Bencede o acidan soylemistir .. Benim 2 arkadasim anne babalar ablalar haric kimse bilmiyor yilbasina kadar da soylemeyi dusunmuyorum ..
sizler paylastimiz mi cevrenizle ..
İnsallah canım cok heyecanlı zamanlarımız bunlar hepimiz icin hayırlı olsun inşallahsagol canim, devlete gidecegim, bakalim.
Doktorlara bakma onlar garanticiler .. Onlarin soylediklerine bakacak olsak hic birimiz kucagimiza alamayiz hep olumsuz seyleri en basta soyluyorlar ..Bilmiyorum canım ya doktor ilk etapta yüzde 20 sans veririz kalp atımında sonra yüzde 65
3 aydan sonra yüzde 96 deriz dedi
Oyüzden bizde 3 ay sonra ailelerimize söyleyelim üzülmesinler dedik ama canımdan cok sevdigim anneme sölemek icin can atıyorum cok zor bir durum gerçekten
evet yalan söylemek doğru değilmişAy evet en zor olani da o iste .. Evlat hasreti cekenlere söyleyememek zorlanmakRabbim onlarada en kisa zamanda nasip etsin insallah ..
Benim bi sansim var kimsem yok burda o yuzden bana soran yok :) iki arkadasim var burda onlarada soyledim zaten ..
Birde hamileyken sorulunca soylemek gerekliymis saklamamak lazimmis sen hamilemisin diyen olursa yani .. Oyle bir yazi okumustum..
insan mutluluğunu yaşamak paylaşmak istiyor Allah herkese yaşatsın. söylediğim insanların gözlerindeki parıltıyı görmek bile beni mutlu ediyorDoktorlara bakma onlar garanticiler .. Onlarin soylediklerine bakacak olsak hic birimiz kucagimiza alamayiz hep olumsuz seyleri en basta soyluyorlar ..
Ben uzuluyorsam bana destek olmalari lazim ben öyle dusündüm ama hep iyi dusundum birsey olmayacak insallah dedim o yuzdende soyledim annemlere ..
Evden disari cikmadigim icin makyaj yapmiyorum .. Yapacagim zaman da bi rimel bi kalem cekiyorum ..kızlar merhaba, hamilelikte kullandığınız makyaj ürünlerine dikkat ediyor musunuz? bitkisel ürünler kullananlar var mı?
açıkcası ben bugüne kadar bitkisel olmasına dikkat etmiyordum..biraz onları araştırıyorum internette, kullandığım ürünler için bitkisel bişeyler bulabılırmıyım diye? tavsiyesi olanlar var mı??
Ben her zaman kullandıklarımı kullanıyorum. Oğluma hamileyken de kullandım sorun olmadı. Çok ucuz uyduruk olmayan, normal olan makyaj malzemesi kullanıyorum.kızlar merhaba, hamilelikte kullandığınız makyaj ürünlerine dikkat ediyor musunuz? bitkisel ürünler kullananlar var mı?
açıkcası ben bugüne kadar bitkisel olmasına dikkat etmiyordum..biraz onları araştırıyorum internette, kullandığım ürünler için bitkisel bişeyler bulabılırmıyım diye? tavsiyesi olanlar var mı??
Gecmis kötü olunca birde uzun sure bekleyince oyle kolay söylenmiyor .. istiyorsun paylasmayi ama korkuyorsun o yuzden yoksa guzel haber tabiki paylasmak guzeldir .. Bazen de cok sevinmis gibi yapan insanlarin aslinda sevinmedigini bildigin icin saklamak istiyorsunben öğrendiğimde kanda daha 5,75 ti 2 gün sonra bak dediler 24,45 olmuş o akşam hemen söyledik annelere ablalara falan. kese göründüğü zmanda herkese söyledik. ben iş yerime özellikle söyledim. benim işim çok stresli ve çok koşturmalı olduğu için ona göre önlem alın artık beni o kadar koşturamazsınız diye söylemiştim :))) bana da dediler söyleme kimseye nazar olur bişey olur diye ama ben böyle haberlerin paylaştıkça güzelleştiğine inanıyorum. söyledim söylediğim herkesinde hayır duasını aldığımı düşünüyorum. bende sürekli okuyorum Rabbim esirgesin. ne gelirse Allahtan o yüzden bu güzel zamanları gizleyerek yaşamak istemedim. elim karnımda geziyorum bütün gün :))
Ayy ben birine yalan söyleyedim, yok dedim ama sonra pişman oldum.Allah affetsin.evet yalan söylemek doğru değilmiş
Her soyledigim kisiyle birlikte bi tur aglastik zaten :)insan mutluluğunu yaşamak paylaşmak istiyor Allah herkese yaşatsın. söylediğim insanların gözlerindeki parıltıyı görmek bile beni mutlu ediyor
kızlar merhaba, hamilelikte kullandığınız makyaj ürünlerine dikkat ediyor musunuz? bitkisel ürünler kullananlar var mı?
ben kimse sormasın diye yanaşmıyorum insanlara bu hafta öğreneli 1 ay olcak 1 ay daha sabredebilsek iyi :)Ayy ben birine yalan söyleyedim, yok dedim ama sonra pişman oldum.Allah affetsin.
henüz hiç ağlamadım bende ağlarım sanıyordum ama kalp atışınıda duymadım daha :)Her soyledigim kisiyle birlikte bi tur aglastik zaten :)
Yakinimdaki iki arkadasimlada sarilip aglastik.. Rabbim herkese nasip etsin sonuna kadar gitmeyi saglikla kucagina almayi nasip etsin ..
Gercekten guzel bir sevinc mutluluk..
Bende hic birseye aglamadim normal sartlarda ama mujdeyi verirken herkes aglayinca bende agladim :) Çok bekledik cünkü artik olmayacak derken kendiliginden geldi bize supriz yapti .. :-/henüz hiç ağlamadım bende ağlarım sanıyordum ama kalp atışınıda duymadım daha :)
Ben de saklayanlardanım. Annem biliyor sadece. Nisan ayında hamileydim sağır sultana bile duyurdum :) Sonra kısmet olmadı , çok fazla üzüldüm. Tam unutuyor gibi oluyorsun, biri arıyor 'hamilelik nasıl gidiyor' diyor sil baştan aynı şeyleri yaşıyorsunGecmis kötü olunca birde uzun sure bekleyince oyle kolay söylenmiyor .. istiyorsun paylasmayi ama korkuyorsun o yuzden yoksa guzel haber tabiki paylasmak guzeldir .. Bazen de cok sevinmis gibi yapan insanlarin aslinda sevinmedigini bildigin icin saklamak istiyorsun
Kese ve kalp atisi duydunmu canm?Ben varım
merhaba canım naneli şeker bişey yapmaz herhalde benimde boğazım kötü iki fıs boğaz spreyi sıktım prespektüsünde hamilelikte yan etkisi saptanmamıstır yazıyodu :/Kızlar bu naneli şekerler varya nefesi acan acaba bi tane yesem bisey olurmuki ya boğazlarım şişti hafif yada baska bir çözüm yokmu ya
Ben ilk iki gebeligimde de sakladim onu hic soylemedim dusuk yaptim hersey bitti .. Ailemin yanina gidince boyle boyle birsey oldu diye anlatmistim..Ben de saklayanlardanım. Annem biliyor sadece. Nisan ayında hamileydim sağır sultana bile duyurdum :) Sonra kısmet olmadı , çok fazla üzüldüm. Tam unutuyor gibi oluyorsun, biri arıyor 'hamilelik nasıl gidiyor' diyor sil baştan aynı şeyleri yaşıyorsunüç aya kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum bu kez.
Ama tabi iş yerinde gizli gizli öğürmek çok zor oluyor
Gecmis kötü olunca birde uzun sure bekleyince oyle kolay söylenmiyor .. istiyorsun paylasmayi ama korkuyorsun o yuzden yoksa guzel haber tabiki paylasmak guzeldir .. Bazen de cok sevinmis gibi yapan insanlarin aslinda sevinmedigini bildigin icin saklamak istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?