• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.. hamile olduğunu öğrenmeden önce rüyasında gören olmuş muydu? veya ikinci anneliği olacaklar rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini görmüş müydünüz ve tutmuş muydu?

ben iğnenin 9. günü test yaptığımı ve pozitif çıktığını görmüştüm, tabi uyanır uyanmaz hemen test yaptım ve sonuç negatif. birkaç gün sonra benzer bir rüya gördüm tekrar ama geçen sefer negatifi gördüm diye yapmadım. bu rüyadan birkaç gün sonra - tabi iğneden sonra 14 günden fazla geçmişti - işyerinden tedavi sürecinden vs habersiz bir arkadaşımın ya sen bu aralar çok neşelisin vs hayırdır demesiyle akşamına test yaptım ve pozitifi gördüm :KK200: tedaviyle ilk ayım değildi ve daha öncesinde hiç hamile olduğumu görmemiştim.

ilk doktor randevusu vs derken bir gece de rüyamda sakalım olduğunu gördüm, anlamına baktığımda da hamile için erkek çocuk diyordu. dün gece de rüyamda buzdolabını açıyorum yumurta yemek için, annem haşlamış ve bir kaba koymuş olarak görüyorum, o kadar çok yumurta var ki annem niye bu kadar haşladı fln diye düşünüyorum. eşim ve ben yiyoruz. bunun da anlamına baktığımda erkek çocuk diyor.. Allah biliyor önce sağlıklı, sıhhatli, sonrasında da erkek bir evlat istiyorum. hamile olduğumu gördüm, ve tuttu. cinsiyet de tutmuş olabilir mi ki :anne:
Rabbim kalbine gore versin..insallah erkektir saglikli olsunda

günaydın kızlar.. hamile olduğunu öğrenmeden önce rüyasında gören olmuş muydu? veya ikinci anneliği olacaklar rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini görmüş müydünüz ve tutmuş muydu?

ben iğnenin 9. günü test yaptığımı ve pozitif çıktığını görmüştüm, tabi uyanır uyanmaz hemen test yaptım ve sonuç negatif. birkaç gün sonra benzer bir rüya gördüm tekrar ama geçen sefer negatifi gördüm diye yapmadım. bu rüyadan birkaç gün sonra - tabi iğneden sonra 14 günden fazla geçmişti - işyerinden tedavi sürecinden vs habersiz bir arkadaşımın ya sen bu aralar çok neşelisin vs hayırdır demesiyle akşamına test yaptım ve pozitifi gördüm :KK200: tedaviyle ilk ayım değildi ve daha öncesinde hiç hamile olduğumu görmemiştim.

ilk doktor randevusu vs derken bir gece de rüyamda sakalım olduğunu gördüm, anlamına baktığımda da hamile için erkek çocuk diyordu. dün gece de rüyamda buzdolabını açıyorum yumurta yemek için, annem haşlamış ve bir kaba koymuş olarak görüyorum, o kadar çok yumurta var ki annem niye bu kadar haşladı fln diye düşünüyorum. eşim ve ben yiyoruz. bunun da anlamına baktığımda erkek çocuk diyor.. Allah biliyor önce sağlıklı, sıhhatli, sonrasında da erkek bir evlat istiyorum. hamile olduğumu gördüm, ve tuttu. cinsiyet de tutmuş olabilir mi ki :anne:
ben ne zaman rüyamda görsem hamile olmuyordum. öncesinde rüya görmedim ama öğrendikten sonra rüyamda kız çocuğu gördüm. gebeliğim ilk öğrendiğimde erkek hissettim ama sonrası rüyada farklıydı. önce sağlıklı olması temennim ama gönlümden geçen bir kız :) bu arada bende iğnenin 12. gününden sonra içime hamileymişim hissi doğdu ama önemsemedim. hatta aylardır bebek eşyası falan bakmazdım girdim sitelere baktım

Allah gönlüne göre versin canım ;) ben hamile olduğumu önceden görmedim ama hamileliğimi öğrendikten sonra erkek bebekle gördüm kendimi ama aynı zamanda eşimin beni aldattığını gördüm :sinirli:

Günaydın güzel anneler. Biz bu sabah çok iyi kalktık. Ama gece çok bulantımız vardı neyseki kusmadan yattık uyuduk:anne::anneadayı:

Canım ya bende gebelikte acının zararlari varmi diye arastircaktim bak bunu duymak iyi geldi çünkü bende sadece turşu veya acı türü şeyler yemek istiyorum, canım hiç tatlı çekmiyor oysa ki ben tatlı yemeden duramayan birisiydim hemen hemen hergün kek pasta kurabiye yapan birisiydim şimdi hic birini görmek bile istemiyorum kendime inanamıyorum noldu bana:confused:
Ye acıyı doğur Hacıyı :))) ben normalde de acı severim. Hamileliğimi öğrendiğimde hemen turşuya bir saldırdım. Ama geçti o dönem. Bebek ile bir sıkıntı olmaz. Normal acı yemenin zararları var işte mide ve çıkış olayı :oops: abartmadan nefsi körlemek en iyisi sanırım

Ye acıyı doğur Hacıyı :))) ben normalde de acı severim. Hamileliğimi öğrendiğimde hemen turşuya bir saldırdım. Ama geçti o dönem. Bebek ile bir sıkıntı olmaz. Normal acı yemenin zararları var işte mide ve çıkış olayı :oops: abartmadan nefsi körlemek en iyisi sanırım
:sampiyon: bende bunu sevdim..ye aciyi cikar haciyi :KK48:

Ağzın bal yesin benim gururumu aynı hastanede küçük görümcemle meslektaşız Bu lafları iş arkadaşlarıma söylemesi kırdı en çokta allahtan varsınız bu söylemler aileye bile anlatılmıyor yoksa inşallah bu sefer 2 sene izin alıcam ve kocamın parasını çatır çatır yiyicem :)
Oğlumda eşimden dolayı yurt dışına gitmiştik. Bende memur olduğum için 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım. Giderken 12 haftalık hamile 7 aylık evliydim. Kv hep çalışan gelin aldık ama daha bişey göremedik deyip dururdu şakayla karışık. Çok da tın :))) bende yabancılar ne iş yapıyorsun diye sorduğunda bile kocam kazanıyor ben harcıyorum derdim :))) ooohhh canıma değsin. Keşke bu sefer de alabilsem ama daha yeni ev aldık. Bende bu yarım gün çalışma olayından yararlanmayı düşünüyorum inşallah o günler gelsin.

Günaydın kızlar gece bile mide bulantısı ile kalkıyorum ama çıkarma falan yok buzdolabını açıyorum içinin soğukluğu kokuyor resmen bana kızımda yoktu oğlumda bundan beterdim sanırım yine Bi paşa gelecek bana baş dönmeleri zaten baş edilmez durumda pazartesi kalp atışı için gidicem bakalım ama durumum iyi değil ..

Günaydın kızlar gece bile mide bulantısı ile kalkıyorum ama çıkarma falan yok buzdolabını açıyorum içinin soğukluğu kokuyor resmen bana kızımda yoktu oğlumda bundan beterdim sanırım yine Bi paşa gelecek bana baş dönmeleri zaten baş edilmez durumda pazartesi kalp atışı için gidicem bakalım ama durumum iyi değil ..
bende öyleyim gece uyanmam yok ama kuru öğürtü şeklinde fena yoklamaya başladı

Kizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
Böyle zor durumlarda hayırlısı kelimesi bana ağır gelmiştir hep. Çünkü göremez insan hayrı... Ama nasip ... Öyle değildir. Nasip değilmiş arkadaşım. Ama inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın Allah'ın izniyle. Yani doktor keseyi nasıl rahimde gördü anlamadım. İki kese mi vardı? Şimdi nasıl fark etti gebeliğin tüpte olduğunu????

Böyle zor durumlarda hayırlısı kelimesi bana ağır gelmiştir hep. Çünkü göremez insan hayrı... Ama nasip ... Öyle değildir. Nasip değilmiş arkadaşım. Ama inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın Allah'ın izniyle. Yani doktor keseyi nasıl rahimde gördü anlamadım. İki kese mi vardı? Şimdi nasıl fark etti gebeliğin tüpte olduğunu????
ikinciye farklı doktora gitmiş

Bende oğluma hamile kaldığımda içime kuşku düşmüştü. Korunmayı bırakalı 3 ay olmuştu. Lazere gidicem. Ama gitsem mi gitmesem mi? Hamile miyim değil miyim? Daha günüm geçmemişti. İşkillendim. Rüyamda bir erkek bebek gördüm. Böyle gaipten bir ses bir şey demişti. Ama yalan olmasın tam neydi hatırlamıyorum geçmiş gün. Hamile olduğumu doğruluyordu. Gittim test yaptım ertesi gün hamileydim. Ama bunda cinsiyeti daha göremedim. Nasip bakalım sağlıklı olsun. Allah'a layık bir kul, Vatanına hayırlı bir vatandaş, Hayırlı evlat olsun da takdir Allah'ın:)

Yaa benim göğüslerim çok kaşınıyor. Birde gerginlik var. Emzirsem rahatlayacak mışım gibi... İlk hamileliğimde böyle miydi hatırlamıyorum. Krem sürmeye mi başlasam ne yapsam??? :KK64::KK64:

Canim ben iki gun once kusmaktan mahfoldum.dun gece hastanede kaldım.sanırım kusarken de dikkat etmemiz gerek.dr rahimde kanama gördü.çok mu öğürdün diye sordu.hala hastanedeyim.kontrol edecek.rabbim sağlıkla bu zamanlari atlatmayı nasip etsin hepimize...
Çok gecmis olsun canım ya cok zor allah korusun bebeklerimizi

Kızıma hamileyken rüyamda erkek bebek görmüştüm adı emir samet olsun dedim. Bu hamileligimde yine erkek bebek gördüm mirza olsun diyodum :halay:yine kızım mi olacak nedir :KK48:

Back