2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hiç regl olcakmış gibi ağrı da yok. Sadece arada "ahhh" "uff" dedirten batma hissi oluyor. Midem benim de berbat demin de tarif ettiğim gibi aç karna bayat çay bahçesi çayı içmiş gibi. Ama iştah maşallah. Tatlıları götürüyorum valla.

hamılelıkte kabus tarzı ruyalar ya da karısık ruyalar normalmıs. maalesef hormonlarımızın esiriyiz bu dönemde benım de bı gunum dıger gunume uymuyo. masallah ıns ruyan gerceklesıcek canım. ben de hamılelıgımı yenı ogrendıgımde gormustum kızım olmus pamuk gıbı bembeyaz tombul yanaklı bısıydı :) esıme tut ama kımseye verme dıyorum yanından ayrıldıgım gıbı cocugu baska bırı kucagına almıs goturuyo goruyorum. koşa koşa gıdıyorum peşinden neyseki kurtarıyorum yavrumu :)

Ah canım al benden de o kadar. Sabaha kadar nöbetçiyim bu gece aralıksız 36 saat çalışıyorum. Ağlamaya utanmasam ağlıycam ben de. Gece uykum kalmadı zaten. Gece 3'te bulantıyla uyanmalar. Tuvalete kalkıp geri uyuyamamalar. Sabah 6 dan sonra uyandığımı hatırlamıyorum. Çok mutluyum ama hormonlardan anne adayı depresyonu oluyor işte.

ben de normalde tatlı duskunuyken sımdı ıse canım hıc tatlı cekmıyo yersem de sutlu tatlı arıyorum sadece. yemeye baslayana kadar kotuyum ben de ama yemege baslayınca sıkıntı yok :) sonrasında yıne rahatsız oluyorum ama

Canım nane adacayı bunlar bize zararli icmeyin bogaz agrisi icin geceb tv de hamileler adacayini gargara yapip tukurun sakın icmeyin dediler yediklerinize ictiklernize dikkat edin
Adaçayı evet ama naneyi senden duyuyorum. Nanenin tazesini hala da tüketiyorum. Ne maydanoz gibidir nane ne de diğer bitki çayları kapsamındadır. Nerde okudun nanenin zararlarını?

Kanaması olanlar akıntıla mı gelior benim cok afedersiniz lavabo ihtiyacımdan sonra temizlenlrken peçeteye gelior akıntıla birlikte kahve rengi cok afedersiniz sumukumsu sekilde

bugün çok olumsuzum işte en iyisi daha yazmayayım sizleride olumsuz etkilemeyeyim
Yok yahuu yazacaksın tabii bizde sana diyeceğiz onlar bizde de var bende senaryo yok mu ooo hala sol kasığımda ara ara bir ağrı var. Acaba hem iç hem dış gebelik varda doktor mı görmedi diyee neler kuruyorum :)))) lisedeyken midem ağrısa kanser miyim diye derde düşerdim. Maalesef yaşadıklarımız ve yetiştirilme şeklim " kötüyü düşün iyilik kendiliğinden gelsin " olduğu için hep en kötü senaryoları yazarım bende. Sonra mantıklı düşünmeye kendime ferahlık vermeye çalışıyorum

Kanaması olanlar akıntıla mı gelior benim cok afedersiniz lavabo ihtiyacımdan sonra temizlenlrken peçeteye gelior akıntıla birlikte kahve rengi cok afedersiniz sumukumsu sekilde
Yeni mi başladı doktoruna danışsan canım. benim geçen hafta oldu ama öyle değildi benim lekelenmeydi çamaşırda. en son cumartesi sabah pembemsi kahve baya akışkan bişi geldi şimdi üç günde bir iğne oldum bu hafta ve kesildi çok şükür

aynı bendensin 2010da ağır grip oldum domuz gribi oldum öleceğim diye ağlıyordum..
aynı yıl anksiyete hastası olduğumu öğrendim ve gebelikte bunun artmasından korkuyorum

Ulaşamadım doktoruma mesaj attım cevap bekliorum doktordan

Adaçayı evet ama naneyi senden duyuyorum. Nanenin tazesini hala da tüketiyorum. Ne maydanoz gibidir nane ne de diğer bitki çayları kapsamındadır. Nerde okudun nanenin zararlarını?
ben naneyi maydonoz grubuna koyuyorum açıkçası baharat vb kullanmama taraftarıyım şu dönemde. hatta işyerinde çorba ve yemeklerde maydanoz çok yedim dikkat edeyim diye düşünüyorum. birde internette böyle bi yazı buldum ne kadar gerçek bilemiyorum
Nane hamilelere zararlımı, Nane hamileliliği zararlı olduğu anlaşılmıştır Hamile kaldığınızda mide bulantıları başladığında çözüm aramaya başlarsınız ve araştırmalar naneyi gösterir ve bunun kullanılması da dozunda olmalıdır. Hamilelikte size zarar verebilir ve düşük riski de olabilir dikkatli olmanızı tavsiye ederim doktorunuza sormadan naneyi tüketmeyiniz.

Anne karnındaki rahim incelttiği için gebelerin buna daha çok dikkat ederek bu bitkiyi kullanması gerekmektedir.Gebeliğin ilk birkaç ayında gerektiğinden fazla nane yemek düşük riskini daha çok ortaya çıkarır.Mide bulantılarına istinaden, kuru nane çay gibi kaynatıp haddinden fazla tüketerek içilirse hamileliğin ilerisi dönemlerinde olumsuz ve kötü bir sonuç verir. Bir üniversitede yapılmış olan bir araştırmaya göre Isparta köylerinde kaynatıp içtikleri nanenin hamileliği kötü etkilediği ortaya çıkmıştır.

Yaa benimde ikinci bebeklerini bekleyenlere sorum var. Benim kotlar oturunca kaşığıma baskı yapmaya başladı. Bir arkadaşım ikinci gebelikte rahim daha çabuk büyüyor demişti de bu kadar çabuk mu? Hamile pantolonlarına erken mi geçeceğiz nedir??? Siz de durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…