2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynıyım karnım ılk bebekte 4 aydan sonra cıktı şimdi bildiğin 5 alık gıbıyım gaz sorunuda var ama hızlı çıkacak sankı

Cnm bebeklerine zarar verir stres lütfen rahat ol duyacaksin muhakkak erken bakildi

Ay canm üzüldüm ya gecmis olsun

Ben yaklaşık bir haftadır düğmeler açık oturuyorum

Bu yazıyı aldığınız sitede bakın ne yazıyor aynı zamanda... bu ne yaman çelişki :)) iddialaşma anlamında sormamıştım. Sağlıklı bilgiyi bulmak kolay değil.

Eklentiler

• IMG_0635.PNG
    230,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu yazıyı aldığınız sitede bakın ne yazıyor aynı zamanda... bu ne yaman çelişki :)) iddialaşma anlamında sormamıştım. Sağlıklı bilgiyi bulmak kolay değil.
bende iddialaşmıyorum dediğim gibi ben kendim sadece nanede değil baharat kullanamamaya özen gösteriyorum şuan.. yine de dikkat etmek faydalı diye düşünüyorum. doktorum bana herşeyden abartmadan ye dedi, maydonozu bile ama oturupta bir demette yeme dedi

bende aynıyım karnım ılk bebekte 4 aydan sonra cıktı şimdi bildiğin 5 alık gıbıyım gaz sorunuda var ama hızlı çıkacak sankı
Ayyy o gaz yüzünden ne utanırdım eşimden ilk hamileliğimde :)) birde yeni evliydik. O da sağolsun bir şey demiyordu ama gene de yanında yapmamaya dikkat ediyorum

Aa bende eyüp devlet hastanesine gidiyorum. Belki denk geliriz bi gün. Hangi doktora gidiyorsun

canım ben sadece tahlıllerımı orda yaptırıyorum ama ara ara ultrasona gırmeyı dusunuyorum orda da :) tahlılerımı sıdıka hanımdan ıstedım ama. sen hangısıne gıdıyosun?

Ayyy o gaz yüzünden ne utanırdım eşimden ilk hamileliğimde :)) birde yeni evliydik. O da sağolsun bir şey demiyordu ama gene de yanında yapmamaya dikkat ediyorum
benım bırıncıde bu kadar değildi bunda kotuyum sancısı daraltıyor benı

Ben de duymadım henüz kalp atışını.p.tesi gitcem, tam 7 haftalık olcaz, duyarım inşallah. Benim de otururken sıkıyo pantolonlar düğmeleri açıyorum.

Bende simdi doktordan. Ciktim 4 hafta 3 günlük kese göründü minicik cok sukur rabbime 2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegim
Hayırlı olsun canım, inşallah kalbini de duyarsın. Canım ben mi yanlış gördüm, 7. haftada gözüküyorsun. Geç döllenme mi varmış.

Ben yaklaşık bir haftadır düğmeler açık oturuyorum
Ayy evet aynen bende :))) masa başı çalıştığımdan kalkana kadar açık kalıyor . Ne yapacağız böyle? Tayt falan da giyemem iş yerinde. Alışverişe vurmak için erken değil mi yaa ?

Kanaması olanlar akıntıla mı gelior benim cok afedersiniz lavabo ihtiyacımdan sonra temizlenlrken peçeteye gelior akıntıla birlikte kahve rengi cok afedersiniz sumukumsu sekilde
Benimde kahverengi geliyor cnm da sümüksü degil beze bulaşmış oluyor kabus gibi pazar gününden beri devam ediyor

canım ben sadece tahlıllerımı orda yaptırıyorum ama ara ara ultrasona gırmeyı dusunuyorum orda da :) tahlılerımı sıdıka hanımdan ıstedım ama. sen hangısıne gıdıyosun?

Bende tahlil için gittim canım. Yoksa doktorum başka. Hakkı Gürkan Özalp e gittim çok da memnun kaldım, güzel ilgileniyor yardımcı oluyor.

Ben çok kötüyüm kızlar midem berbat halde modum çok düşük sürekli uyuyasım var midemden sanırım 1 hafta öncesine kadar hiç bir belirtim yoktu şimdi ayakta duramıyorum sadece eve gidip yatmak uyumak istiyorum..Bugün öğrencilerim velilerim sürekli bişeyler oldu okulda çok yordu beni ve gün bitmiyor hiç mutlu olamıyorum minnak beni alt üst etti resmen bunalım modunda sanırım herkeste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…