• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar benim bebegimle yolculuğum buraya kadarmıs kalbi durmus 7+4deken doktorum gosterdi ayrıntılı ultrasonda vedalaşmak istedim o kafası vucudu aynı burdaki resimle birebir hepiniz kendinize ve bebisinize iyi bakın sağlıkla alın kucağınıza Allahım sizinle babasıla birlikte uzun saglıklı mutlu ömürler nasip etsin bu 3. Kayıbım benim icinde bolesi hayırlımıs hoşçakalın eger birgun tekrardan hamile kalırsam bu sayfaya yazıcam hoscakalınn
Allahım hayırlı sağlıkla doğacak evlatların gebeliğini versin inşallah. Verende Allah Alanda Allah

Bu arada bizde daha kimseye söylemedik kardeşim ve anneme söyledim o da bugün hastaneden gelince dayanamadım artık kalp atışını ve bebişimizi gördük bugün herşey yolunda çok şükür rabbim isteyen herkese versin okulda bende söylemeyi düşünmüyorum açıkçası deneyen ve olmayan arkadaşım sürekli takip içerisinde Yen'i geldiğim bir okul çok samimi olduğum kimsede yok o yüzden bekleyebilirler ☺️☺️

Yves rocher ürünlerini kullanıyorum bende memnunum şimdilik çok makyaj yapan birisi değilim zaten ama bitkisel bir ürün bugün arkadaşımda amvayden yüz yıkama jeli istemişti oda çok memnunmuş denenebilir

Arkadaslar benim bebegimle yolculuğum buraya kadarmıs kalbi durmus 7+4deken doktorum gosterdi ayrıntılı ultrasonda vedalaşmak istedim o kafası vucudu aynı burdaki resimle birebir hepiniz kendinize ve bebisinize iyi bakın sağlıkla alın kucağınıza Allahım sizinle babasıla birlikte uzun saglıklı mutlu ömürler nasip etsin bu 3. Kayıbım benim icinde bolesi hayırlımıs hoşçakalın eger birgun tekrardan hamile kalırsam bu sayfaya yazıcam hoscakalınn
Canım benim acını anlıyabiliyorum malesef basıma geldi insallah sefaatcilerin olurlur rabbim en kısa zamanda saglıklı gebelik nasip etsin

Bu arada kızlar bulantılarım çok fena devam etmekte 1 hafta öncesine kadar hiçbirşeyi olmayan ben şimdi hiçbirşey yapamaz haldeyim sağlıklı beslenme falan hikaye hiçbir şey yiyemiyorum ki doğru düzgün doktorum bir tane bulantı hapı yazdı ama hiç içmeni önermiyorum dedi çoook zor durumdaysan iç dedi resmen hiçbir şey yiyemediğin zamanda serum veririm dedi :KK43: Tesadüfen bugün arkadaşlarla konuşurken serumun içinde neler var diye araştırmış çocuğu için sadece su şeker ve tuz çok şaşırdım ben kızı doktora gitmediği zamanlar yapıp içiyormuş belli ölçüleri varmış araştırıp denenebilir sanki

Rabbim sabrinı versin arkadaşım ne dense boş dwfelarca yaşayan biri olarak :(Rabbim en iyisini bilir en kisa zamanda kucağıni boş bırakmasin güzel haberler duymayi nasip etsin :110:

Benim hipotiroidim var tsh 7 lere falan cikiyodu ve ilac kullaniyorum zaten.Benden kanda gebelik cikar cikmaz dahiliyeye gittim tsh a falan baktirdim ilacin dozunu artiriyolar gebelikte 2 nin altinda olmasi gerekmis..Onemli ihmal etme kendin yaptir testlerini zaten hasimatoysan gebe olmasan bile 3 ayda bi kontrol edilmen tahlil yaptirman gerek..
Kızlar benim de bugun kan sonucum da TSH 3.74 çıkmış Dr uma mesaj attım yüksek yazmış normalde hiç tiroid sorunum olmadı ilk kez böyle oluyor ilaç kullanmam gerekicekmi biraz panik oldum bugün stres de yükseltirmis dahiliyeye mi endokrine mi gitsem

Kabızlık problemi yaşayanınız var mı acaba? Önce mide bulantıları canımı yakıyordu, şimdi de kabızlık başladı canım yanıyo resmen.

Rabbim yerini doldursun insallah canim...saglikli sihhatli bebeklerle insallah...2 kaybim var ..ne hissettigini cok iyi anlayabiliyorum...rabbim su anki imtihan ettigi gibi seni bidaha imtihan etmesin..saglikla kucaginiza yavrularinizi almayi nasip eylesin...gecmis olsun insallah...ama rabbimden umut kesilmez..insallah mucize olurda kalpleri atmaya devam eder yavrucugunun....

Yarın kürtajla alınıp genetik tarama yapılacak cnm ona görede gerekirse bı zaman sonra tup bebek uygulaması dedi doktorum genlerde bozukluk varsa saglam genler yumurta sperm alınıp oluyomuş ole anlattı troid yok onlara bakıldı cnm doktorum genetik diyor bakıcaz hayırlısı
pıhtılaşmayı da araştırsınlar. benim arkadaşım 3 tane bebeğini kalp atışlarını duyduktan sonra kaybettti. hiç bir şey yokken kalbi duruyordu bebeklerin. sonra genetiğe gitti pıhtılaşması varmış. evlendiği günden itibaren doğum kontrol hapı kullanıyordu. buda pıhtılaşmayı tetikliyormuş. sonra ünlülerin doktoru var ona gitti geçen ay oğluşu 2 yaşına girdi. istersen doktorum adını öğrenebilirim. allam bol sabır ve en hayırlı zamanda da kucağına bir bebiş versin. sevgilerrr

Kızlar bişey daha? Kalp atışını bebişi gördük artık ne zaman gitmek gerek dr a? 4 defa ultrasona girmiş oldum keseydi bebekti kanama var mı yok mu derken yazık bebişime girmek istemiyorum artık..siz naptınız ne zaman gideceksiniz kalp atışından sonra?
Canım ben 7+1 de kalp atışını görmüştüm. 1 ay sonra gel dedi doktor. O zaman da 11+1 olacak inşallah.

Back