• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın peki kaçıncı haftada yaşadın bu durumları, bir de nedeni hakkına bilgi verdiler mi doktorlar?
Sağol canım Amin. Benim 5 yaşında bir oğlum var. Ondan önce de bir kaybim var.yani toplamda 3 kaybim var. Oğlumdan öncekinde kalp atışı yoktu, bebek gelişmedi, kurtaj oldum.oglumda bişey kullanmadım, cok şükür sağlıkla kucağıma aldım. Oğlumdan sonra biri 8.biri 10.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum. En sonuncusunda herşey araştırıldı.Sadece 2 gende heterozigot çıktı, yani bu pıhtılaşma ya meyil olduğunu gösteriyor. Artık araştıra araştıra yarı dr.oldum.Simdi coraspin ve iğne kullanıyorum kan sulandirici. Inşallah bu sefer sağlıkla alırım kucağıma.

Hayırlı olsun canım :KK200: çoğu gebelikte oluyor arkadasım dezenfektan veriyor bir doz bol su atlatıyorsun bn bir hafta arayla tahlil yaptırdım gecmıs dedi doktorum. ama sımdı yıne az su içiyorum aklında olsun bol bool içmek lazım :anneadayı:

Çok sağol canım içime su serptin inan..Artık damacanayla gezicem:KK15:

Kızlar göbüşler ne durumda göbüşü çıkanlar var mı:KK48::KK48:
valla o kadar kusmama rağmen benimde göbeğim çıktı. Ama bu haftalarda tabiki bebek değil o tamamen göbek :KK12: çok üzgünüm ama yapıcak bişey yok. Ben zaten hamile kalmadan hemen önce 2 kilo almıştım. bu tamamen ondan kaynaklı birde oturarak çalışıyorum. O da sebep oluyo. Ayrıca basenlerde büyüyo :KK47:

valla o kadar kusmama rağmen benimde göbeğim çıktı. Ama bu haftalarda tabiki bebek değil o tamamen göbek :KK12: çok üzgünüm ama yapıcak bişey yok. Ben zaten hamile kalmadan hemen önce 2 kilo almıştım. bu tamamen ondan kaynaklı birde oturarak çalışıyorum. O da sebep oluyo. Ayrıca basenlerde büyüyo :KK47:
benim henüz çıkmadı göbüşüm ama çıksın istiyorum niyeyse :))) 56 kilo ile hamile kaldım hala öleyim hatta zayıfladım gibi geliyor ,bekleyip görücez bakalım

zaten çarşamba gittiğimde söylicem doktoruma bulantının başladığını henüz kusma yok ama bakalım o güne ne olacak gerçekten tutuyorum kendimi bi kere çıkarsa devamı gelir derler o yüzden zorluyorum şimdilik

Tamam canım bende perşembe gidicem sen kalp atışını duymusmuydun

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Ben bir şey öğrenmek istiyorum sizden. Kafeinin ilk zamanlar düşük tehlikesine sebep olması sebebi ile çay ve Türk Kahvesi içmeyin diye duymuştum. Bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kesinlikle içmiyorum. Acaba çok mu abartıyorum. Siz içiyor musunuz?:110:

bana doktorum günde 1 türk kahvesi içebilirsin dedi fakat saat 2den önce olacak. aksi halde uyku düzenini bozabilir, uykusuzluk yapabilir dedi. neskafe önermiyorum ama illa içeceksen süt ile yapılan.. çayda ise açık olacak, 2 bardak kafi.. :)

merhaba arkadaşlar, benim gibi kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlara sorum; rapor çıkarttınız mı?

Selam kızlar, uzun zamandır takip edemiyorum oğlum ev iş derken,
Yeni gelenler hoşgelmiş:KK46:
Bugün kontrolümüz vardı, ultrasona göre 9+6 gözüküyormuş:nazar: gayet sağlıklıymış çok şükür, kistim vardı o da epey küçülmüş, açlık şekerim biraz yüksek çıktı takip edilecek yanlızca:işsiz:

Darısı güzel haberler bekleyen herkese olsun:anneadayı:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    32,7 KB · Görüntüleme: 65
Bugün kontrolümüz vardı, ultrasona göre 9+6 gözüküyormuş:nazar: gayet sağlıklıymış çok şükür, kistim vardı o da epey küçülmüş, açlık şekerim biraz yüksek çıktı takip edilecek yanlızca:işsiz:

Ooo MaşAllah önden gidiyor annesi:)

Sağlıkla kucağına al inşallah canım darısı başımıza olsun biz de sağlıkla ilerleyelim inşallah

Kizlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?
Doktorum bana iMom omega yazdı içerisinde balık yağı bile var :KK48:
Siz ne kullanıyorsunuz
Ben folbiol kullanıyorum ama omega 3 de almak istiyorum senin hap plastik kapsül mü yoksa normal beyaz hap mı?

Ben folio kullaniyodum, içinde b12 de var.Hamilelikten 3 ay önce başlamıştı., bitti.Dr.um daha kullanmana gerek yok dedi, zaten öncesinde de kullanmissin dedi.Ben 12.haftaya kadar kullancaktim.İçim rahat değil, kullansammı diye düşünüyorum.
Folik asit değerim yüksek çıktı ona rağmen Doğuma kadar kullanacağız dedi dr hepsi farklı söylüyor anlamadım

Back