2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benimde gogus hassasiyetim ilk zamanlara nazaran gecti ama minik topikler geliyo sut bezesi sanirim onlar..ara arada tatli kasinti aliyo..
Ne bileyim bir anda elleyince acimadigini hissettim...nazardan cok korkuyorum ben ya ..iyice taktim bu aralar nazara..onun disinda iyiyim şükür ama bi belirtim göğüs hassasiyetim olunca ister istemez tırsıyorum . ..☺

Ben ikisini de denedim kol ve göbek. Ikisi de acıyo. Göbeğim iki seferdir çok morardi gı için sağlık ocağına gidip kolumdan yaptiriyorum. Bu hafta öyle yapcam.Bacak çok acırmış gibi geliyo.
Tekniklerini yapa yapa ogrenicez benim ilk gunlere nazaran az morarma oluyo yapacagin yeri iki parmaginla sikip igneyi tam batirdiktan sonra enjekte edeceksin ozaman morarma olmuyor canim..ilk gunler biraz aci biraz heyecandan igneyi tam sokmuyormusum birde hep dua ediyorum o biraz rahatlatiyor beni :)

Bebek oluşumu olduktan sonra ultrason kendisi tarih veriyor bu konu basit birsey canınızi Sıkmayın doktorunuz söyler siz de hatırlatin

Helal olsun sizlere ben kendime yapamıorum eşime öğrettiler saglık ocağında o yapıor hemen hemen hepimizde vuruluyoruz sanırım temmuz anneleri olarak

Ne bileyim bir anda elleyince acimadigini hissettim...nazardan cok korkuyorum ben ya ..iyice taktim bu aralar nazara..onun disinda iyiyim şükür ama bi belirtim göğüs hassasiyetim olunca ister istemez tırsıyorum . ..☺
Sen kalbini ferah tut..Allaha emanetiz hepimiz..biraz duayla biraz sakinlikle gecicek..gercekci ol birsey olacagi varsa olur bu risk 12 haftaya kadar var.Allah yavrularimizi kem gozlerden nazarlardan korusun canim

Ben de sıkıp yapıyorum canım dediğin gibi. Dua da ediyorum derin derin nefes alıyorum ama iki seferdir kanadı sonra da morardi. Görenler korkuyo, para büyüklüğünde mor karnim in iki yanı Annem de gördükçe işin zor diyor.bebislerimiz iyi olsun da katlancaz artık.

Helal olsun sizlere ben kendime yapamıorum eşime öğrettiler saglık ocağında o yapıor hemen hemen hepimizde vuruluyoruz sanırım temmuz anneleri olarak
Evet canim cogumuzda pihtilasma cikmis ben korkak biriyim aslinda ama bicesaret gobekten basladim.3 kutumdayim suan daha kac kutu gidecek kim bilir..Yeterki sagsalim alalim cumlemiz kucaklarimiza

Sen kalbini ferah tut..Allaha emanetiz hepimiz..biraz duayla biraz sakinlikle gecicek..gercekci ol birsey olacagi varsa olur bu risk 12 haftaya kadar var.Allah yavrularimizi kem gozlerden nazarlardan korusun canim
Aminnnnnn...rabbime emanet ediyorum onlari zaten...rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin hepimize inşallah . .aklima her geldiğinde ayetel kursi okuyup sen onlara gelecek nazara kötülüklere kalkan yap yarabbim diyorum

Aminnnnnn...rabbime emanet ediyorum onlari zaten...rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin hepimize inşallah . .aklima her geldiğinde ayetel kursi okuyup sen onlara gelecek nazara kötülüklere kalkan yap yarabbim diyorum

Evet canim cogumuzda pihtilasma cikmis ben korkak biriyim aslinda ama bicesaret gobekten basladim.3 kutumdayim suan daha kac kutu gidecek kim bilir..Yeterki sagsalim alalim cumlemiz kucaklarimiza
Amiinnn inşallahhh iğne progestan ikisinide doktorum ben tamam diyene kadar devam dedi karnım benimde morardı sarardı ama o saglıklı olsun ben razıyım

Ben de cesaretsizimdir, iğneden korkarım. Sen bile yapiyosan herkes yapar diyo.

Canim bünye ile alakali galiba kimisinde ilk aylar kimisinde ilk Aylardan sonra oluşuyormus. Benim adet dönemin de de göğüslerim çok hassas ve şişkin olurdu
Beni korkutuyor bazen ama sonra sakin kestiriyorum kendimi işte renk değişir damarlar cıkar belirtilerden yazıorya bende niye olmuyo dıyorum sonra sakinleşiyorum evet bunye herkeste farklı etkileri var

Bende eczaneye yaptırdım kendim yapıcam bundan snrada inş :) eşim yapamaz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…