2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben hiç iyi değilim ağlayasım geliyor sürekli bugün çok kötüyüm mutsuzum huzursuzun rabbimin gücüne gitmesin hayattan bezmiş gibiyim darlandım çok
İnsirah süresi oku canım okuyamiyorsan dinle bol bol farklı birseyler yap bebisine moral ver

5+1 de gördüm ben cnm sata göre . Dün gördüm .

Maşallah canım ne güzel İnşallah kucağına aldığın günleride görürsün

Bugün benim icin berbat bi gündü
Kan sonuclarimi almak icin saatlerce bekledim ve sonuccc alamadım.
Sonuclar çıkmamış perşembe telefonla ogrenicekmisim.. B hcg degerim arttımı onu bile ogrenemedim.. Baska bi kadın doğum bulucam rezil ettiler bugun beni

kızlar benim dün ve bugün yine kahverengi akıntım oldu yaa.dr normal diyo ama hala böyle akıntısı olan var mı?
canım benimde kahverengi akıntım oluyor daha bugun kontrolümüz vardı doktor kanama sahası yok dedi çok şükür kalp atışımızıda duyduk, kafana takıp stres yapma, Allah'a emanet yavrularımız

Gozun aydin canim bende gebeligi ogrendigimden beri yapiyorum clexna Allah yardimcimiz olsun insallah saglicakla kucaklariz yavrularimizi
Amin canım amin sağlıkla gelsin yavrularımız :) göbekten mi yapıyorsun? Ben kolumdan yaptırdım göbek çok acıyormuş sanırım

Cnm benim Bi yakınımda vardı ama 7 aylıkken mı ne iğne vuruyorlarmış sapa sağlam Bi kızı oldu :)

Kızlar saçlarım çok dökülüyor ve birgün de yağlanıyor, ne önerirsiniz ?

Canim bende o igneden oluyorum. Lekelenmen fazlamiydi birde kesildi mi
Geçen hafta ptesi kanamam oldu 2 günlük ped kadar dr prolütan yaptırdı kanama durdu ama o günden sonra günde 2-3 damla çok açık kahverengi akıntı geliyor geçtiğimiz ctesi de bi tane vuruldum.Kese flan gayet iyiydi kontrol etti.bakalım önümüzdeki cuma ne diyecek.yatıyorum sürekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…