Sağol canım Amin. Benim 5 yaşında bir oğlum var. Ondan önce de bir kaybim var.yani toplamda 3 kaybim var. Oğlumdan öncekinde kalp atışı yoktu, bebek gelişmedi, kurtaj oldum.oglumda bişey kullanmadım, cok şükür sağlıkla kucağıma aldım. Oğlumdan sonra biri 8.biri 10.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum. En sonuncusunda herşey araştırıldı.Sadece 2 gende heterozigot çıktı, yani bu pıhtılaşma ya meyil olduğunu gösteriyor. Artık araştıra araştıra yarı dr.oldum.Simdi coraspin ve iğne kullanıyorum kan sulandirici. Inşallah bu sefer sağlıkla alırım kucağıma.ahh canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın peki kaçıncı haftada yaşadın bu durumları, bir de nedeni hakkına bilgi verdiler mi doktorlar?
Hayırlı olsun canımçoğu gebelikte oluyor arkadasım dezenfektan veriyor bir doz bol su atlatıyorsun bn bir hafta arayla tahlil yaptırdım gecmıs dedi doktorum. ama sımdı yıne az su içiyorum aklında olsun bol bool içmek lazım
idrar kültüründe bakteri çıkmazsa büyük sıkıntı değil canım telaş etme. su içmeye devam et
Canim o iltihaptan dolayi hastabedeyim ben.dun geldim hala çıkamadım.antibiyotik ve serum takiliydi iki gündür.ilac tedavisiyle gecer insallah
valla o kadar kusmama rağmen benimde göbeğim çıktı. Ama bu haftalarda tabiki bebek değil o tamamen göbekKızlar göbüşler ne durumda göbüşü çıkanlar var mı
benim henüz çıkmadı göbüşüm ama çıksın istiyorum niyeyse :))) 56 kilo ile hamile kaldım hala öleyim hatta zayıfladım gibi geliyor ,bekleyip görücez bakalımvalla o kadar kusmama rağmen benimde göbeğim çıktı. Ama bu haftalarda tabiki bebek değil o tamamen göbekçok üzgünüm ama yapıcak bişey yok. Ben zaten hamile kalmadan hemen önce 2 kilo almıştım. bu tamamen ondan kaynaklı birde oturarak çalışıyorum. O da sebep oluyo. Ayrıca basenlerde büyüyo
zaten çarşamba gittiğimde söylicem doktoruma bulantının başladığını henüz kusma yok ama bakalım o güne ne olacak gerçekten tutuyorum kendimi bi kere çıkarsa devamı gelir derler o yüzden zorluyorum şimdilik
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Ben bir şey öğrenmek istiyorum sizden. Kafeinin ilk zamanlar düşük tehlikesine sebep olması sebebi ile çay ve Türk Kahvesi içmeyin diye duymuştum. Bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kesinlikle içmiyorum. Acaba çok mu abartıyorum. Siz içiyor musunuz?
yok canım duymadım çarşamba inşallah duyarız canımTamam canım bende perşembe gidicem sen kalp atışını duymusmuydun
Tabiki gelirimNonipo aynı ayın anneleri olarak toplandık sen de gel kuzu:)
Benim çıktı ama kilom yerinde anlamadım şiştim galibaKızlar göbüşler ne durumda göbüşü çıkanlar var mı
Ooo MaşAllah önden gidiyor annesi:)Selam kızlar, uzun zamandır takip edemiyorum oğlum ev iş derken,
Yeni gelenler hoşgelmiş
Bugün kontrolümüz vardı, ultrasona göre 9+6 gözüküyormuşgayet sağlıklıymış çok şükür, kistim vardı o da epey küçülmüş, açlık şekerim biraz yüksek çıktı takip edilecek yanlızca
Darısı güzel haberler bekleyen herkese olsun
Sağlıkla kucağına al inşallah canım darısı başımıza olsun biz de sağlıkla ilerleyelim inşallahSelam kızlar, uzun zamandır takip edemiyorum oğlum ev iş derken,
Yeni gelenler hoşgelmiş
Bugün kontrolümüz vardı, ultrasona göre 9+6 gözüküyormuşgayet sağlıklıymış çok şükür, kistim vardı o da epey küçülmüş, açlık şekerim biraz yüksek çıktı takip edilecek yanlızca
Darısı güzel haberler bekleyen herkese olsun
Ben folbiol kullanıyorum ama omega 3 de almak istiyorum senin hap plastik kapsül mü yoksa normal beyaz hap mı?Kizlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?
Doktorum bana iMom omega yazdı içerisinde balık yağı bile var
Siz ne kullanıyorsunuz
Folik asit değerim yüksek çıktı ona rağmen Doğuma kadar kullanacağız dedi dr hepsi farklı söylüyor anlamadımBen folio kullaniyodum, içinde b12 de var.Hamilelikten 3 ay önce başlamıştı., bitti.Dr.um daha kullanmana gerek yok dedi, zaten öncesinde de kullanmissin dedi.Ben 12.haftaya kadar kullancaktim.İçim rahat değil, kullansammı diye düşünüyorum.
Tecrübeli annelerden cevap bekleyelim benim de ilk gebelikkızlaaar sorumu cevaplayabilirseniz çok mutlu olurummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?