• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bendede belirti yoktu göğüs hassasiyeti dışında canim merak etme duyarsın hayırlısıyla
İnşallah canım merakla bekliyorum vallahi bide ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı buda aynı ilk gebeliğim gibi tahlil sonuçları bile hemen hemen aynıydı insan korkuyor yinede hakkımız da hayırlısı olsun

İnşa
Benımde aynı senın gıbı canım kese var ama kalp atışı yok 10 gun sonra gel dedı valla gecmıyoryaa bı omur gıbı gelıyor bana[/QUOTEiniallah ikimzide duyarız yavrularımızı ilk gebelikmiy sizin ki benim ki ikinci ve ilki düşükle sonuçlandı insan korkuyor haliyke

Benımde aynı senın gıbı canım kese var ama kalp atışı yok 10 gun sonra gel dedı valla gecmıyoryaa bı omur gıbı gelıyor bana
İnşallah duyarız benimki ikinci gebelik ilki de düşükle sonuclandı insan korkuyor haliyle haberleşelim mıtlaka

Gunaydin kizlar, kontrolum vardi bugun aslinda bir hafta sonraydi ama ben dayanamadim , cok sukur her sey yolunda 8+3 olmusuz , kalbimiz 164 atıyor, kizima kiz kardes geliyor sanirim Artik 3 hafta sonra ikili test icin gelin doktor.
Kalp atış hızını dr mu söylüyor nasıl anlaşılıyor acaba?? Bana hiç söylemedi dr

Sabahtan beri hicbirsey yemedim..şuan ise canımın tek çektiği dondurma . . ve yiyorum bildiğiniz yarım kg :)

Dün cnm acayip taze kayısı çekti ama eşime söylemedim bu mevsimde bulamaz diye..kayısı hoşafı kaynatıp iceyim en iyisi:)
benim de canım ilk dondurma çekti :)

Yazdıklarınızı okudukça çok farklı bir hamilelik geçirdiğimi düşünüyorum. Benim doktorum kan testi yapmadı. Ultrasonla baktı ve 1 ay sonra çağırdı. Herkes doktora gidip gidip geliyor ben de bekleyip duruyorum. Hayırlı haberler duymak ve görmek için :dua:
Al benden de o kadar benimki de aynı

İnşallah duyarız benimki ikinci gebelik ilki de düşükle sonuclandı insan korkuyor haliyle haberleşelim mıtlaka
Benım 4.5 yasında oğlum var bu ıkıncı haberleselım Canım destek olalım bırbırımıze

Kızlar masallah çevrem deki herkes hamile bereketli bir sonbahar mevsimindeyiz. Benle birlikte en yakın 8 kişiyiz hamile :) ve aralarında en çok sıkıntıli geçen benim. Gün sayıyorum geçsin diye. .

Ben birazdan doktora gidecegim kizlar, normalde 7 Aralik taydi randevum ama birkac gundur belirtilerim azaldi baya. Mide yanmasi dayanilmaz durumdayken birkac gundur hicbir sey yok. Vucut sicakligim eskisi kadar yuksek degil. Sadece goguslerimde hassasiyet azalsa da devam ediyor ama ona da hic guvenemiyorum. Bir de ne yazik ki (umarim sadece psikolojiktir) kendimi hamile gibi hissetmiyorum artik :KK43: umarim sadece benim kuruntumdur :dua:
benimde bulantılarım azaldı 1 hafta öncesine kadar çok yoğundu. herkesin belirtisi farklı oluyor. kimi 9 ay çile çekiyor kimi de hamilelik te neymiş deyip gülüp geçiyor rahatlıktan. içini ferah tut. gönlünü hayra yor

Merhabalar, hepinize sağlık ve kolaylık diliyorum.

Benim gebeliğim malesef sol tüpüme yerlemiş yani dış gebelik. Kanamam var, şu an en büyük arzumuz gebeliğin kendiliğinden sonlanması. Eğer büyümeye devam ederse iç kanamam olabilir ve hayatımı riske atabilirmiş. Bu durumda ameliyatla tüpün alınması gerekebilir. İnsan çok üzülüyor ama malesef elden gelen hiçbir şey yok.

İyi dileklerde bulunursanız, benim için dua ederseniz sevinirim. Hepinize sağlıkla evladınızı kucağınıza almanız nasip olur umarım.
allahım yardımcın olsun inşallah. dualarımdasın

Ben sağlık ocağında yaptırdım 3.5 çıktı özel hast tekrarlattım 2.1 çıktı napıcamı hiç bilmiyorum doktor bazen yanlış çıkabilirmdedi o yüzden tekrarlattım filan dedi ya 2.1 yanlışsa die kafamda deli sorular napsam bilemedim
Benimde 3,51 çıktı tekrar başka bi doktora sorup gerekirse tekrarlatsam mı?

Izmirli arkadaslar size bir sorum olacak menemen nasil bir yer yasanilir mi orada .. Birde doktor sıkıntısı cekermiyim Izmirli cok kisi var sanirim bana yardimci olirsaniz sevinirim ..
Canım ben Çeşme de oturuyorum. bi Bostanlı Karşıyaka Mavişehir değil ama gelişen bi yer. Çiğliye yakın biz Altınoluk a giderken geçiyoruz ordan. Karşıyaka ya trafikte 30dk falan. ayrıca izban da var daha ne olsun :)

Merhaba arkadaşlar bende temmuz annesi olacagım allahın izni ile geçen hafta dr a gittim bebeğim göründü 6+0 günlük ama kalp atışı yoktu ıkı hafta snra gel dedi günler geçmiyor ve hiç bi belirtim yok benim gbi olupta kalp atışını duyan var mı
Benimde tam 6+0 yazıyor ultrason kağıdında bende doktora özellikle sordum bebeğe bakarken kalp atışını görüyorum dedi. Ama ben söylemesem bakmayacaktı.

Kalp atış hızını dr mu söylüyor nasıl anlaşılıyor acaba?? Bana hiç söylemedi dr
Doktor soyledi evet, kalp atisini dinlettikten sonra kendisi 'ne kadar atıyormuş bakalim' dedi. Heyecandan benim aklima gelmezdi zaten büyük ihtimalle

canim izmirliyim ama menenmen nasil bilmiyorum. insana en guzel doğduğu yaşadığı yer. belki daha cok yardimci olabilecek arkadaşlar vardır. bize uzak kalıyor. ama doktor seçeneği daha azdır diye düşünüyorum

Canim ben merkezdeyim..menemende yanilmiyorsam karsiyaka tarafinda otarafta hareketli diye biliyorum..metro ulasim kolay sanirim
Kızlarrr merhabalarrr..
Nerelerdensiniz? Doktorunuz kim acaba?:KK52::KK52:

Back