Hayırlı haberlerle dön inşşHayırlı sabahlar kızlar
Birazdan yola cikicaz kadın doğum bir bucuk saatlik uzaklıkta tekrardan kan testi vs. yapilcak belki alttan keseyede bakılır ama içimde bi sıkıntı var
Lütfen dualarınıza ihtiyacım var
içini ferah tut hayırlı haberlerle dönersin inşallah canimHayırlı sabahlar kızlar
Birazdan yola cikicaz kadın doğum bir bucuk saatlik uzaklıkta tekrardan kan testi vs. yapilcak belki alttan keseyede bakılır ama içimde bi sıkıntı var
ayni ben şu 10 gun geçmiyor bana napcam böyle bilmiyorumGünaydın kızlar, hepinize sağlık ve kolaylıklar diliyorum.
3 haftadır sürekli karnım şişti ve arada hafif de olsa ağrım oluyordu. Son 4 gündür ise hiçbir sıkıntım yok, ne mide bulantısı, ne şişlik, ne hazımsızlık, ne ağrı... Şimdi de acaba bebeğe birşey mi oldu da bu belirtilerin hepsi geçti diye bir his çöktü içime. Sürekli bunu düşünüyorum. Randevum da 2 hafta sonra ama sanırım bekleyemeyeceğim. Sizde de böyle düşünceler var mı yoksa bi ben miyim..
Hayırlı güzel haberlerle dön inşallah Can'ım benim .Hayırlı sabahlar kızlar
Tombullasmak mi canım ben git gide zayıflıyorum sabahtan beri yine kusma halindeyim. Karnım da da sancı var 11 de doktora gidecem umarım kötü birsey yoktur . bugün serum günüm .Günaydınnnnnn tombullaşmaya başlamış olan koca göbek adayı anneciklerrrrrr
günaydın canım bende folic trio kullanmaya başladım gecen hafta başlamadan önce zaten bulantım vardı,sanmıyorum folic trionun yaptıgını ama yinede doktoruma sorarım bugun kontrolumuz varİ
ben ilk hamileliğimde Folidoce kullanmıştım. O zaman hic midem bulanmamıştı. Şimdi sanki Folic Trio yüzünden midem bulanıyormuş gibi. Belki de ben yanlış düşünüyorum. Doktora sormak istiyorum. Biri sorsa keşke...
Aynı durumdayız ben de kilo verdimTombullasmak mi canım ben git gide zayıflıyorum sabahtan beri yine kusma halindeyim. Karnım da da sancı var 11 de doktora gidecem umarım kötü birsey yoktur . bugün serum günüm .
benimde karnım şiş akşamları arada ağrım oluyor bende buna rağmen niye bu kadar ağrıyo Allah korusun düşük olcak die tedirgin oluyorum sanırım hormonlar yoğun duygular canım bnde olumsuzum sanki. hatta dün eşime sen bizimle hiç ilgilenmiyorsun die kapris yaptım :) umarım çabucak toparlanırızGünaydın kızlar, hepinize sağlık ve kolaylıklar diliyorum.
3 haftadır sürekli karnım şişti ve arada hafif de olsa ağrım oluyordu. Son 4 gündür ise hiçbir sıkıntım yok, ne mide bulantısı, ne şişlik, ne hazımsızlık, ne ağrı... Şimdi de acaba bebeğe birşey mi oldu da bu belirtilerin hepsi geçti diye bir his çöktü içime. Sürekli bunu düşünüyorum. Randevum da 2 hafta sonra ama sanırım bekleyemeyeceğim. Sizde de böyle düşünceler var mı yoksa bi ben miyim..
Tombullasmak mi canım ben git gide zayıflıyorum sabahtan beri yine kusma halindeyim. Karnım da da sancı var 11 de doktora gidecem umarım kötü birsey yoktur . bugün serum günüm .
Aynı durumdayız ben de kilo verdimbenim de yarın serum günüm. Allah yardımcımız olsun
Ben pek inanamıyorum o genetiğeGünaydın taze anneler. Bu bulantı işinin genetik olduğuna inanmaya başladım. Ablamın iki kızı var ikisinde de hic bulantisi ve koku hassasiyeti olmamış. Bende de yok. Bir de ablam vitamin,demir hapı ve folik asit dahil hic bir ilaç kullanmamiş ikisinde de nasıl folik asit kullanmazsin dedim. "doktor hamile kalmadan 3 ay kullan yoksa hamile kaldiktan sonra bir ise yaramaz kulanma" demis. Bu bilgi bize ters biraz:))
sen çok mu yiyorsun karadenizZgelini ? resimdeki sizseniz hiç tombik gözükmüyorsunKızlar yaaa geçecek bu Zaman'lar bende oğlumda öyleydim ama kızımda zerre bulantım yoktu ama göbeğim şimdi 4 5 aylık göbek gibi duruyo şişkinlik gaz biraz da homini gırtlak yemektensizi de görcem geçici o bulantılar Allah'ın izniyle düzelcek
Hiç geçmeyecek gibi geliyorKızlar yaaa geçecek bu Zaman'lar bende oğlumda öyleydim ama kızımda zerre bulantım yoktu ama göbeğim şimdi 4 5 aylık göbek gibi duruyo şişkinlik gaz biraz da homini gırtlak yemektensizi de görcem geçici o bulantılar Allah'ın izniyle düzelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?