdim ben burada 6 hafta görmüyorum boş bi keseymiş o zaman kalp atışı nasıl var demiş anlayamadım dedi. Kafam çok karıştı.
canım kese boyutuna göre belirleniyor ilk kaç haftalık olduğu ultrason kağıdında kese boyutun yazıyor mu aslında en net embriyo göründükten sonra onun boyutu net bilgiyi veriyor sanırım yani bugünkü ölçüm daha doğru olabilir

Back