2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bulantılar başladı.hiç birşey görmek bile istemiyorum.yarın da uçak yolculuğum var.evime geri dönüyorum.nasil gidicem hic bilmiyorum.çok stresliyim
allah kolaylık versin ,aç kalmamaya calış aç olunca daha cok bulanıyor mide çünkü,mandalina elma ve muz iyi geliyor bana bastırıyor,umarım kısa sürer

allah kolaylık versin ,aç kalmamaya calış aç olunca daha cok bulanıyor mide çünkü,mandalina elma ve muz iyi geliyor bana bastırıyor,umarım kısa sürer
Sanki birşeyler yersem daha kötü olacak gibi hissediyorum.meyve de cok severim zaten deniycem mutlaka.çok teşekkür ederiim

Ultrason fotografinda 6w 1d yaziyo canim week hafta day gün ordan da bakabilirsin
ilk hafta ölçmedi kesemi canım küçücüktü zaten, geçen cumarteside lekelenme var diye gidince ultrason kağıdı falan istemedik unuttuk canım bu hafta hem pıtpıtları duyar hemde öğrenirim inşallah

Kızlar doktora gittim düzenlenmiş sat yaptı bana yani 24 eylül iken 2 ekimmiş gibi hesplicqz doğum içinde 24 haziran -10 temmuz arası dedi . Kalp atisini da çok net duyduk suan 7+2 deyiz 160 civarı imiş kalp atışı . Çok şükür bugünlere .serum verdiler baya kendime geldim elhamdulillah

oh cok sukur bulantın hangı haftada başladı canım

bilmiyorum ki ben daha duymadım bile :) içine ney doğuyor? ben kız diye hissediyorum
İlk başlarda erkek diyordum ama sürekli konuşurken kızım demek geliyor içimden . Eşim çok istiyor kız olmasını ve öle hissediyor çevremdekiler de kız gibi hissediyoruz diyolsr. Bakalim hakkimizda hayırlısı :)

çook şükür canım gözün aydınn darısı kalp atımını bekleyenlere olsun...

Gözünaydın canım. Darısı başımıza.

Ben kizimdA mide bulantisindan kivrandim resmen.ilk üç ay gecmedi.ama daha sonra cok rahatti hamilelik.

canım çok sevindimmm ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah minnakına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…