Bizde karnimiz burnumuzdayken soylemeyecegiz canim.. Ama senin o arkadasin gibi cevremizde negatif insanlar olunca nazardan degilde sirf istemedigim icin soylemiyorum .. Sana bikmadan usanmadan bebek dusnmuyormusun diyen insanlara 3 sene boyunca seni kirmis uzmus insanlara icinden gelir mi hamile oldugunu ogrendigim gun soylemek ..Ben makyaj yapmiyorum artik sadece arada evden cikarken rimel suruyorum bi sikinti olmaz ama gerek yok diyorum..
Benim daha uc haftalikken aileler ve arkadaslarim ogrendi kimine ben haber verdim kimi kendi sordu inkar etmedim..nedense bana karni burnuna gelinceye kadar soylememek tuhaf gelir sanki hani siz nazar edersiniz diye soylemedim gibi nazar olacaksa uc aydan sonra da olur.. ama soyle bisey var ogretmen arkadasimla biz ayni zamanda calismalara basladik ki o alti aydir deniyordu zaten birlikte yumurtlama testleri aldik filan sonra baktim uc gun geciktim oldun mu filan diye soruyodu olmadim demistim sonra test yaptim negatif cikti bunu ona soyleyince ay bende acaba benden once mi kaldi bu kiz dedim icimden ,icime bisey oturdu dedi bana..ki zaten hamismisim iki gun sonraki testte cikti acikcasi ona soylemek istemedim kotu niyetten degil ama oyle demesi üzmüştü
Bizde karnimiz burnumuzdayken soylemeyecegiz canim.. Ama senin o arkadasin gibi cevremizde negatif insanlar olunca nazardan degilde sirf istemedigim icin soylemiyorum .. Sana bikmadan usanmadan bebek dusnmuyormusun diyen insanlara 3 sene boyunca seni kirmis uzmus insanlara icinden gelir mi hamile oldugunu ogrendigim gun soylemek ..
Aynen ilk hamileligimde kanda gorur gormez soyledik cocugu olmayan esimin akrabalari uzuldu hayirli olsun bile demedi benim akrabalardan da evlenmeyenler uzuldu. Sonra onlarin cocuklari oldu biz cok sevindik sonra bize insallah sizinde olur diyorlar resmen fesatlik kendilerinin olunca ay insallah sizinde olur demelerine gelde inan.o yuzden yapmacik hic kimse duymasin istiyorumGecmis kötü olunca birde uzun sure bekleyince oyle kolay söylenmiyor .. istiyorsun paylasmayi ama korkuyorsun o yuzden yoksa guzel haber tabiki paylasmak guzeldir .. Bazen de cok sevinmis gibi yapan insanlarin aslinda sevinmedigini bildigin icin saklamak istiyorsun
merhaba canım naneli şeker bişey yapmaz herhalde benimde boğazım kötü iki fıs boğaz spreyi sıktım prespektüsünde hamilelikte yan etkisi saptanmamıstır yazıyodu :/
Gelmiyor vallaBizde karnimiz burnumuzdayken soylemeyecegiz canim.. Ama senin o arkadasin gibi cevremizde negatif insanlar olunca nazardan degilde sirf istemedigim icin soylemiyorum .. Sana bikmadan usanmadan bebek dusnmuyormusun diyen insanlara 3 sene boyunca seni kirmis uzmus insanlara icinden gelir mi hamile oldugunu ogrendigim gun soylemek ..
Dusmustu tabi benim ilk dusunce rahatlamislardiAynen ilk hamileligimde kanda gorur gormez soyledik cocugu olmayan esimin akrabalari uzuldu hayirli olsun bile demedi benim akrabalardan da evlenmeyenler uzuldu. Sonra onlarin cocuklari oldu biz cok sevindik sonra bize insallah sizinde olur diyorlar resmen fesatlik kendilerinin olunca ay insallah sizinde olur demelerine gelde inan.o yuzden yapmacik hic kimse duymasin istiyorum
canm sen liste yollucaktın yeni aklıma geldiBebek isimlerini konuşmussunuz biz erkek olursa Enis Derda
Kiz olursa Zeyneb koyacagiz insallah Rabbim kismet ederse
önemli olan düzenli artışın olması. benim 4+6 da 2077 çıkmıştı ama burdaki çoğu kişinin bhcg değerine göre düşüktü.. ama çok şükür önce kesemi sonra bebeği ve kalp atışlarını gördümkızlar ctesi günü bhcg ye baktrdım 2938 çıktı 5+5 haftalık sizce nasıl??
sanırım döllenmeyle alakalı bidurum yarın tekrar kan verip kontrol yapılcak hayrlısıyla sağlıklıdır inşönemli olan düzenli artışın olması. benim 4+6 da 2077 çıkmıştı ama burdaki çoğu kişinin bhcg değerine göre düşüktü.. ama çok şükür önce kesemi sonra bebeği ve kalp atışlarını gördüm
inşallah canım stres yapmasanırım döllenmeyle alakalı bidurum yarın tekrar kan verip kontrol yapılcak hayrlısıyla sağlıklıdır inş
Bende bende cok heyecanlıyımGüzelll annecikler sağlıklı hafta diliyorum herkese :) maşallah hızınıza yetişemedim bütün yazıları okumaya çalıştım okudum da şükürbende kısmetse bu cumartesi gidicem bebişlerimin pıtpıtlarını duymaya
bu hafta da çabuk geçer inşallah :)Bende bende cok heyecanlıyım
Canım Yves Rocher var bitkisel ürünler satıyor bi araştır istersen
Amin inşallah hayırlısıyla geçsin bizim icin cok onemli bu aşamayı da saglıkla atlatırız inşallahbu hafta da çabuk geçer inşallah :)
aynen canımm inşallahh :)Amin inşallah hayırlısıyla geçsin bizim icin cok onemli bu aşamayı da saglıkla atlatırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?