2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm, aynı şeyi 2 kere yaşadım, seni anlıyorum. Allah kimseye yasatmasin.

Benim de aynı şekilde, öksürmekten karnıma ağrılar giriyor Ben sıcak ballı süt içiyorum yumuşatıyor boğazları tavsiye ederim.
Geçmiş olsun bendede durum aynıydı bal tarcın limon karısımı cok iyi geliyor öksürüğe öksürük icin bende tavsiye edebilirim

Canım benim ya..inş kısa zamanda tekrar bebişin olsun emin mi dr başka dr a mı gitsen acaba? Kalbini flan duymuş muydun? Üzülme desem boş

çok üzüldüm canım ama bence başka bir doktora daha görün Allahtan ümit kesilmez,hakkında hayırlısı olsun

Canım çok gemiş olsun. Benim de bu tip bişey gelmişti başıma hala daha atlatamadım benim de bir önceki kürtajla alınmıştı, anlıyorum halinden güzelim. Belki bir mucize olur. Belki başka bir doktora daha gitmen gerekiyordur. Keşke elden bir şey gelse... Ultrason fobim oldu artık. Benim daha ultrason vaktim gelmedi ama şimdiden tir tir titriyorum ya gözükmezse ya bişey ters giderse diye korkudan. Nolur düşünmemeye çalış, hayırlısı olarak gör. Biliyorum ne desek boş

Öğretmenlerimizin gününü kutlarım arkadaşlar.
Bugün galiba grupça biraz depresif bir gündeyiz. Hormonlardandır umarım. Birkaç gün önceye kadar çok neşeli ılımlı ve enerjiktim. İki gündür sinir kat sayım yükselişe geçti tam regl öncesi sendrom gibi. Kalkasım bile gelmiyor.
Midem sanki aç karnına çay içmişsin de otobüste kitap okuyormuşsun gibi. İçim buruluyor. Mideme biri oturuyor. Ay tarifi çok zor.
Cumartesi 5+3'te karından ultrasona gidicem bol su içip. Görünmezse diye stres yaptım herhalde hormonların da etkisiyle.
Salı günü 4+6'da 2241'di değerim. Görünür mü sizce cumartesiye :/
Oyhh başladı tüm belirtiler.

canım benım 4+5 te 2341 di ama ben de 6+1 deyken gittim dr a alttan muayene de gorundu bebek ve kalp atısı. göbekten keseyı gorebılırsınız ama kalp atısını vajınal duyabılırsınız buyuk ıhtımalle

benimde 4+6 da 2077ydi canım değerim 5+2 de karından kese göründü ama minnacıktı stres yapma ne olur

ben geçen gittiğimde karından kalp atışını gördük yani yanıp sönüyordu resmen ama dinleyelim demedi hep karından bakıyor bana inşallah cumartesi duyabilirim bende 7+2 olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…