bende aynıyım karnım ılk bebekte 4 aydan sonra cıktı şimdi bildiğin 5 alık gıbıyım gaz sorunuda var ama hızlı çıkacak sankıYaa benimde ikinci bebeklerini bekleyenlere sorum var. Benim kotlar oturunca kaşığıma baskı yapmaya başladı. Bir arkadaşım ikinci gebelikte rahim daha çabuk büyüyor demişti de bu kadar çabuk mu? Hamile pantolonlarına erken mi geçeceğiz nedir??? Siz de durumlar nedir?
Cnm bebeklerine zarar verir stres lütfen rahat ol duyacaksin muhakkak erken bakildiKizlar nasilsiniz?Ben gece migrenden uyuyamadm kalp atisini duyamayinca stres yaptim sanirim..Sabahta kanamayla gune basladm kirmiziydi bu kez ama bikac damla..Stresden ellerinde yuzumde kirmizi kabarciklar cikti sivilce sanmistm deilmis..Bu arada bulanti kusma bisi yok sadece kasikda batma var bide istahsizlik hic bisey yemek istemiyorum.Sanirim buda stresden..Allah herkrse kolaylik versin
Ay canm üzüldüm ya gecmis olsunkızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...
Ben yaklaşık bir haftadır düğmeler açık oturuyorumYaa benimde ikinci bebeklerini bekleyenlere sorum var. Benim kotlar oturunca kaşığıma baskı yapmaya başladı. Bir arkadaşım ikinci gebelikte rahim daha çabuk büyüyor demişti de bu kadar çabuk mu? Hamile pantolonlarına erken mi geçeceğiz nedir??? Siz de durumlar nedir?
hangı hastane de yaptırmıstın ? ben hep eyup devlet hastanesınde yaptırıyorum
Takip et canım ben bir hafta taki ettim en sonunda gittim draİlk defa olmadı ama tırnak buyuklugunde bile degildi ötekiler bu biraz fazladı fazla dedigim de cok degil yine ötekilere gore fazla
Bu yazıyı aldığınız sitede bakın ne yazıyor aynı zamanda... bu ne yaman çelişki :)) iddialaşma anlamında sormamıştım. Sağlıklı bilgiyi bulmak kolay değil.ben naneyi maydonoz grubuna koyuyorum açıkçası baharat vb kullanmama taraftarıyım şu dönemde. hatta işyerinde çorba ve yemeklerde maydanoz çok yedim dikkat edeyim diye düşünüyorum. birde internette böyle bi yazı buldum ne kadar gerçek bilemiyorum
Nane hamilelere zararlımı, Nane hamileliliği zararlı olduğu anlaşılmıştır Hamile kaldığınızda mide bulantıları başladığında çözüm aramaya başlarsınız ve araştırmalar naneyi gösterir ve bunun kullanılması da dozunda olmalıdır. Hamilelikte size zarar verebilir ve düşük riski de olabilir dikkatli olmanızı tavsiye ederim doktorunuza sormadan naneyi tüketmeyiniz.
Anne karnındaki rahim incelttiği için gebelerin buna daha çok dikkat ederek bu bitkiyi kullanması gerekmektedir.Gebeliğin ilk birkaç ayında gerektiğinden fazla nane yemek düşük riskini daha çok ortaya çıkarır.Mide bulantılarına istinaden, kuru nane çay gibi kaynatıp haddinden fazla tüketerek içilirse hamileliğin ilerisi dönemlerinde olumsuz ve kötü bir sonuç verir. Bir üniversitede yapılmış olan bir araştırmaya göre Isparta köylerinde kaynatıp içtikleri nanenin hamileliği kötü etkilediği ortaya çıkmıştır.
bende duymadım henüzKalp atışı duymayan bi ben mi kaldim
bende iddialaşmıyorum dediğim gibi ben kendim sadece nanede değil baharat kullanamamaya özen gösteriyorum şuan.. yine de dikkat etmek faydalı diye düşünüyorum. doktorum bana herşeyden abartmadan ye dedi, maydonozu bile ama oturupta bir demette yeme dediBu yazıyı aldığınız sitede bakın ne yazıyor aynı zamanda... bu ne yaman çelişki :)) iddialaşma anlamında sormamıştım. Sağlıklı bilgiyi bulmak kolay değil.
Ayyy o gaz yüzünden ne utanırdım eşimden ilk hamileliğimde :)) birde yeni evliydik. O da sağolsun bir şey demiyordu ama gene de yanında yapmamaya dikkat ediyorumbende aynıyım karnım ılk bebekte 4 aydan sonra cıktı şimdi bildiğin 5 alık gıbıyım gaz sorunuda var ama hızlı çıkacak sankı
Aa bende eyüp devlet hastanesine gidiyorum. Belki denk geliriz bi gün. Hangi doktora gidiyorsun
benım bırıncıde bu kadar değildi bunda kotuyum sancısı daraltıyor benıAyyy o gaz yüzünden ne utanırdım eşimden ilk hamileliğimde :)) birde yeni evliydik. O da sağolsun bir şey demiyordu ama gene de yanında yapmamaya dikkat ediyorum
Hayırlı olsun canım, inşallah kalbini de duyarsın. Canım ben mi yanlış gördüm, 7. haftada gözüküyorsun. Geç döllenme mi varmış.Bende simdi doktordan. Ciktim 4 hafta 3 günlük kese göründü minicikcok sukur rabbime 2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegim
Ayy evet aynen bende :))) masa başı çalıştığımdan kalkana kadar açık kalıyor . Ne yapacağız böyle? Tayt falan da giyemem iş yerinde. Alışverişe vurmak için erken değil mi yaa ?Ben yaklaşık bir haftadır düğmeler açık oturuyorum
Benimde kahverengi geliyor cnm da sümüksü degil beze bulaşmış oluyor kabus gibi pazar gününden beri devam ediyorKanaması olanlar akıntıla mı gelior benim cok afedersiniz lavabo ihtiyacımdan sonra temizlenlrken peçeteye gelior akıntıla birlikte kahve rengi cok afedersiniz sumukumsu sekilde
canım ben sadece tahlıllerımı orda yaptırıyorum ama ara ara ultrasona gırmeyı dusunuyorum orda da :) tahlılerımı sıdıka hanımdan ıstedım ama. sen hangısıne gıdıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?