• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah kalp atışlarını da duyarız biraz daha rahatlarız canım :)

Ay inşallah amiiiinnnn

utandığımdan doktoruma da soramadım arada oluyor arada olmuyor sanırım yeme içmeye bağlı ve hergün mutlaka çorba içerim yada çok fazla su tüketiyorum bence gebelikten oluyor

Utanma canım ya doktorlar alışıklar neler görmüştür onlar hem tıpta ayıp yoktur belki bi ilaç falan verir gecirir hemen

Günaydın kızlar, dün ne yediysem bugun midem yanıyor resmen..sürekli su içiorum..bulantılarım var..hayırlıısyla şu 1.trimesteri bitirseydik

kızlar en büyük sorun bende sanırım.
eskiden hemeroid ve fistül vardı bende. ama birkaç yıldır kanamam olmuyordu. biraz yağlı şeyler yiyince yine olmuyor ama gebeliği öğrendiğimden beri resmen tuvaletimi yaparken kan gölü görüyorum
Özellikle normal doğum düşünüyorsan bence doktorunla bunu görüş mutlaka canım , kuzenimin de öyleydi normal doğum yaptı ve doğum sancısından çok hemeroidin acıdığını söylemişti.

Özellikle normal doğum düşünüyorsan bence doktorunla bunu görüş mutlaka canım , kuzenimin de öyleydi normal doğum yaptı ve doğum sancısından çok hemeroidin acıdığını söylemişti.
korkutma beniii doğum kelimesini ağzıma almıyorum daha :KK12:o_O doğurmıcam ben içimde büyüsün :halay:

Günaydın hanımlar uykusuz geçen bir gecenin sabahından yine Merhaba resmen karisik rüyalar bitmeyen bacak ağrısı ile doluydu Allah tan yanlız değilim çok rüya görme konusunda kafam rahat sizlerinde öyle olduğunu duyunca:halay: ben tekrar rapor aldim iznim bitmişti evden çıkmak bana göre değilmiş bu bebek yata yata büyüyecek artık :anneadayı:

Bence sansliyiz ben mesela haziran sonu sizler temmuz basi ortasi sonu ya eylul olsaydi son aylar tam yaz sicagina denk gelecekti ..
Kesinlikle sansliyiz bende dün onu düşündüm Sadece haziran sıcağı göreceğiz havalar iyice soğumadan bebekler de kendini toparlamış olacak o yönden güzel karda Kista doğum yapmak da zor olurdu

Bence sansliyiz ben mesela haziran sonu sizler temmuz basi ortasi sonu ya eylul olsaydi son aylar tam yaz sicagina denk gelecekti ..
annem kardeşimi eylülde doğurdu çok zor biliyorum. ama ben sıcak hiç sevmem mayıstan sonra yine sıcak oluyor ya şimdiden klima bakıyorum ev fırın gibi...

Kesinlikle sansliyiz bende dün onu düşündüm Sadece haziran sıcağı göreceğiz havalar iyice soğumadan bebekler de kendini toparlamış olacak o yönden güzel karda Kista doğum yapmak da zor olurdu
Ben sicagi sevdigim icin o yuzden cok mutluyum doguma girerken hava sicak olacak ne guzel kat kat giyinmek zorunda kalmayacagiz .. Tabi rabbim nasip ederse o gunleri gorursek .. Bebekler icin biraz zor olacak aslinda sicakta pisecekler :-/

annem kardeşimi eylülde doğurdu çok zor biliyorum. ama ben sıcak hiç sevmem mayıstan sonra yine sıcak oluyor ya şimdiden klima bakıyorum ev fırın gibi...
Ben sicagin anavatanindayim ama haziranda filan sicak basmiyor bana o yuzden sansliyim :)
Bebek olunca zor klima acamazsin cam acamazsin :-/

Ben sicagin anavatanindayim ama haziranda filan sicak basmiyor bana o yuzden sansliyim :)
Bebek olunca zor klima acamazsin cam acamazsin :-/
bebeğin olmadığı anda içeriyi hafif kırarım gerçekten ev fırın gibi oluyo yazın.. bebekler için bi yandan iyi bi yandan kötü mecbur hergün yıkanacaklar. akşam dua ediyorum inşallah sağlıklı hayırlı olur vee banyoyu sever, iştahlı olur diye :)

bebeğin olmadığı anda içeriyi hafif kırarım gerçekten ev fırın gibi oluyo yazın.. bebekler için bi yandan iyi bi yandan kötü mecbur hergün yıkanacaklar. akşam dua ediyorum inşallah sağlıklı hayırlı olur vee banyoyu sever, iştahlı olur diye :)
Gazsiz bir bebek olsun da herseyi sever :) Yeterki gaz derdi olmasin cok zor gece gunduz uyumuyor cunku ..
Rabbim o gunleri gormeyi nasip etsin insallah amin...

Back