Anladım canım. Ben 35 yaşındayım. 5 yaşında bir oğlum var. Ben Gümüşhane liyim de ondan sordum. Ben doğma büyüme izmit ama babam Gümüşhane li.Oglumun dogum gunu 29 oyuzden yapmıstım canım evet gunlerimiz aynı 31 yasındayım dogma buyume istanbul canım
Aa neresinden.41 izmitin 41 i mi. Ben 2 ay önce eşimin işi nedeniyle Tekirdağ a taşındım. Ama ailem, akrabalarım, arkadaşlarım izmitte. Çok özlüyorum.Sea41 bende gümüşhAneliyimm :)
Allah bagıslasın canımAnladım canım. Ben 35 yaşındayım. 5 yaşında bir oğlum var. Ben Gümüşhane liyim de ondan sordum. Ben doğma büyüme izmit ama babam Gümüşhane li.
Sağol canım. Oğlumdan önce 1 sonra 2 kaybım var.Bu sefer bebeğim bırakmaz beni inşallah.Allah bagıslasın canım
Benimde oglumdan sonra 1kaybım oldu şubatta kürtaj oldum bende cok korkuyorum insalah bu sefer nasip olurSağol canım. Oğlumdan önce 1 sonra 2 kaybım var.Bu sefer bebeğim bırakmaz beni inşallah.
Amin inşallah hepimizeBenimde oglumdan sonra 1kaybım oldu şubatta kürtaj oldum bende cok korkuyorum insalah bu sefer nasip olur
Benimde canım istiyo ama daha hiç yemedim sabredelim annelerHadiya gecen gun 3dilim yedim ben
Aynen benimkide kesinlikle yasakladı. Sewdiğin bişeye izin gelmesine çok sewindim oh afiyet olsun. Bigün aşericem diye korkuyorum yasaklılara :)Ben özellikle sordum ev yapımı etsiz olan da mı yasak diye. Aynen çiğ köfteyi tamamen hayatından çıkaracaksın dedi ve ben o gün kontrole giderken çiğ köfte yemiştim
Ama besmeç derler bizim buralarda etli ya da tavuklu yapılıp pişirilir. Ona izin çıktı o da çok ince ve çok pişmiş olursa
Nekadarlık olacaksın o zaman?Kızlar benı dr cmt ıcın kalp atısına cagırdı ama erken degil mi bunun ıcın ?
Biz Kelkitliyiz.Ama ben pek bilmem.10 yaşında 1 kere gittim.Sea41 şiranlıyım canm Doğma büyüme Gebze'deyim ama evlendikten sonra Pendik'te yasıyoruz :)
Evet karından bakıldı bana hep. Bebek de görünmüştü kalbi piramit şeklinde kendinden büyük şekilde görünmüştü :)Karindan ultrasondan mi duydunuz acaba ? Birde bebek gorunmusmuydu ?
Hic panik yapma 9.haftada bile duyanlar var .. Bazilarimiz erken bazilarimiz gec duyuyor normal yani .. Ustelik bebegi gormussunuz bos gebelik degilSelam kizlar nasılsınız ben bugun kadin doğuma gittim doktorum cok iyiydi sağolsun.. 5+4 haftalık hamileymisim, Kese büyümüş yolk sac da göründü, bebişde göründü ama kalp atışını göremedi.. Haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi
Acaba neden göremedi yoksa bi sorunmu var bu haftada kalp atışını görenler var benimki neden görünmedi ya offfff
Bakteri degil canim enfeksiyon vardi ağır derecede.igne ve hap verdi doktor.bu aksam çıktım cok şükürkültürünüzde bakterimi çıktı? geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?