2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım sabır versin cok zor bise 2 cocuguna uzun saglıklı omur versin ins

Canım benim cok gecmiş olsun benimde başımdan gecti rabbimin takdiri insallah allahım saglıklı gebelik nasip etsin bidahakine

Doktorum bana beslenme listesi verdi sabahlari şekerli süt yaziyor acaba sizede verdimi liste fln şekerli olmasi dikkatimi cekti
canım sen özelemi gidiyon önceki hamileliğimde hiç öle bişy vermedi yollarmısın bizlerede canm

Kizlar bugün adetimin 37. Günü
Sat 21 ekim di
Acaba bugün tam olarak kaç hafta kaç günlük hamileyimdir??
Takvimim bugün 6. Haftaya geçmiş doğrumudur acaba yaaa

Günaydıınn kızlaar
Topigi görünce yazmadan gecmeyim dedim.hepinize kolay eglenceli saglıklı huzurlu bi hamilelik dönemi diliyorum.
11temmuzda oglusumu kucagıma aldım darısı basınıza olsun insallah
Az önce uyuttum yanıma yatırdım belki bende uyurum biraz :)
Unutmadan söyleyim boool bol uyuyun en cok deliksiz uykuyu ozleyeceksiniz cünkü.
Bi sorunuz olursa elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım.
Öpüldünüz

Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Aynı şeyi yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Inşallah en kısa zamanda yine bebeğin olur.

Günaydın bayanlar bu hafta çok kotuydum en son doktorun verdiği bulantı hapıni kullandım ve cok rahatladım. Keşke önceden kullansaymisim. .
Sana hangi bulantı hapını verdi? Bana emedurla başladık olmazsa metpamid dene dedi, onla iyiyim şimdilik o da olmazsa zofran iç dedi. Seninki de etkiliyse pazartesi doktora gittiğimde bir sorayım:)

Arkadaşlar bisey sormak istiyorum. Bi araligin ilk haftası izne gidecektik memlekte kendi arabamizla 10 12 saat foktora sordum sorun olmaz dedi ama benm icim.rahat etmiyor okdr tedavi stresten sonra bebegim kendiliginden oldu riske atmak istemiyorum esimde gidelim yavas gideriz diyor sizce ne yapmalıyım daha kalp atisini bile duymadik

O kadar net çift çizgiyse çok yüksek ihtimalle doğrudur. İçini ferah tut:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…