2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede o acidan soylemistir .. Benim 2 arkadasim anne babalar ablalar haric kimse bilmiyor yilbasina kadar da soylemeyi dusunmuyorum ..
sizler paylastimiz mi cevrenizle ..

ben öğrendiğimde kanda daha 5,75 ti 2 gün sonra bak dediler 24,45 olmuş o akşam hemen söyledik annelere ablalara falan. kese göründüğü zmanda herkese söyledik. ben iş yerime özellikle söyledim. benim işim çok stresli ve çok koşturmalı olduğu için ona göre önlem alın artık beni o kadar koşturamazsınız diye söylemiştim :))) bana da dediler söyleme kimseye nazar olur bişey olur diye ama ben böyle haberlerin paylaştıkça güzelleştiğine inanıyorum. söyledim söylediğim herkesinde hayır duasını aldığımı düşünüyorum. bende sürekli okuyorum Rabbim esirgesin. ne gelirse Allahtan o yüzden bu güzel zamanları gizleyerek yaşamak istemedim. elim karnımda geziyorum bütün gün :))

Doktorlara bakma onlar garanticiler .. Onlarin soylediklerine bakacak olsak hic birimiz kucagimiza alamayiz hep olumsuz seyleri en basta soyluyorlar ..
Ben uzuluyorsam bana destek olmalari lazim ben öyle dusündüm ama hep iyi dusundum birsey olmayacak insallah dedim o yuzdende soyledim annemlere ..

evet yalan söylemek doğru değilmiş

insan mutluluğunu yaşamak paylaşmak istiyor Allah herkese yaşatsın. söylediğim insanların gözlerindeki parıltıyı görmek bile beni mutlu ediyor

Evden disari cikmadigim icin makyaj yapmiyorum .. Yapacagim zaman da bi rimel bi kalem cekiyorum ..
Oje bile derinize degmesin diyorlar surerken dikkat edin diyorlar ..
Calisan ve makyaj yapanlar sana yardimci olur zaten ..

Ben her zaman kullandıklarımı kullanıyorum. Oğluma hamileyken de kullandım sorun olmadı. Çok ucuz uyduruk olmayan, normal olan makyaj malzemesi kullanıyorum.

Gecmis kötü olunca birde uzun sure bekleyince oyle kolay söylenmiyor .. istiyorsun paylasmayi ama korkuyorsun o yuzden yoksa guzel haber tabiki paylasmak guzeldir .. Bazen de cok sevinmis gibi yapan insanlarin aslinda sevinmedigini bildigin icin saklamak istiyorsun

insan mutluluğunu yaşamak paylaşmak istiyor Allah herkese yaşatsın. söylediğim insanların gözlerindeki parıltıyı görmek bile beni mutlu ediyor
Her soyledigim kisiyle birlikte bi tur aglastik zaten :)
Yakinimdaki iki arkadasimlada sarilip aglastik.. Rabbim herkese nasip etsin sonuna kadar gitmeyi saglikla kucagina almayi nasip etsin ..
Gercekten guzel bir sevinc mutluluk..

Canım Yves Rocher var bitkisel ürünler satıyor bi araştır istersen

Her soyledigim kisiyle birlikte bi tur aglastik zaten :)
Yakinimdaki iki arkadasimlada sarilip aglastik.. Rabbim herkese nasip etsin sonuna kadar gitmeyi saglikla kucagina almayi nasip etsin ..
Gercekten guzel bir sevinc mutluluk..
henüz hiç ağlamadım bende ağlarım sanıyordum ama kalp atışınıda duymadım daha :)

Ben de saklayanlardanım. Annem biliyor sadece. Nisan ayında hamileydim sağır sultana bile duyurdum :) Sonra kısmet olmadı , çok fazla üzüldüm. Tam unutuyor gibi oluyorsun, biri arıyor 'hamilelik nasıl gidiyor' diyor sil baştan aynı şeyleri yaşıyorsun üç aya kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum bu kez.
Ama tabi iş yerinde gizli gizli öğürmek çok zor oluyor

Ben makyaj yapmiyorum artik sadece arada evden cikarken rimel suruyorum bi sikinti olmaz ama gerek yok diyorum..
Benim daha uc haftalikken aileler ve arkadaslarim ogrendi kimine ben haber verdim kimi kendi sordu inkar etmedim..nedense bana karni burnuna gelinceye kadar soylememek tuhaf gelir sanki hani siz nazar edersiniz diye soylemedim gibi nazar olacaksa uc aydan sonra da olur.. ama soyle bisey var ogretmen arkadasimla biz ayni zamanda calismalara basladik ki o alti aydir deniyordu zaten birlikte yumurtlama testleri aldik filan sonra baktim uc gun geciktim oldun mu filan diye soruyodu olmadim demistim sonra test yaptim negatif cikti bunu ona soyleyince ay bende acaba benden once mi kaldi bu kiz dedim icimden ,icime bisey oturdu dedi bana..ki zaten hamismisim iki gun sonraki testte cikti acikcasi ona soylemek istemedim kotu niyetten degil ama oyle demesi üzmüştü

Kızlar bu naneli şekerler varya nefesi acan acaba bi tane yesem bisey olurmuki ya boğazlarım şişti hafif yada baska bir çözüm yokmu ya
merhaba canım naneli şeker bişey yapmaz herhalde benimde boğazım kötü iki fıs boğaz spreyi sıktım prespektüsünde hamilelikte yan etkisi saptanmamıstır yazıyodu :/

Ben ilk iki gebeligimde de sakladim onu hic soylemedim dusuk yaptim hersey bitti .. Ailemin yanina gidince boyle boyle birsey oldu diye anlatmistim..
Bundada ogrendigim gun anneme ablama soyledim dedim ki kotu birsey olursa bari tek üzülmeyeyim bu sefer destekcilerim olsun ..Önce Allah sonra Onlarin duasi ile yolunda gidiyor hersey ama cevreye duyurmuyorum .. Birileri agzindan kacirmasa yilbasindan sonra soylerim ..

bende 3 senelik evliyim senelerdir bana da soruyorlardı, 10 ay bekledim bende artık olmayacak galiba tüp bebek deneyelim diye karar verdiğimizde oldu çok şükür, o yüzden sizleri de anlıyorum. Rabbim korusun hepimizi bende çok beklediğim için bu haberi vermeyi ondan dayanamadım belkide. sevinmeyen insanlar 3 ay sonra da sevinmeyecek bence. Allah korusun kayıp olacaksa da Rabbimden onların fesatlıklarına fırsat vermesin allahım. ben güzel düşünmeye çalışıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…