Ben acilde 6 haftalık bebeğimi vajinal muane de haftamla uyumlu ve 0.52 cm olarak gördüm. Bundan 5 gün sonra doktorum bebeği karından baktı. Bana bişey demedi ama usg kağıdında 4 gün geride gibi yazıyordu yani 6+5 yerine 6+1 baya telaşlandım Bi baktım benim Bebek çekmiş 0.42 cm. Sonra anladım ki vajinal ben karın ilk haftada ölçümü etkiliyor. Doktora sordum ben sana Bi yorum yapmadan kendi kendini strese sokma karından zaten zor gördük bebişi ilk haftalarda ölçüm net olmaz desikızlar doktorum normal dedi ama iki haftadır bebek için 6 haftayla uyumlu dedi durdu.. normalde bugün 7+5 olduk.. kesem 19.37 idi. internette bir hesap buldum kese+30/7 diye haftayı veriyormuş baktım 7 çıktı. acile devlete gittiğim doktorda 7+1 demişti geçen perşembe ama vajinal bakmıştı.
şimdi kendimi suçluyorum geçen hafta ceviz ve meyve pek yemedim diye
Her sabah kayısı ve incir yiyip üzerine bir bardak ılık su içmemi söyledi doktorum bana fakat çokta etki etmedi açıkçası. Kuru eriği de aynı şekilde sabahları ve akşamları deneyebilirsin yine ılık su ile bana daha çok faydası olduKabızlık problemi yaşayanınız var mı acaba? Önce mide bulantıları canımı yakıyordu, şimdi de kabızlık başladı canım yanıyo resmen.
Inşallahh iyi olur canım ben pek hissetmiyorum aslında kasık ağrısı dışında sende hangi belirtiler var.Merhaba canım. Seninle sat tarihlerimiz aynı. Bende bugün keseyi görmek için gittim ve senin gibi salı günü kalp atışı için gideceğim. Çok benzer olunca yazmak istedim. İnşallah herşey güzel olur.
zaten vajinal bakan sağolsun ne bana gösterdi nede bi ultrason kağıdı verdi.. kendi kendine baktı söyledi yani.. beklicez o zaman 3 haftaBen acilde 6 haftalık bebeğimi vajinal muane de haftamla uyumlu ve 0.52 cm olarak gördüm. Bundan 5 gün sonra doktorum bebeği karından baktı. Bana bişey demedi ama usg kağıdında 4 gün geride gibi yazıyordu yani 6+5 yerine 6+1 baya telaşlandım Bi baktım benim Bebek çekmiş 0.42 cm. Sonra anladım ki vajinal ben karın ilk haftada ölçümü etkiliyor. Doktora sordum ben sana Bi yorum yapmadan kendi kendini strese sokma karından zaten zor gördük bebişi ilk haftalarda ölçüm net olmaz desi
zaten vajinal bakan sağolsun ne bana gösterdi nede bi ultrason kağıdı verdi.. kendi kendine baktı söyledi yani.. beklicez o zaman 3 haftaBen acilde 6 haftalık bebeğimi vajinal muane de haftamla uyumlu ve 0.52 cm olarak gördüm. Bundan 5 gün sonra doktorum bebeği karından baktı. Bana bişey demedi ama usg kağıdında 4 gün geride gibi yazıyordu yani 6+5 yerine 6+1 baya telaşlandım Bi baktım benim Bebek çekmiş 0.42 cm. Sonra anladım ki vajinal ben karın ilk haftada ölçümü etkiliyor. Doktora sordum ben sana Bi yorum yapmadan kendi kendini strese sokma karından zaten zor gördük bebişi ilk haftalarda ölçüm net olmaz desi
İçin rahat değilse başka Bi hastanede muane oş Can'ım . Sıkıntı yoktur inşlh korkmazaten vajinal bakan sağolsun ne bana gösterdi nede bi ultrason kağıdı verdi.. kendi kendine baktı söyledi yani.. beklicez o zaman 3 hafta
başka bi doktorada gidip iyice kafamı karıştırmakta istemiyorumİçin rahat değilse başka Bi hastanede muane oş Can'ım . Sıkıntı yoktur inşlh korkma
ben daha duymadım ama gördük 6+2deKızlar kalp atısı en erken ne zaman duyuluyor
Günaydın herkese,
Benim doktorum lansinoh a doğumdan hemen sonra başlatmıştı. Göğüs uçlarını uyarman erken doğumu tetikler demişti o zamanlar. Ama sonrasında ne acılar çektim , göğüs ucumdan bir tanesi kopmak üzereydi artık. Bu sefer erken başlamayı düşünüyorum kesinlikle.
Günaydın herkese,
Benim doktorum lansinoh a doğumdan hemen sonra başlatmıştı. Göğüs uçlarını uyarman erken doğumu tetikler demişti o zamanlar. Ama sonrasında ne acılar çektim , göğüs ucumdan bir tanesi kopmak üzereydi artık. Bu sefer erken başlamayı düşünüyorum kesinlikle.
ben kirk yilin basinda hesabi mayonez yemeye karar verdim zaten pek sevmem uzak durmakta fayda varMayonezde çiğ yumurta olması sorun olabilir bence. Ketçap ben arada yiyorum az miktarda .
Kısmetse bu sefer ben de erken başlayacağım. O acı çekilecek gibi değil , her emzirme işkenceydiBen kızımda 7. Ayda başladım lansinoh kullanmaya birde her emzirme sonrası kendi sütümü göğüs ucuna sürüp kuruyana kadar havalandırdım hiç yara olmamıştı göğüslerim
ay demeyin böyle şeyler ilk gebeliği olan varrrKısmetse bu sefer ben de erken başlayacağım. O acı çekilecek gibi değil , her emzirme işkenceydi
Aaa neresinden ben şarkikaraagacliyim ama antalyada yasiyorumEvet canım
Bana da 3 hafta sonra dedi ama ben iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum, bu sefer farklı 3. doktora gidicem. İçime sinen birini bulamadık henüzbaşka bi doktorada gidip iyice kafamı karıştırmakta istemiyorum
canım göğüs ucun varsa çok kötü olmaz , ama benim yok gibi birşeydi ondan oldu birazda. Ama annelik öyle bir şey ki , göğüslerin kopsa bile emzirmeye devam ediyorsun :)ay demeyin böyle şeyler ilk gebeliği olan varrr
ya doktorum tedavi olduğum doktorum yakında hem o yüzden seviyorum aslında ama biraz sabırlı olmamı istiyor temkinli davranıyor sanırımBana da 3 hafta sonra dedi ama ben iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum, bu sefer farklı 3. doktora gidicem. İçime sinen birini bulamadık henüzBence sen de pek memnun değilsen araştır biraz 2 hafta sonra git, hem bebişin de büyür zaten iki haftada
canım göğüs ucun varsa çok kötü olmaz , ama benim yok gibi birşeydi ondan oldu birazda. Ama annelik öyle bir şey ki , göğüslerin kopsa bile emzirmeye devam ediyorsun :)
Kalp atışı en erken karından 6.haftada duyluyor.Kızlar kalp atısı en erken ne zaman duyuluyor
Sağlıklı olmadığı için çocuğa kötü örnek olmamak adına ikisinide almıyorum. Bende patates ile mayoneze bayılırım. Çocuk yoksa yiyoruz zararlı şeyleri :)))Kizlar ketcap yiyomusunuz siz ben patates kizartmasiyla ketcabi cok severim hatta bayilirim fakat doktor ketcap mayonez yok dedi ama feci ozledim yani siz yiyormusunuz
O değilde zararlı bir yiyeceği gebeliği öğrenmeden iki gün önce yemiştim sonra tam bir aydır ağzıma sürmedim aklımdan çıkmıyoooSağlıklı olmadığı için çocuğa kötü örnek olmamak adına ikisinide almıyorum. Bende patates ile mayoneze bayılırım. Çocuk yoksa yiyoruz zararlı şeyleri :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?