2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı ile bir kucagına al bebişini o an başlıyormuş zaten annelik duygusu,hepimiz düşünüyoruzdur mutlaka nasıl anne olucaz yapabilecekmiyiz diye ama çok düşünüp böyle şeyleri stres yapmamak lazım ,saglıkla gelsin bebişin :)

kızlar dr benden ıdrar tahlılı de ıstemıstı ya kısmen cıkmıs sonuclarım ıdrarda erıtrosıt pozıtıf cıkmıs negatıf olması gerekırken. dr a sordum takıb edelım dedı sonucların tamamen cıksın tekrar test yaparız devam edıyomu dıye dedı ama netten baktım ıdrara kan karısması demekmıs. ıns kotu bır sey degıldır. bır cok sebebı varmıs cunku tahlıl sonucunda erıtrosıt pozıtıf cıkan var mı?

Teyzem masallah 5 çocuğuna hamile sanırsıniz ilk çocuk gibi çok çok heyecanlilar enistem le beraber her çocuğun ayrı bir tadı oluyor galiba Rabbim sağlıkla kucağa almak nasip etsin inşallah

Canım hiç öyle düşünme ben hep beceriksiz bi iş yapamaz die görülen bi tiptim çok kırılgan sürekli ağlayan içerleyen hem bedenen hem ruhen hassas biriydim hep sağ sol bu doğuramaz bakamaz annemlere yanına yerleşin filan diyolardı ama kucağına alınca on yıllık anne gibi herşeye hakim oluyorsun soğuk kanli sakin ve kararlı ol kendine güven hislerin annelik duyguların herşeyi hallediyoröyle düşünenlerde utanıyor itiraf ediyor öyle görenlerden bile ilgili bilgili bi anne olup çıkıyorsun ve ben şuan kolay kolay ağlayamayan koly kolay hastalanmayan bir anneyim ama ikinciyi yine düşünüyosun sütüm olacakmı oğlunla ilgilenebilecekmiyim arada denge kurabilecekmiyim vs vs seninde kygıların ne kadar iyi bir anne olacağını gösteriyor çünkü onu seviyor ve en iyi şekilde yetiştirmek istiyorsun her anne gibi çok uzattım kusura bakma

Bi bilgim yok canım doktor normal dedi bana ayrıntı bişey konuşmadı

Çok normal canım hissettiklerin. Kızımda bende de aynı korkular vardı ve neredeyse doğuma kadar devam etti. Benim de annemle aram hep mesafeli olmuştur, iki arkadaş gibi olamadık hiçbir zaman ama kızımla ilişkim böyle olsun istemiyorum, olmaması için elimden geleni yapıyorum.
Bence hiç düşünme bunları , miniğin bi doğsun çok iyi bir anne olacaksın eminim

çok teşekkür ederim canım. doğru söylüyorsun elimden geleni yapıcam :)) amin inş hayırlısı ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

olur mu canım yazdıkların o kadar iyi geldi ki Allah razı olsun :) rabbim yardım etsin yeter bana :)

hayırlı günlerr gebeşler ya bu iştahsızlık benı mahvediyor tam anlamıyla bulantım yok ama bısey yıyesım de yok yersem bulanacak gıbı hissediyorum..bu saat olmuş yedıgım uc tane galete azcık beyaz peynır :S bebek gelısemıcek dıye korkuyorum

çok teşekkür ederim canım. doğru söylüyorsun elimden geleni yapıcam :)) amin inş hayırlısı ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
ben arkadaşlarımdan çok darbe görmüş bir insanım şuan da da en yakın arkadaşım şudur diyebileceğim kimsem yok, iki erkek kardeşim var kızkardeşimde yok.. annemle de pek anlaşamazdık evlenene kadar ama evlendikten sonra toparladık. en küçük kardeşimle aramda 10,5 yaş var altınıda alıyordum, mamasınıda yapıyordum, banyosunuda yaptırıyordum ikinci annesiydim ama yıllar geçince farkettim ki sevgi anlamında onunla aramda bir bağ kuramadım.. bu kardeşim okula başladıktan çok sonra oldu.. farkettiğim zamanlar çok ağlardım.. birde bu arkadaşlık konusunda yaşadıklarımdan, Allahım bana hayırlı sağlıklı VE BENİ KARŞILIKSIZ SEVECEK bir evlat ver diye dua eder hep ağlardım yalnızlıktan...
şimdilerde bende korkuyorum beni sevebilecek mi, herşeyine yetişebilecek miyim, ya ben onu karşılıksız sevebilecek miyim, sonra diyorum ki sen onu çok bekledin. sen onu daha var olduğunu bilmeden sevdin, yapabilirsin...

Canım bende senin gibiyim bu saate kadar sadece 2tane mandalina yedim . bebek okadar küçükki ekstra biseye ihtiyacı yok onun daha endişe etme.. depondan alıyordur o zaten. ama yemek içinde gayret etmemiz gerekiyor . .benim hicbisey istemiyor canım . . mutfak kokuyor

canım benim yaaa, hepimiz zor şeyler yaşıyoruz, hayattan bir şeyler öğreniyoruz böylelikle. benimde 7 ve 14 yaş küçük kardeşlerim var. annem çalıştığı için onlara da ben baktım hep. bebeği büyütebilme konusunda çok tedirgin değilim aslında benim tedirgin olduğum annelik duygusu o duyguyu cocuğa verebilmek. Rabbim yar ve yardımcımız olsun :)

ya ben de bakıyorum hamileler için yemek listelerine imkanı yok o kadar şeyi yiyemem sonra da üzülüyorum rahatladım biraz canım..

kızlar ben de çok üşüyorum ilk haftalar yanıyodum dün bi dışarı çıktım kaskatı kesildim titredim durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…