Bop bol dua oku canim bende hep Öyle strese giriyorum korkuyorum ama insirah suresini oku ferahlatıyor insaniMerhabalarrbugun kontrolum insallah kalp atislarini duyariz.skinti stres basti iyice korkmaya basladim insallah bi aksilik cikmaz
çok üzüldüm gözlerim doldu şuan Allah tez zamanda nasip etsin canım sağlıkla al kucağına inşallah Amin.Arkadaslar benim bebegimle yolculuğum buraya kadarmıs kalbi durmus 7+4deken doktorum gosterdi ayrıntılı ultrasonda vedalaşmak istedim o kafası vucudu aynı burdaki resimle birebir hepiniz kendinize ve bebisinize iyi bakın sağlıkla alın kucağınıza Allahım sizinle babasıla birlikte uzun saglıklı mutlu ömürler nasip etsin bu 3. Kayıbım benim icinde bolesi hayırlımıs hoşçakalın eger birgun tekrardan hamile kalırsam bu sayfaya yazıcam hoscakalınn
Neresi cnm anavatani Adanadayim bende ama alisigiz sicaklara ya bizlerBen sicagin anavatanindayim ama haziranda filan sicak basmiyor bana o yuzden sansliyim :)
Bebek olunca zor klima acamazsin cam acamazsin :-/
Çok güzel bir uygulamaymış. Helal olayı domuz değil sığır jelatini kullanıldığı için.elvaven merhaba sana bir şey soracağım. Ben oğlumu Kanada da doğurdum. Orada Pregvit adında bir multivitamin kullandım. Normalde vitaminler her yerde satılır ama bir tek bu reçete ile veriliyordu bilmem neden. Bu vitaminin özelliği Demir ile Kalsiyumu birbirinden ayırmasıydı. Sabah Demir ve belli vitaminler. Akşam Kalsiyum ve geri kalan vitaminler. Üstelik helal damgası vardı.
Hamileliğimde demirim düştüğünde doktor bana hemen takviye vermedi. Yediklerine dikkat et demişti. Bende araştırdığımda Demir ve kalsiyumun beraber tüketilmemesi gerektiğini öğrendim. Demir ile C vitamini içeren besinler tükettim. Kanım 9,5 tan 11 e çekebildim. Multivitaminlerde böyle bir ayrım yok! Neden bilmem ama benim kullandığım da vardı. İçime siniyordu kullanmak. Türkiy de böyle bir multivitamin var mı helal damgalı?
Yanindayim hatay canim .. Alisik olsakta sicak iste :)Neresi cnm anavatani Adanadayim bende ama alisigiz sicaklara ya bizler
canım azcık ye benceKizlar ketcap yiyomusunuz siz ben patates kizartmasiyla ketcabi cok severim hatta bayilirim fakat doktor ketcap mayonez yok dedi ama feci ozledim yani siz yiyormusunuz
Gercekten mi bisey olmaz dimicanım azcık ye bence
Mayonezde çiğ yumurta olması sorun olabilir bence. Ketçap ben arada yiyorum az miktarda .Gercekten mi bisey olmaz dimi
Gercekten mi bisey olmaz dimi
Mayonezde çiğ yumurta olması sorun olabilir bence. Ketçap ben arada yiyorum az miktarda .
Ayyyy icimee serin sulaaar serptinizzz ne kadarda ozledim patates ketcabi tesekkur ederimKatkı maddeli evet çok sağlıklı gıda değil ama ne gebeler var doğuma kadar sigara içen birşey olmaz kızlar az miktarda yiyebiliriz, bide aş erme olaylarında tatmak lazım
Insallah duyarsin canim. benimde yarn kontrolum dr cikinca durumu banada yazarmisin :)Merhabalarrbugun kontrolum insallah kalp atislarini duyariz.skinti stres basti iyice korkmaya basladim insallah bi aksilik cikmaz
Benim kizimda 1 subat dogumlu cok zordu ve soğuk tu ay birde 34 haftalik dogdu susuzluktan kizim solunumsuz kalmisti 1 hafta kuvezde kaldı o karda hergun kiyamette kizimdan ayri cok zordu Allahim bir daha yasatmasinKızım şubatta doğdu , öyle çok sıkıntısını yaşamadım tek korkum kar bastırır yollar kapanır ben hastaneye gidemezsemdi.
Ama şubat olmasına rağmen her gün yıkadım :) Annem çocuk yıkandıkça büyür derdi. Yıkandıktan sonra bide güzel uyku çekiyorlar ki ,inşallah yaşarız o günleri
Çok geçmiş olsun. Yavrularımız iyi olsun da hangi ayda doğduğu fark etmiyor. Her şey yolundaysa ocakta da olsa ağustosta da olsa güzel hatırlıyor insan.Benim kizimda 1 subat dogumlu cok zordu ve soğuk tu ay birde 34 haftalik dogdu susuzluktan kizim solunumsuz kalmisti 1 hafta kuvezde kaldı o karda hergun kiyamette kizimdan ayri cok zordu Allahim bir daha yasatmasin
İnsan diyecek pek birşey bulamıyor aslında ama Allahım en kısa sürede sağlıkla, hayırlısıyla kavuşacağın evlat versin sana. İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alalım.Arkadaslar benim bebegimle yolculuğum buraya kadarmıs kalbi durmus 7+4deken doktorum gosterdi ayrıntılı ultrasonda vedalaşmak istedim o kafası vucudu aynı burdaki resimle birebir hepiniz kendinize ve bebisinize iyi bakın sağlıkla alın kucağınıza Allahım sizinle babasıla birlikte uzun saglıklı mutlu ömürler nasip etsin bu 3. Kayıbım benim icinde bolesi hayırlımıs hoşçakalın eger birgun tekrardan hamile kalırsam bu sayfaya yazıcam hoscakalınn
Nerden hesapladın nette canımkızlar doktorum normal dedi ama iki haftadır bebek için 6 haftayla uyumlu dedi durdu.. normalde bugün 7+5 olduk.. kesem 19.37 idi. internette bir hesap buldum kese+30/7 diye haftayı veriyormuş baktım 7 çıktı. acile devlete gittiğim doktorda 7+1 demişti geçen perşembe ama vajinal bakmıştı
kese ölçüsüne göre gebelik haftası diye aratınca bir yazı buldumNerden hesapladın nette canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?