- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
Birde naçizane anne tavsiyesi aklının bir köşesinde olsun. Çocuğa oturduğun yerden yapma etme gitme koşma gibi Emirler verme. Yapmasını istemediğin birşeyi yapıyorsa kalk onunla sen oyna. Sen yönlendir ilgisini çek. Hee kalkamam diyorsan görmeyeceksin yaptıklarını... çok söylersen arsız olur. Çok müdahaleci olmaktansa onun için uygun ortamlar yaratıp kendi haline bırakmak daha iyi... misal masaya yanaşma orda vazo var dikkatli ol düşebilir diye laf çoğaltmaktansa önlemini al sonra sal bebeyi oynasın :))) ben çok faydasını gördüm.Aynen canım en azından ne yapmamam gerektiğini biliyorum bu yeter :)
Hepsini aldınmı canım sonuclarinin benim digerleri 10gun sonra cıkıcak suan tsh tam kan sayımı idrar glukoz falan onlar cikmisben dıger dr a verdım lısteyı zaten esımın calıstıgı drlardandı sıkıntı cıkarmadı baktı kagıda sonra da tamam dedı cıktık odadan. tahlıl sonuclarına baktım bı suru sey ıstenmıs medıpoldekı dr un ıstedıgınden de fazla tahlıl vardı hatta sanırım kendısı de eklemıs bazı testlerı
Birde naçizane anne tavsiyesi aklının bir köşesinde olsun. Çocuğa oturduğun yerden yapma etme gitme koşma gibi Emirler verme. Yapmasını istemediğin birşeyi yapıyorsa kalk onunla sen oyna. Sen yönlendir ilgisini çek. Hee kalkamam diyorsan görmeyeceksin yaptıklarını... çok söylersen arsız olur. Çok müdahaleci olmaktansa onun için uygun ortamlar yaratıp kendi haline bırakmak daha iyi... misal masaya yanaşma orda vazo var dikkatli ol düşebilir diye laf çoğaltmaktansa önlemini al sonra sal bebeyi oynasın :))) ben çok faydasını gördüm.
ilk öğrendiğim 4 gün bütün döllenme videolarını izledim
Hamileliği hatırlamıyorum ama iyi süt yapar :)))Dereotu iyi diye biliyorum...ilk gebeligimde arastirmistim dereotunu yemem gerekiyormuşta ne diye arastirma yaptim onu hatirlamiyorum simdi iyimi...
bu dönemlerde olabilir yazıyordu canım tansiyonla alakalı olabilir mi acaba istersen doktoruna bir danış canımKizlar birşey soracağım . .benim burnum kaniyor bu aralar ya..oyle cok degil ama kaniyor yani...benim gibi oln varmi acaba...?
teşekkürlerrrGünaydınn kızlarr aramızda ogretmen olanlar vardı sanırım hepinizin Öğretmenler gunu kutlu olsunn ❤❤❤
Hepsini aldınmı canım sonuclarinin benim digerleri 10gun sonra cıkıcak suan tsh tam kan sayımı idrar glukoz falan onlar cikmis
Gebelikte normal bir durum bu cnm.. kan sulandırıcı kullanıyorsan onunda etkisi olabilirKizlar birşey soracağım . .benim burnum kaniyor bu aralar ya..oyle cok degil ama kaniyor yani...benim gibi oln varmi acaba...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?