hayırlısı ile bir kucagına al bebişini o an başlıyormuş zaten annelik duygusu,hepimiz düşünüyoruzdur mutlaka nasıl anne olucaz yapabilecekmiyiz diye ama çok düşünüp böyle şeyleri stres yapmamak lazım ,saglıkla gelsin bebişin :)kızlarr yardım2 3 gündür bende acaba ben anne olabilecek miyim? nasıl bir anne olucam, ne hissedicem, ya yapamazsam diye bir panik hali başladı. sürekli anneliğe dair yazılar kitaplar araştırıyorum. ben annesi ile ilişkisi iyi olan paylaşımı olan biri olamadım annem babam ayrı olduğu için annem hep soğuktu bana, anne nasıl olur bilmiyorum diye çok üzüyorum kendimi, hamilelik duygusallığı mı anlamadım ama karmaşık duygular içindeyim. korkularım her gün artıyor (8
Alabiliyorsun canim doktor yazarsa tabi .. Clexane ismi ignenin ..
Teyzem masallah 5 çocuğuna hamile sanırsıniz ilk çocuk gibi çok çok heyecanlilar enistem le beraber her çocuğun ayrı bir tadı oluyor galiba Rabbim sağlıkla kucağa almak nasip etsin inşallahGunaydin canlarBenim ikinci cocugum olaak Allah nasip ederse.bu sefer o kadar heyecanlanmam diyordum ama dun keseyi gorunce bile kalbim yerinden cikacak gibi oldu.Rabbim oyle bir mucize gonderiyor ki bize,her ani cok guzel.Tecrubesiz anne gibi icim kipir kipir.Tam 4 sene oncede boyle bir topikte konusuyorduk sonra o topikte gaz sancisi,uyumayan bebek,bakici, kres muhabbetleri yaptik.Her sey cok guzel olacak Allahin izniyle.Sabaha kadar tekmelerden uyuyamadigimiz geceleri konusacagizHer hamilelik kendine has bunu anliyorum bende.Tadini cikarin
Canım hiç öyle düşünme ben hep beceriksiz bi iş yapamaz die görülen bi tiptim çok kırılgan sürekli ağlayan içerleyen hem bedenen hem ruhen hassas biriydim hep sağ sol bu doğuramaz bakamaz annemlere yanına yerleşin filan diyolardı ama kucağına alınca on yıllık anne gibi herşeye hakim oluyorsun soğuk kanli sakin ve kararlı ol kendine güven hislerin annelik duyguların herşeyi hallediyoröyle düşünenlerde utanıyor itiraf ediyor öyle görenlerden bile ilgili bilgili bi anne olup çıkıyorsun ve ben şuan kolay kolay ağlayamayan koly kolay hastalanmayan bir anneyim ama ikinciyi yine düşünüyosun sütüm olacakmı oğlunla ilgilenebilecekmiyim arada denge kurabilecekmiyim vs vs seninde kygıların ne kadar iyi bir anne olacağını gösteriyor çünkü onu seviyor ve en iyi şekilde yetiştirmek istiyorsun her anne gibi çok uzattım kusura bakmakızlarr yardım2 3 gündür bende acaba ben anne olabilecek miyim? nasıl bir anne olucam, ne hissedicem, ya yapamazsam diye bir panik hali başladı. sürekli anneliğe dair yazılar kitaplar araştırıyorum. ben annesi ile ilişkisi iyi olan paylaşımı olan biri olamadım annem babam ayrı olduğu için annem hep soğuktu bana, anne nasıl olur bilmiyorum diye çok üzüyorum kendimi, hamilelik duygusallığı mı anlamadım ama karmaşık duygular içindeyim. korkularım her gün artıyor (8
Bi bilgim yok canım doktor normal dedi bana ayrıntı bişey konuşmadıkızlar dr benden ıdrar tahlılı de ıstemıstı ya kısmen cıkmıs sonuclarım ıdrarda erıtrosıt pozıtıf cıkmıs negatıf olması gerekırken. dr a sordum takıb edelım dedı sonucların tamamen cıksın tekrar test yaparız devam edıyomu dıye dedı ama netten baktım ıdrara kan karısması demekmıs. ıns kotu bır sey degıldır. bır cok sebebı varmıs cunkutahlıl sonucunda erıtrosıt pozıtıf cıkan var mı?
Çok normal canım hissettiklerin. Kızımda bende de aynı korkular vardı ve neredeyse doğuma kadar devam etti. Benim de annemle aram hep mesafeli olmuştur, iki arkadaş gibi olamadık hiçbir zaman ama kızımla ilişkim böyle olsun istemiyorum, olmaması için elimden geleni yapıyorum.kızlarr yardım2 3 gündür bende acaba ben anne olabilecek miyim? nasıl bir anne olucam, ne hissedicem, ya yapamazsam diye bir panik hali başladı. sürekli anneliğe dair yazılar kitaplar araştırıyorum. ben annesi ile ilişkisi iyi olan paylaşımı olan biri olamadım annem babam ayrı olduğu için annem hep soğuktu bana, anne nasıl olur bilmiyorum diye çok üzüyorum kendimi, hamilelik duygusallığı mı anlamadım ama karmaşık duygular içindeyim. korkularım her gün artıyor (8
hayırlısı ile bir kucagına al bebişini o an başlıyormuş zaten annelik duygusu,hepimiz düşünüyoruzdur mutlaka nasıl anne olucaz yapabilecekmiyiz diye ama çok düşünüp böyle şeyleri stres yapmamak lazım ,saglıkla gelsin bebişin :)
Canım hiç öyle düşünme ben hep beceriksiz bi iş yapamaz die görülen bi tiptim çok kırılgan sürekli ağlayan içerleyen hem bedenen hem ruhen hassas biriydim hep sağ sol bu doğuramaz bakamaz annemlere yanına yerleşin filan diyolardı ama kucağına alınca on yıllık anne gibi herşeye hakim oluyorsun soğuk kanli sakin ve kararlı ol kendine güven hislerin annelik duyguların herşeyi hallediyoröyle düşünenlerde utanıyor itiraf ediyor öyle görenlerden bile ilgili bilgili bi anne olup çıkıyorsun ve ben şuan kolay kolay ağlayamayan koly kolay hastalanmayan bir anneyim ama ikinciyi yine düşünüyosun sütüm olacakmı oğlunla ilgilenebilecekmiyim arada denge kurabilecekmiyim vs vs seninde kygıların ne kadar iyi bir anne olacağını gösteriyor çünkü onu seviyor ve en iyi şekilde yetiştirmek istiyorsun her anne gibi çok uzattım kusura bakma
Wallahi bilemedim ki :-/ Herkes farkli soyluyor en karlisi benim sanirim ☺Bende clexane kullanıyorum ama 17-20 civarı ödüyorum eczaneye. Neden bu kadar farklı acaba.
ben arkadaşlarımdan çok darbe görmüş bir insanım şuan da da en yakın arkadaşım şudur diyebileceğim kimsem yok, iki erkek kardeşim var kızkardeşimde yok.. annemle de pek anlaşamazdık evlenene kadar ama evlendikten sonra toparladık. en küçük kardeşimle aramda 10,5 yaş var altınıda alıyordum, mamasınıda yapıyordum, banyosunuda yaptırıyordum ikinci annesiydim ama yıllar geçince farkettim ki sevgi anlamında onunla aramda bir bağ kuramadım.. bu kardeşim okula başladıktan çok sonra oldu.. farkettiğim zamanlar çok ağlardım.. birde bu arkadaşlık konusunda yaşadıklarımdan, Allahım bana hayırlı sağlıklı VE BENİ KARŞILIKSIZ SEVECEK bir evlat ver diye dua eder hep ağlardım yalnızlıktan...çok teşekkür ederim canım. doğru söylüyorsun elimden geleni yapıcam :)) amin inş hayırlısı ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
aynen en karlımız sensin raporlu oldugun için :) raporu yazan özel hastane mi devlet hastanesi mi?Wallahi bilemedim ki :-/ Herkes farkli soyluyor en karlisi benim sanirim ☺
Keşke kendin merak ediyormuş gibi sorsaydın herşeye bakılsın istiyorum deseydin :) bazıları gıcık işte
ben tek doktora gidiyorum özelde. birde sağlık ocağına bildirim yaparımGebelikte tek doktorla devam etmek önemli işte bu yüzden . . mümkün olduğunca aynı dr.a gidin kizlar..
Canım bende senin gibiyim bu saate kadar sadece 2tane mandalina yedim . bebek okadar küçükki ekstra biseye ihtiyacı yok onun daha endişe etme.. depondan alıyordur o zaten. ama yemek içinde gayret etmemiz gerekiyor . .benim hicbisey istemiyor canım . . mutfak kokuyorhayırlı günlerr gebeşlerya bu iştahsızlık benı mahvediyor tam anlamıyla bulantım yok ama bısey yıyesım de yok yersem bulanacak gıbı hissediyorum..bu saat olmuş yedıgım uc tane galete azcık beyaz peynır :S bebek gelısemıcek dıye korkuyorum
ben arkadaşlarımdan çok darbe görmüş bir insanım şuan da da en yakın arkadaşım şudur diyebileceğim kimsem yok, iki erkek kardeşim var kızkardeşimde yok.. annemle de pek anlaşamazdık evlenene kadar ama evlendikten sonra toparladık. en küçük kardeşimle aramda 10,5 yaş var altınıda alıyordum, mamasınıda yapıyordum, banyosunuda yaptırıyordum ikinci annesiydim ama yıllar geçince farkettim ki sevgi anlamında onunla aramda bir bağ kuramadım.. bu kardeşim okula başladıktan çok sonra oldu.. farkettiğim zamanlar çok ağlardım.. birde bu arkadaşlık konusunda yaşadıklarımdan, Allahım bana hayırlı sağlıklı VE BENİ KARŞILIKSIZ SEVECEK bir evlat ver diye dua eder hep ağlardım yalnızlıktan...
şimdilerde bende korkuyorum beni sevebilecek mi, herşeyine yetişebilecek miyim, ya ben onu karşılıksız sevebilecek miyim, sonra diyorum ki sen onu çok bekledin. sen onu daha var olduğunu bilmeden sevdin, yapabilirsin...
ben tek doktora gidiyorum özelde. birde sağlık ocağına bildirim yaparım
Canım bende senin gibiyim bu saate kadar sadece 2tane mandalina yedim . bebek okadar küçükki ekstra biseye ihtiyacı yok onun daha endişe etme.. depondan alıyordur o zaten. ama yemek içinde gayret etmemiz gerekiyor . .benim hicbisey istemiyor canım . . mutfak kokuyor
Bende hiç gitmedim iki sokak ötede diye biliyorum ama inşallah orasıdırBen daha bildirmedim sağlık ocağıma..sağlık ocağım nerde onu bile bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?