günaydın kızlar.. hamile olduğunu öğrenmeden önce rüyasında gören olmuş muydu? veya ikinci anneliği olacaklar rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini görmüş müydünüz ve tutmuş muydu?
ben iğnenin 9. günü test yaptığımı ve pozitif çıktığını görmüştüm, tabi uyanır uyanmaz hemen test yaptım ve sonuç negatif. birkaç gün sonra benzer bir rüya gördüm tekrar ama geçen sefer negatifi gördüm diye yapmadım. bu rüyadan birkaç gün sonra - tabi iğneden sonra 14 günden fazla geçmişti - işyerinden tedavi sürecinden vs habersiz bir arkadaşımın ya sen bu aralar çok neşelisin vs hayırdır demesiyle akşamına test yaptım ve pozitifi gördüm
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
tedaviyle ilk ayım değildi ve daha öncesinde hiç hamile olduğumu görmemiştim.
ilk doktor randevusu vs derken bir gece de rüyamda sakalım olduğunu gördüm, anlamına baktığımda da hamile için erkek çocuk diyordu. dün gece de rüyamda buzdolabını açıyorum yumurta yemek için, annem haşlamış ve bir kaba koymuş olarak görüyorum, o kadar çok yumurta var ki annem niye bu kadar haşladı fln diye düşünüyorum. eşim ve ben yiyoruz. bunun da anlamına baktığımda erkek çocuk diyor.. Allah biliyor önce sağlıklı, sıhhatli, sonrasında da erkek bir evlat istiyorum. hamile olduğumu gördüm, ve tuttu. cinsiyet de tutmuş olabilir mi ki