- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Baktım simdi cıkmamıs digerleri canım
bugün çok olumsuzum işte en iyisi daha yazmayayım sizleride olumsuz etkilemeyeyimRahim büyüdüğü için olabilir diye bende önemsemiyorum. Olumlu düşünelim iyi olsun
bende regl ağrısı gibi ağrı var şimdi solda batışmaya döndüKızlar birşey sorucam karnımda dun aksamdan beri sanki birşeyleri koparıyorlarnıs gibi anlık sancılar giriyor bole bisi yasayan varmı
benım de bugun mıdem dıger gunlere oranla cok kotu sabah kahvaltısıyla duruyorum arada bısıler atıstırdım ama yemek yemedım henuz aklıma yemek geldıkce mıdem bulanıyo. adet agrısı gıbı bı agrı ben de oluyo canım sık sık. bı de sol tarafıma bısıler batıyo sureklı. ıyıye ısaret bunlar oyle dusun :)
iyiye yorabilcek bir gün de değilim o kadar negatifim ki ağlayasım geliyor birazda hormonlardan mıdır nedir.. bu arada gece ruyamda kabuslar gördüm.. zaten birkaç çeşit rüya görüyorumda birde bana benzeyen bir kız çocuğu gördüm siyah saçlı koyu renkli gözleri, buğday teni parka götürüyordum onu çok güzeldi
Ah canım al benden de o kadar. Sabaha kadar nöbetçiyim bu gece aralıksız 36 saat çalışıyorum. Ağlamaya utanmasam ağlıycam ben de. Gece uykum kalmadı zaten. Gece 3'te bulantıyla uyanmalar. Tuvalete kalkıp geri uyuyamamalar. Sabah 6 dan sonra uyandığımı hatırlamıyorum. Çok mutluyum ama hormonlardan anne adayı depresyonu oluyor işte.iyiye yorabilcek bir gün de değilim o kadar negatifim ki ağlayasım geliyor birazda hormonlardan mıdır nedir.. bu arada gece ruyamda kabuslar gördüm.. zaten birkaç çeşit rüya görüyorumda birde bana benzeyen bir kız çocuğu gördüm siyah saçlı koyu renkli gözleri, buğday teni parka götürüyordum onu çok güzeldi
Bende hiç regl olcakmış gibi ağrı da yok. Sadece arada "ahhh" "uff" dedirten batma hissi oluyor. Midem benim de berbat demin de tarif ettiğim gibi aç karna bayat çay bahçesi çayı içmiş gibi. Ama iştah maşallah. Tatlıları götürüyorum valla.
Adaçayı evet ama naneyi senden duyuyorum. Nanenin tazesini hala da tüketiyorum. Ne maydanoz gibidir nane ne de diğer bitki çayları kapsamındadır. Nerde okudun nanenin zararlarını?Canım nane adacayı bunlar bize zararli icmeyin bogaz agrisi icin geceb tv de hamileler adacayini gargara yapip tukurun sakın icmeyin dediler yediklerinize ictiklernize dikkat edin
Aa bilmiyordum canım iyiki bakmıssın bende haftaya doktor kontrolümde sorayım doktora cok fazla tüketmedim ama korktum simdiCanım tarçın suan icin iyi degilmis bizim icin öyle okudum
Yok yahuu yazacaksın tabii bizde sana diyeceğiz onlar bizde de varbugün çok olumsuzum işte en iyisi daha yazmayayım sizleride olumsuz etkilemeyeyim
Yeni mi başladı doktoruna danışsan canım. benim geçen hafta oldu ama öyle değildi benim lekelenmeydi çamaşırda. en son cumartesi sabah pembemsi kahve baya akışkan bişi geldi şimdi üç günde bir iğne oldum bu hafta ve kesildi çok şükürKanaması olanlar akıntıla mı gelior benim cok afedersiniz lavabo ihtiyacımdan sonra temizlenlrken peçeteye gelior akıntıla birlikte kahve rengi cok afedersiniz sumukumsu sekilde
aynı bendensin 2010da ağır grip oldum domuz gribi oldum öleceğim diye ağlıyordum..Yok yahuu yazacaksın tabii bizde sana diyeceğiz onlar bizde de varbende senaryo yok mu ooo hala sol kasığımda ara ara bir ağrı var. Acaba hem iç hem dış gebelik varda doktor mı görmedi diyee neler kuruyorum :)))) lisedeyken midem ağrısa kanser miyim diye derde düşerdim. Maalesef yaşadıklarımız ve yetiştirilme şeklim " kötüyü düşün iyilik kendiliğinden gelsin " olduğu için hep en kötü senaryoları yazarım bende. Sonra mantıklı düşünmeye kendime ferahlık vermeye çalışıyorum
Ulaşamadım doktorumaYeni mi başladı doktoruna danışsan canım. benim geçen hafta oldu ama öyle değildi benim lekelenmeydi çamaşırda. en son cumartesi sabah pembemsi kahve baya akışkan bişi geldi şimdi üç günde bir iğne oldum bu hafta ve kesildi çok şükür
ben naneyi maydonoz grubuna koyuyorum açıkçası baharat vb kullanmama taraftarıyım şu dönemde. hatta işyerinde çorba ve yemeklerde maydanoz çok yedim dikkat edeyim diye düşünüyorum. birde internette böyle bi yazı buldum ne kadar gerçek bilemiyorumAdaçayı evet ama naneyi senden duyuyorum. Nanenin tazesini hala da tüketiyorum. Ne maydanoz gibidir nane ne de diğer bitki çayları kapsamındadır. Nerde okudun nanenin zararlarını?
ilk defamı oldu önceden de oluyor muydu? hemen telaşlanmaUlaşamadım doktorumamesaj attım cevap bekliorum doktordan
İlk defa olmadı ama tırnak buyuklugunde bile degildi ötekiler bu biraz fazladı fazla dedigim de cok degil yine ötekilere gore fazlailk defamı oldu önceden de oluyor muydu? hemen telaşlanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?