2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben ozele gidiyorum..devlet hastanesini sevmiyorum

Canım sen kaç haftalıksın ve en son adet tarıhın kaç senınle aynıyız galıba ama Dr bana 3 haftalıksın dedı

Bende bir sağlık çalışaniyim ama devlet hastanesi konusinda en az 2 kez düşünmek lazım maalesef acı gerçek. İmkan varsa kesinlikle özel olmalı ilgi alaka sıfır herkese ortak çözüm asla hastanın durumuna göre yaklaşım yok devlet hastanesi benim genetik test sonucuma bile pıhtılaşma faktörü yok diyip evime gönderdi . Son kürtaj sonrası 2 yıl gebe kalamadim rahim 1 yılda toparlanamadi Rahimde yapisiklik yüzünden histeroskopi oldum velhasıl sağlık için biraz kendini sıkıp özel tercih edilmeye çalışılmali

Kızlar yaa siz bulantıdan şikayetçi bense doymamaktan bunun sonu ortasi yok galiba 15 günde 2.5 kilo almışım saka gibi gece uykudan günlerdir açmisim gibi uyanıyorum yiyip yatıyorum. Bu arada bulantısı olanlar korkmasın bu olumlu birsey Dr uma sordum gebelik sağlıkla ilerliyor demkmis bende yok dedim herkes de olmayabilir sorun yok dedi herkesin içi rahat olsun bende neden var bende neden yok demesin her bünye farklı yani

Kızlar bence normal Doğum izninizi kullanın iki ay öncesi iki ay sonrası olarak daha Sonra işe başlamış görünün bi hafta kadar çalışın daha Sonra çıkın işten işsizlik maaşı alın tabi bunu iş yeriniz kabul ederse. Benim iş yeri kapandığı için ben hamile olduğumu öğrendim ertesi gün işten çıktım şuan evdeyim hamile olduğum için başka işede giremiyorum eğer devam etseydim oyle yapmayı düşünüyordum. 6 ay ücretsiz iZin kullanınca tekrar 120 günü aynı iş yerinde doldurmanız gerekiyor işsizlik maaşına hak kazanmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…