benim kahve lekelere bile normal diyorbenim de beyaz akıntım var canım doktoruma söyledim normal dedi
daha önce düşük yapan için o kahve lekeler kabus gibi oluyor ama benim annem de 3 4 ay leke olurdu hep bende der şuanlık yok ama hep tedirginim ben debenim kahve lekelere bile normal diyor
benim annemde de hiç olmamış ama bende oluyor iştedaha önce düşük yapan için o kahve lekeler kabus gibi oluyor ama benim annem de 3 4 ay leke olurdu hep bende der şuanlık yok ama hep tedirginim ben de
benim de beyaz akıntım var canım doktoruma söyledim normal dedi
bilmiyorum ki canım akıntın artabilir normal bu dediNiye normal dedi acaba doktor canım? ne oluyurmuş vücutta? üşüttüm mü diye düşünüyordum bende.. ben doktoruma henüz birşey soylemedim de merak da ediyorum?
Benim de akıntım oluyor bazen sarı bazen beyaz.Daha önceki hamileliklerimde dr.a sorduğumda kokulu olmadığı sürece sorun yok dedi.Hamilelikte akıntı artıyor.Niye normal dedi acaba doktor canım? ne oluyurmuş vücutta? üşüttüm mü diye düşünüyordum bende.. ben doktoruma henüz birşey soylemedim de merak da ediyorum?
Rahim.genisledigi icin suan akintilarin olmasi normal canm kese buyuyor :) eger usutursen rengi sariya yesile calar kokusu olur. Normal akintida renk koku olmaz.Niye normal dedi acaba doktor canım? ne oluyurmuş vücutta? üşüttüm mü diye düşünüyordum bende.. ben doktoruma henüz birşey soylemedim de merak da ediyorum?
Amiin canım.çok teşekkür ederimÇok gecmis olsun canım ya cok zor allah korusun bebeklerimizi
Benimde zaman zamn oluyorKızlar günaydın..çok affedersiniz size bir şey sorucam, sarı akıntısı olan var mı aranızda?
Allah tekrarını nasip etsin canım.. tüp bebekte dış gebelik ben de ilk kez duydum. Tüp bebek merkezinin bir ihmali var sanırım.Kizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
Çok güzel bi ilaç bağışıklık kuvvetlendirici bol vitaminli biraz pahalı sanırım ben de imom kullanıyorumSelamlar, yediklerimin 5 dk dan fazla midemde durmadığı bir güne daha uyandım. Bugün kontrolüm vardı. Allaha şükür herşey yolunda. Dr bu sefer imuneks emetium diye birşey verdi. İlaç değil gönül rahatlığıyla kullan zencefilli dedi. Umarım kusmalarıma bir çare olur. Daha önce duyan kullanan var mı?
İlaç kullanmam diyordum ama artık dayanamayacak seviyeye geldim. Arkasında ilaç değildir takviye edici gıdadır yazıyor. Fiyat 22.5₺ 15 tablet var.Çok güzel bi ilaç bağışıklık kuvvetlendirici bol vitaminli biraz pahalı sanırım ben de imom kullanıyorum
Teşekkürler
aaa uygun fiyata olanı da varmış demekki ama 15 tablet benim dediğim 50 tl falan sanırım 30 tablet benim kullandığım da imom ona benzer bişey 30 tablet 20 tlİlaç kullanmam diyordum ama artık dayanamayacak seviyeye geldim. Arkasında ilaç değildir takviye edici gıdadır yazıyor. Fiyat 22.5₺ 15 tablet var.
İçimi rahatlattın biraz teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?