Dikkat ediyorum ama stres yapacak iş yerinde de çok husus olunca üst üste biniyor her şey hormonlar da tavan olunca. Sen kalp atışını ne zaman gördün canım? Karından miydi o da?benimde 4+6 da 2077ydi canım değerim 5+2 de karından kese göründü ama minnacıktı stres yapma ne olur
Yukarıda vermişsin cevabını :)ben geçen gittiğimde karından kalp atışını gördük yani yanıp sönüyordu resmen ama dinleyelim demedi hep karından bakıyor bana inşallah cumartesi duyabilirim bende 7+2 olacağız
Ne güzel benimki 10 gun sonra cikicaksadece ıdrar kultur testı kalmıs canım cıkmayan dıgerlerı cıkmıs hep. kultur de 3 gunde cıkıyomus.
ben geçen gittiğimde karından kalp atışını gördük yani yanıp sönüyordu resmen ama dinleyelim demedi hep karından bakıyor bana inşallah cumartesi duyabilirim bende 7+2 olacağız
Ne güzel benimki 10 gun sonra cikicak
bugün çok kötüyüm ağrımda var gecede kabus gördüm nefes nefese uyandım çok halsizimo zaman kesın duyarsın canım :) ben de ıkı hafta sonra gıttıgımde Allahın ıznıyle karından duymus olurum artık
evet canım bende gördüm kalp atışını 6+2de ama henüz dinlemedim kısmetse cumartesi inşallahDikkat ediyorum ama stres yapacak iş yerinde de çok husus olunca üst üste biniyor her şey hormonlar da tavan olunca. Sen kalp atışını ne zaman gördün canım? Karından miydi o da?
inşallah canım inşallahAmine Busra _balprensesi_ İnşallah tez zamanda dinleriz kalplerini. Su gibi geçer zaman. Şu stres olmasa aslında... Cumartesi burada kese ve kalp cümbüşü olur inşallah.
Canım tarçın suan icin iyi degilmis bizim icin öyle okudumGeçmiş olsun bendede durum aynıydı bal tarcın limon karısımı cok iyi geliyor öksürüğe öksürük icin bende tavsiye edebilirim
Canım nane adacayı bunlar bize zararli icmeyin bogaz agrisi icin geceb tv de hamileler adacayini gargara yapip tukurun sakın icmeyin dediler yediklerinize ictiklernize dikkat edinBoğaz için sabah aç karnına bir bardağa bir limon sık. Geri kalanına su koy iç. Onun dışında pekmez çok iyi geliyor. Nane limon yap Biraz da terlesen geçer inşallah. Geçmiş olsun
bugün çok kötüyüm ağrımda var gecede kabus gördüm nefes nefese uyandım çok halsiziminşallah dinlerim cumartesi kendime gelirim azcık :'(
Nettenmi bakıyorsun canım bende bi bakıyımbaktım canım sımdı o da cıkmıs :) ben de sasırdım valla 8 tup kan verıp sonucu 1 gunde aldım hem de devlet hastanesınde :)
Nettenmi bakıyorsun canım bende bi bakıyım
kızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...
Allah yardımcın olsun inşallah aratmadan tekrar hamile kalırsın sağlıkla evladına kavuşursunkızlarrr malesefff bebeğim gelişmemiş kesenin şeklide biraz bozulmuş bir kaç gün bekleyecem düşmezse kürtaj olacam maleseff..çokk üzgünümm hayırlısı bu demekki umarım sizler sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize hepiniz kendinize iyi bakın...
Tamam canım saolasın :)kızlar bebişini ilk kez görmeye gidenler bol su içsin mesane boş iken gözükmüyor bilginize..
Baktım simdi cıkmamıs digerleri canımevet canım. sen de kontrol et cıkmıstır belkı. onlar uzun bı sure verıyolar ama dedıklerınden once de cıkabılıyo
Rahim büyüdüğü için olabilir diye bende önemsemiyorum. Olumlu düşünelim iyi olsunkasık ağrısı var iki gündür regl olcakmış gibi hafif ama düşündürüyor
iyiye yorabilcek bir gün de değilim o kadar negatifim ki ağlayasım geliyor birazda hormonlardan mıdır nedir.. bu arada gece ruyamda kabuslar gördüm.. zaten birkaç çeşit rüya görüyorumda birde bana benzeyen bir kız çocuğu gördüm siyah saçlı koyu renkli gözleri, buğday teni parka götürüyordum onu çok güzeldibenım de bugun mıdem dıger gunlere oranla cok kotu sabah kahvaltısıyla duruyorum arada bısıler atıstırdım ama yemek yemedım henuz aklıma yemek geldıkce mıdem bulanıyo. adet agrısı gıbı bı agrı ben de oluyo canım sık sık. bı de sol tarafıma bısıler batıyo sureklı. ıyıye ısaret bunlar oyle dusun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?