• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kardesim satiyor LR urunlerinden. Arada bana da gonderiyor. :KK66:) Geneli aloravera icerikli ve dogal diyorlar. Ben de catlamayi onlemek icin nemlendiricisini kullanmayi planliorum.
Bende siparis vericem inşallah cildim çok kuruyor kaşıntı yapmaya başladı gece özellikle kaşıniyor

Merhabalar herkese,
Taşınma süreçlerimiz olduğundan uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum fakat birşey yazamamıştım. Bu süreçte minnakımızın kalp atışlarını da duyduk, umarım duymayanlar da bir an önce bu anı yaşarlar. Herkese sağlık ve en öenmlisi stressiz zamanlar diliyorum bu süreçte :anneadayı::KK200:

Alpi canım yazanlar oldu mu pek okuyamadım ama Menemen, İzmir merkeze İzban ile 40-45 dakika araba ile en fazla 25-30 dakika uzaklıkta biryer ve son zamanlarda iyice geliştiği için yaşanması konusunda sıkıntı çekilecek biryer değil, şuan nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Menemen'de zorlanacağını düşünmüyorum. Hastane konusunda da son zamanlarda hem birkaç yakınımın tercihi olarak hemde faklı kişilerden Sada Hastanesini çok duyuyorum. Ve memnun kalmayanına da rastlamadım. Ama dilersen İzmir merkezdeki hastaneleri de tercih edebilirsin mesafe fazla değil çünkü. Sormak istediklerin olursa yardımcı olmaya çalışırım:super:
Cok tesekkur ederim .. Bilgilendirdigin icin sorularim olursa rahatsiz ederim seni ;)

Biz donduk teyzelerr 6+5 misiz tahmini dogum tarihi 19 temmuz gorundu.. kalbimizi de duyduk allah herkesin icini ferahlatsin guzel haberlerini aldirsin bebisinin.. kurta benzeyen ultrason goruntusune bakip bakip seviyorum mucize yaa :)) saglik ocagina gitmem lazim test icin toksoplazmayi da orda yaparlar mi acaba? Bi de bu cig etten filan geciyormus ya ben onceden pastirma sucuk filan yerdim cig acaba bende var midir :(

Biz donduk teyzelerr 6+5 misiz tahmini dogum tarihi 19 temmuz gorundu.. kalbimizi de duyduk allah herkesin icini ferahlatsin guzel haberlerini aldirsin bebisinin.. kurta benzeyen ultrason goruntusune bakip bakip seviyorum mucize yaa :)) saglik ocagina gitmem lazim test icin toksoplazmayi da orda yaparlar mi acaba? Bi de bu cig etten filan geciyormus ya ben onceden pastirma sucuk filan yerdim cig acaba bende var midir :KK43:
bağışıklık olması iyi birşey zaten önemli olan şuan olmaması.. bağışıklık yoksa daha çok dikkat gerektiriyor bulaşmaması için

Ayy maşallah ne sabirlisin haftana bakılırsa ne kadar geç randevun bu rahatlik bence ikinci üçüncü bebekte olur öyle mi yoksa :KK33::KK33:
Yok cnm o cok sabirli galiba ben mecburiyetten bekliyorum 2 araligi ikinci çocuğum olmasina ragmen zaman gecmiyo cok merak ediyorum

Kızlar yarım saattir adet sancısı gibi sancım oluyor:skandal:dr böyle olduğunda progestan kullan dedi hemen kullandım ama hala ara ara yokluyor. Korkuyorum ya benim gibi olan var mı:KK64:

Kızlar yarım saattir adet sancısı gibi sancım oluyor:skandal:dr böyle olduğunda progestan kullan dedi hemen kullandım ama hala ara ara yokluyor. Korkuyorum ya benim gibi olan var mı:KK64:
sen progestanı normalde içmiyor musun canım? ben hiç bırakmadım yumurtlamadan beri.. çarşamba ve perşembe çok ağrım oldu

Kizlar herkese selam..Cok sukur iyi haberle geldim bugun..Sabah şu toxoplasma testi icin doktora gittik.Zaten bi doktor ariyodum gebelik takibi icin cok begendim doktor cok tatliydi..Neyse ilk kez karindan bakildi ve hemen kalp atislari duyuldu..ikiside iyi suan dedi biraz rahatladim..Allah herkese nasip etsin..

Kizlar herkese selam..Cok sukur iyi haberle geldim bugun..Sabah şu toxoplasma testi icin doktora gittik.Zaten bi doktor ariyodum gebelik takibi icin cok begendim doktor cok tatliydi..Neyse ilk kez karindan bakildi ve hemen kalp atislari duyuldu..ikiside iyi suan dedi biraz rahatladim..Allah herkese nasip etsin..
Gözün aydin .. Iki tane minik kalp atiyor icinde desene ;) Bir bedende 3 kalp ❤

maşAllah maşAllah çok sevindim canım benim.. dinledin mi ekranda mı gördün

Kızlar bana 6 ay once hasimato tanısı konmustu ama tsh 4.20mi neydi sınırlardaydı o yüzden ilaç vermemislerdi.benim gibi tiroidi ile ilgli sorun yaşayanlar bir önlem alıyormusunuz?ben dr soledim ilerki asamalarda testler isticez dedi tekrar bakıcaz dedi

Hala inanamiyorum..O ani 3 yilda cok hayal ettim ama hic hayalimdeki gibi olmadi..Kalp atislarini duyunca korktum sasirdim konusamadim..
Bende hic konusamamistim 1damla yas suzuldu gözumden doktor soru soruyor hı hıhı diyorum nefesimi tutmus ekrana bakiyordum oylece :)
Rabbim herkese nasip etsin bu guzel duygulari ..

Kızlar bana 6 ay once hasimato tanısı konmustu ama tsh 4.20mi neydi sınırlardaydı o yüzden ilaç vermemislerdi.benim gibi tiroidi ile ilgli sorun yaşayanlar bir önlem alıyormusunuz?ben dr soledim ilerki asamalarda testler isticez dedi tekrar bakıcaz dedi
Benim hipotiroidim var tsh 7 lere falan cikiyodu ve ilac kullaniyorum zaten.Benden kanda gebelik cikar cikmaz dahiliyeye gittim tsh a falan baktirdim ilacin dozunu artiriyolar gebelikte 2 nin altinda olmasi gerekmis..Onemli ihmal etme kendin yaptir testlerini zaten hasimatoysan gebe olmasan bile 3 ayda bi kontrol edilmen tahlil yaptirman gerek..

sen progestanı normalde içmiyor musun canım? ben hiç bırakmadım yumurtlamadan beri.. çarşamba ve perşembe çok ağrım oldu
Prolütan iğne vuruluyordum 2 haftadır, daha cuma yazdı progestanı ama sadece ağrın varken kullan dedi sana dr mu verdi ne zamana kadar kullanacaksın? Ya dün üşüttüm sanırım dışarı çıktım aile ziyaretine :anne:

Back