- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
İnsirah süresi oku canım okuyamiyorsan dinle bol bol farklı birseyler yap bebisine moral verKızlar ben hiç iyi değilim ağlayasım geliyor sürekli bugün çok kötüyüm mutsuzum huzursuzun rabbimin gücüne gitmesin hayattan bezmiş gibiyim darlandım çok
Sipariş detayımı atayım isimlerini yazarak hemen bulursun canımCnm ben bulamadım n11 de bana link yollar misin özel den
Tmm cnm buldum siparis verdim cok sagol :)Sipariş detayımı atayım isimlerini yazarak hemen bulursun canım
Hangilerini verdin :) iyi okumalarTmm cnm buldum siparis verdim cok sagol :)
Ben de coraspin ve iğne kullanıyorum kayıplarım olduğu için. Bi de tsh yüksek olduğu için trioid ilacı ve folio.[/Q
canım sağlıkla kucagına al ıns bebegını bana da hormon testlerı yapıldı ayrıca baska testlerde yaptıracagız dr hepsıne bırden bakacam dedı senın tsh degerın kac ılac kullandırıyor benım de tsh fsh degerlerim bıraz yuksek cıkmıs
Sadece günlük aldım cnm ben başka kitaplar almıştımHangilerini verdin :) iyi okumalar
5+1 de gördüm ben cnm sata göre . Dün gördüm .
canım benimde kahverengi akıntım oluyor daha bugun kontrolümüz vardı doktor kanama sahası yok dedi çok şükür kalp atışımızıda duyduk, kafana takıp stres yapma, Allah'a emanet yavrularımızkızlar benim dün ve bugün yine kahverengi akıntım oldu yaa.dr normal diyo ama hala böyle akıntısı olan var mı?
Amin canım amin sağlıkla gelsin yavrularımız :) göbekten mi yapıyorsun? Ben kolumdan yaptırdım göbek çok acıyormuş sanırımGozun aydin canim bende gebeligi ogrendigimden beri yapiyorum clexna Allah yardimcimiz olsun insallah saglicakla kucaklariz yavrularimizi
Ben varım 1 haftadır böyle.. prolutan iğne verdi dr 2 kere ..hala devam cuma gitcz bakalım ne diyecekkızlar benim dün ve bugün yine kahverengi akıntım oldu yaa.dr normal diyo ama hala böyle akıntısı olan var mı?
maşallahh.. tebrik ederimKızlar cok şükür duyduk tırtılımın kalp atışını :) 170 atıyor dedi doktor cok sukur kanamam da yok herşey yolunda :)
aynen bende kadroluyum beden eğitimi öğretmeniyim birde düşünün yani. dolaşıyorum çocukların başında sadece.Evet ben kadroluyum bırakma şansım yok
Canim bende o igneden oluyorum. Lekelenmen fazlamiydi birde kesildi miBen varım 1 haftadır böyle.. prolutan iğne verdi dr 2 kere ..hala devam cuma gitcz bakalım ne diyecek
Hayr olsun canim sikinti yapma kendine guzel seyler dusun ya musavvir tesbihat çek ben iki gundur cok rahatladimKızlar ben hiç iyi değilim ağlayasım geliyor sürekli bugün çok kötüyüm mutsuzum huzursuzun rabbimin gücüne gitmesin hayattan bezmiş gibiyim darlandım çok
Geçen hafta ptesi kanamam oldu 2 günlük ped kadar dr prolütan yaptırdı kanama durdu ama o günden sonra günde 2-3 damla çok açık kahverengi akıntı geliyor geçtiğimiz ctesi de bi tane vuruldum.Kese flan gayet iyiydi kontrol etti.bakalım önümüzdeki cuma ne diyecek.yatıyorum sürekli..Canim bende o igneden oluyorum. Lekelenmen fazlamiydi birde kesildi mi
Göğsündeki ağrı koltuk altını etkiliyodur bence. bana göre önemli bişey degildir yine de aklında şüphe kalmasın doktora görün istersenBenden başka koltuk altı şişen yok galiba, sıkıntı bende o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?