- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
İnşallah canım ben kotuydum ama 8 haftam daha zor geçti kaç gündür doğru düzgün birsey yemedim evin içinde ruh gibiyimGünaydın sabah üç defa istifra ettim, zor kahvalti yaptim inşallah tekrarlamaz ya
Peki istifra ettikten sonra bir fenalaşma geliyor mu size. Bende o sıkıntı var birkaç yıldır istifra edince tansiyonum iniyor yada çıkıyor heralde halsizlik oluyor hemen yatmam gerekiyor hatta bazen dudaklarim, tirnaklarim morarirdiİnşallah canım ben kotuydum ama 8 haftam daha zor geçti kaç gündür doğru düzgün birsey yemedim evin içinde ruh gibiyim
Canım benim de öyleydi birisiyle kucaklasmak kabus gibi geliyordu ama yedinci haftanın sonunda geçti hatta doktoruma sordum tedirgin olup çok normal dedi. Vücut alışıyormus. Benim iki tane kaybım var aynı doktor takip ediyor o yüzden bebek durumumu anlıyor ve her konuda açıklama yapıyor sağ olsunKızlar herkese Günaydın göğüs ağrılarınız ne durumda?Artık dokunamaz oldum göğüslerime ne zaman geçer acaba
Olmaz olur mu dakikalarca ellerim titriyor hemen uzaniyorum.Peki istifra ettikten sonra bir fenalaşma geliyor mu size. Bende o sıkıntı var birkaç yıldır istifra edince tansiyonum iniyor yada çıkıyor heralde halsizlik oluyor hemen yatmam gerekiyor hatta bazen dudaklarim, tirnaklarim morarirdi
Evet cok guzel gercekten her yeri bu sene bayagi gezdim .Karsiyaka cok uzak kaliyor bize o yuzden hic dusunmedik bile .. Sanirim gidip gorup öyle karar verecegiz artik .. Sagol yardimin icin yinedeAnladım işiniz oralarda olacaksa Karşıyaka da falan da oturabilirsiniz ama. Benim arkadaşlarım öyle yapıyorlar. Ben uzaklık yakınlık olsun diye değil de merkezi yerlere ulaşmanız açısından yazdım. İzmirin her yeri ayrı güzel. Hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun canim bayada uzak hastanen neredeyse cogu arkadasim egepol.e gidiyor hepside memnun dogum hasta esi gibi oldu orasi..beni koridorlari geriyor..cok kalabalikÇeşme de oturuyorum ben. Egepol e gidiyorum
Cok guzel canim insallah tekrar gelmek nasip olur..bende senin oralari cok severim :)İzmir Çeşmeye balayına gittik, Alsancak ve Karşıyaka da çok güzeldi.. İzmir o yüzden çok özel benim için çok beğendim hatta çoğu kes rüyalarıma girmiştir inşallah bebişimlede tekrar gitmek nasip olur. Aslen çanakkaleliyim bu arada :)
evet çok kalabalık. biz bide cumartesi gidiyoruz tam curcuna. ama çok insan orayı ve kent hastanesini tavsiye etti.kentte taa çiğli de doktordan dolayı egepol ü tercih ettik. gerçi çeşmeye her yer uzakHayirlisi olsun canim bayada uzak hastanen neredeyse cogu arkadasim egepol.e gidiyor hepside memnun dogum hasta esi gibi oldu orasi..beni koridorlari geriyor..cok kalabalik
Oyle canim ozellerde simdi full dolu..ben ozellikle ilk saat randevuyu aliyorum cok kalabaliklasmadan hallediyorum isimi..dr anlastiysan.dr sevmek ilgilenmesi sorularina cevap aliyorsan problem yok demektir..hayirlisi olsun tatlimevet çok kalabalık. biz bide cumartesi gidiyoruz tam curcuna. ama çok insan orayı ve kent hastanesini tavsiye etti.kentte taa çiğli de doktordan dolayı egepol ü tercih ettik. gerçi çeşmeye her yer uzak
Hic duymadim canim sadece dr.lar gaviskon diye bir surubu tavsiye ediyordu arkadaslarima oda hamileler icin olaniniKızlar panocer diye bir mide koruyucu hap almış eşim biliyor musun bir zararı olur mu eczanedeki çalışana eşim hamile demiş ona göre vermiş ama bilemedim
Benimde cok fena sis ve agriyorKızlar herkese Günaydın göğüs ağrılarınız ne durumda?Artık dokunamaz oldum göğüslerime ne zaman geçer acaba
Bende gitmek istemiyorum cok yürümeyeyim diye ama hicte sıkılmıyorum sanirim evi seviyorum :)Ev-iş dışında pek bir yere gitmiyorum haftalardır çok canım sıkılıyorr
Bende gitmek istemiyorum cok yürümeyeyim diye ama hicte sıkılmıyorum sanirim evi seviyorum :)
Ama son uc gundur midem fena sabah uyanir uyanmaz bi fasil cikartiyorum aksama kadar da bulaniyor bastirmak icin elma kraker vs yiyorum ..
Gebeler üzerinde çalışılmış mı diye tekrar sorsan iyi olur. Kullanmasan daha iyi.Kızlar panocer diye bir mide koruyucu hap almış eşim biliyor musun bir zararı olur mu eczanedeki çalışana eşim hamile demiş ona göre vermiş ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?