- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Evet cnm karından gördü ikisini de bana da gösterdi yakınlaştırıpKarından mıydı canım? Kese haricinde embriyoyu da gördün öyle mi?
gözün aydın canım cok sevindimKızlar doktora gittim düzenlenmiş sat yaptı bana yani 24 eylül iken 2 ekimmiş gibi hesplicqz doğum içinde 24 haziran -10 temmuz arası dedi . Kalp atisini da çok net duyduk suan 7+2 deyiz 160 civarı imiş kalp atışı . Çok şükür bugünlere .serum verdiler baya kendime geldim elhamdulillah
Bende bugun gittim 8 mm dedi keseye cok sukur.benim gec dollenmeymis.senin kac haftalik dedi keseye goreBu arada keseyi gören annisler kesenizin büyüklüğü ne kadardı sizlerin ya
Tam anlayamadim ama GS 5.41 mm diye bişey yazıyor acaba bu olabilir mi
Eger buysa büyüklüğü iyimi lütfen beni rahatlatin
çok sevindim inşallah biz bekleyenlerde duyalım minnak kalbiniikızlar bende gittim geldim duyduk miniğimin kap atışını cok sukur ,7 haftalık olmuşuz kalp atış hızı 160 dedi,bugun itibariylede kan sulandırıcı iğneye başlıyorum,darısı sizlerin başına
çok şükür canımm gözünaydınn darısı biz bekleyenlere inşallahkızlar bende gittim geldim duyduk miniğimin kap atışını cok sukur ,7 haftalık olmuşuz kalp atış hızı 160 dedi,bugun itibariylede kan sulandırıcı iğneye başlıyorum,darısı sizlerin başına
hayırlı haberlerle gel canımm inşallah duyacaksın miniğinin kalbini..Kızlar biraz sonra doktora giricem dua edin bize kalp atışını duyalım
tarihlerimiz aynı :) inş duyacaksın canım dularımız seninleKızlar biraz sonra doktora giricem dua edin bize kalp atışını duyalım
Kaç hafta kaç günlüktün canım Cuma'ya ben de gideceğim 6+5 oluyoruz duyarız dimiiiikızlar bende gittim geldim duyduk miniğimin kap atışını cok sukur ,7 haftalık olmuşuz kalp atış hızı 160 dedi,bugun itibariylede kan sulandırıcı iğneye başlıyorum,darısı sizlerin başına
ben 7 haftalığım inş duyarsın canım ,6.haftalarda duyuluyor en erken ,inş sende duyarsın merak etmeKaç hafta kaç günlüktün canım Cuma'ya ben de gideceğim 6+5 oluyoruz duyarız dimiiii
Hadi inşben 7 haftalığım inş duyarsın canım ,6.haftalarda duyuluyor en erken ,inş sende duyarsın merak etme
Gittim canim hersey yolunda cok şükürAl_pi canım doktora gittin mi?
Ordan çıkan sonucu doktoruna götürürsün eksik olanları söyler canım sana özelde yaptırırsın kalanları ufak tefek eksik vardır zatenSelam kizlar doktor benden bazî testler istemisti kalp atısını duyunca özelde 500 tl tutuyor bugun devlete gittim ama doktor elimdeki kagida bile bakmadan onun ne istedigi onemli degil benim istedim onemli dedi 5tup kan verdim bide idrar acaba özeldeki doktorumun istedigi tüm testler varmıdır devlette bu testleri yaptıran varmı doktor neler istemis acaba toksoplazma rubella falan bunlari yapmismi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?