- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
dök gitsin ya. geçen bana bi komşum aşure getirmişti allah kabul etsin. valla o kadar kötü oldum ki kokusundan eşime sen ye dedim o da ben yemezsem asla başkasının yaptığı bir şeyi yemez. allah affetsin ama döktüm gittiKızlar komşum sagolsun bir kase çorba getirmiş çorba soğanlı ben soğan yiyemiyorum biliyor eşimi düşünmüş çorba da farklı bir ot kullanmış galiba mutfağa giremiyorum çok kokuyor midem alt üst oldu acaba çağırsam abla ben kötü oldum çorbayı alır misin desem ayıp olur mu ? Su içmeye bile gidemiyorum
Ah bi dolsaydı şu 12 hafta...Suan riskli.donemde olundugu icin cagiriyor 2 hafta yada haftada bir kalp atisi durabilir dusuk yasanabilir diye ilk haftalar hep boyledir. caninizi skmayin. bi sure sonra aydabir cagiracak.
Iki dusugum oldugu icin sanirim kalp atimi durur bebege birsey olur dusuncesiyle cagirdi .. Ki cagirmasa bile ben dayanamaz giderdim ..Kalp atımını duyduktan sonraki 2. Hafta neye baktı mesela ?
Doktorun bi bildigi vardir ki cagiriyor canim hic aklima kotu birsey getirmiyorum .. Cok zararli birsey olsaydi sanirim doktor bu riski göze almazdiSuan riskli.donemde olundugu icin cagiriyor 2 hafta yada haftada bir kalp atisi durabilir dusuk yasanabilir diye ilk haftalar hep boyledir. caninizi skmayin. bi sure sonra aydabir cagiracak.
bana da doktor buna benzer alternatifleri olan bi liste verdi. isterseniz fotoğrafını atabilirimKahvalti 1 su brdgi sekerli süt
1 yumurta veya 1 kibrit kutusu peynir
2 dilim ekmek
1 ymk kasigi pekmez
1 adet meyve veya domates
Ara öğün: 1 adet meyve
Ögle: 2 3 köfte büyüklüğünde et veya 1 tabak kuru baklagil yemegi
1 porsiyon pilav veya makarna
1 kase yogurt 1 dilim ekmek 1 porsiyon meyve
Ara öğün : 1 bardak süt veya sütlü kek veya muhallebi sutlac
Aksam yemeği: corba( tarhana mercimek sebze yayla ) etli sebze yemeği mevsim salata ( bol limonlu) 1 dilim ekmek 1 porsiyon meyve
Gece : 1 bardak süt veya yogurt
@nazah35
Canim liste bu
Bana pilav makarna ve patatesten uzak dur dedi. Ben bu ara brokoliye sardım:)bana da doktor buna benzer alternatifleri olan bi liste verdi. isterseniz fotoğrafını atabilirim
ben bu cumartesi gttim kalp atışlarını duyduk. 23 aralıkta gel dedi. ikili test mi ne varmış. 12. haftaya denk geliyor ondan çağırmış olabilirKızlar bişey daha? Kalp atışını bebişi gördük artık ne zaman gitmek gerek dr a? 4 defa ultrasona girmiş oldum keseydi bebekti kanama var mı yok mu derken yazık bebişime girmek istemiyorum artık..siz naptınız ne zaman gideceksiniz kalp atışından sonra?
Bendede zaman zamn oluyor sancilar ama doktoruma sormadim ama progestana devam etme demisti banaŞimdi dindi biraz saolasın canım ya ilk kez oldu bebiş haberinden sonra kıvrandım resmen
Vazgecemediklerim :-/ Korkuyorum yemeye seker cikar sonra diye ama diyorum seker cikarsa hic yemeyecegim bari simdi yiyeyimBana pilav makarna ve patatesten uzak dur dedi. Ben bu ara brokoliye sardım:)
Kızlar bişey daha? Kalp atışını bebişi gördük artık ne zaman gitmek gerek dr a? 4 defa ultrasona girmiş oldum keseydi bebekti kanama var mı yok mu derken yazık bebişime girmek istemiyorum artık..siz naptınız ne zaman gideceksiniz kalp atışından sonra?
Kızlar bişey daha? Kalp atışını bebişi gördük artık ne zaman gitmek gerek dr a? 4 defa ultrasona girmiş oldum keseydi bebekti kanama var mı yok mu derken yazık bebişime girmek istemiyorum artık..siz naptınız ne zaman gideceksiniz kalp atışından sonra?
Canım testleri yaptık 3hafta sonra ikili teste gel dedi ikili test icin sevinerek gittim ama malesef bebegim 10+4 de kalbi durmus pihtilasma testi yaptirdim kromozomlarma baktirdim hic bisey cikmadi bu doktorda boyle deyince cok kafama taktim doktorada soyledim oyizden olmustur diye bisey diyemem dedi ama kendi yuksek tsh düsüge sebeb olabilir diyor diger doktorda beyin gelisimi icin cok onemli dedi cunku onlem alinmazsa gebelikte yukseliyormus iyice suan cok kucuk bebegin korkma dedi seni normal hamilelerin seviyesine indiricez dedi ihmal etme canım allah korusun dusuk olmaz ama zekasında belki olur keske dememek icin baska doktorada gorunNe kdr sonradüsük olmuştu canım
Canim ben de 4 kere falan girmis oldum simdiye kadar.bir sonraki randevumu da 1 ay sonraya verdi doktorKızlar bişey daha? Kalp atışını bebişi gördük artık ne zaman gitmek gerek dr a? 4 defa ultrasona girmiş oldum keseydi bebekti kanama var mı yok mu derken yazık bebişime girmek istemiyorum artık..siz naptınız ne zaman gideceksiniz kalp atışından sonra?
Atarmisın canım bizede örnek olur benimki vermedi sadece tatlı hamur isinden uzak dur dedibana da doktor buna benzer alternatifleri olan bi liste verdi. isterseniz fotoğrafını atabilirim
Kuyruk sokumum feci ağrıyor. Özellikle bacaklarımı uzatarak oturduğum zaman daha da artıyor. Siz de de var mu bu durum?
AA bak bu iyiymiş beni de öyle çağırır inşCanim ben de 4 kere falan girmis oldum simdiye kadar.bir sonraki randevumu da 1 ay sonraya verdi doktor
Vajinal hiç bakmadı dr um..inş bana da 1 ay sonra gel der her hafta her hafta stres oluyorumBen 1 ay sonra gidicem insallah vajinal baktirmam artik sorun olmadigi surece karindan daha az zararliymis
Saolasın canım..bakalım beni ne zmn çağırır ayda 1 e düşse iyi olur artıkbeni 10. haftada çağırdı, neden diye de sormayı unuttum valla. ama haftalık gelişime bakınca 10. haftada iç organlar tamamlanıyormuş sanırım.
Hmmm mantıklı..saolasın canım cvp için:)ben bu cumartesi gttim kalp atışlarını duyduk. 23 aralıkta gel dedi. ikili test mi ne varmış. 12. haftaya denk geliyor ondan çağırmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?