2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oglumun dogum gunu 29 oyuzden yapmıstım canım evet gunlerimiz aynı 31 yasındayım dogma buyume istanbul canım
Anladım canım. Ben 35 yaşındayım. 5 yaşında bir oğlum var. Ben Gümüşhane liyim de ondan sordum. Ben doğma büyüme izmit ama babam Gümüşhane li.

Aynen benimkide kesinlikle yasakladı. Sewdiğin bişeye izin gelmesine çok sewindim oh afiyet olsun. Bigün aşericem diye korkuyorum yasaklılara :)

Kızlar bakın böyle bişey buldum ilginizi çeker diye düşündüm

Hafta Kese (mm) CRL(mm)
4---------3
5--------- 6
6--------- 14
7--------- 27--------- 8
8 ---------29--------- 15
9--------- 33--------- 21
10------------------ 31
11------------------ 41
12 ------------------ 51
13 ------------------ 71

Selam kizlar nasılsınız ben bugun kadin doğuma gittim doktorum cok iyiydi sağolsun.. 5+4 haftalık hamileymisim, Kese büyümüş yolk sac da göründü, bebişde göründü ama kalp atışını göremedi.. Haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi

Acaba neden göremedi yoksa bi sorunmu var bu haftada kalp atışını görenler var benimki neden görünmedi ya offfff

Hic panik yapma 9.haftada bile duyanlar var .. Bazilarimiz erken bazilarimiz gec duyuyor normal yani .. Ustelik bebegi gormussunuz bos gebelik degil Kalbinide haftaya dinlersiniz ..

Al_pi canım benin tahmini doğum tarihi 30 temmuza çıktı ultrason kağıdında öyle yazıyor bi zahmet degistirebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…