Çok üzüldüm, başın sağolsun. Inşallah bu sefer hersey gönlünce olur.Ben ilk hamileliğimde doğuma çok yakın kaybettim kızımı. Sebebi bilinmedi. Pıhtılaşma testlerini yaptırdım, iki değerde heterozigot çıktı. 2 ay önce de kimyasal gebelik geçirdim. Eğer şimdi bhcg yükselmeye devam ederse ikinci hamileliğim olacak canım.
Cnm ne sormak istediğini anlamadım bebeğin herhangi bir kromozom anomalisi ile doğması şayet geliştiyse engellenemez Doğum sonrası içinse sorun ilk cevabım lütfen dua et ve böyle şeyleri aklına getirmekızlar bende size bir soru sormak istiyorum yardımcı olabilecek var mı bilemiyorum..
benim kardeşim otizmli, dün akşam annem ve babam doktoruna bahset neler yapılabilir görüş dediler biraz kafamı kurcaladı. tabikide öyle bir durumda aldıracak değilim o benim evladım olacak ama neler yapabilirim onu da merak etmiyor değilim
Kızlar bu programları tam olarak nerden indirdinız ben baktım ama gebelik haftami göremedimkesinlikle gebelik haftam günlük çok yararlı bilgiler var bir de hamilelik diye bir program önde siyah saçlı bir kadın arkada beşik
Bende aksine bulantı tarzı şeyler oluyor midem bi Tuhaf ama yedikce yiyorum gece bile kalkmiyorum ne yesem diyeİyi akşamlar kızlar
Benim bulantılarım baya arttı hamileligimden okulda kimseye bahsetmedim çok zorlanıyorum
Açım ama yiyemiyorum aksam yaptığım yemeği yiyemedim
Benimde 2014 ocak anneleri ile önce isim vermeyeyim bir sosyal paylaşım sitesinde grubumuz oldu. Sonra telefondan grup kurduk. Ama bunlar hamileliğin son aylarındaydı. Daha herşeyin çok başındayız. Bekleyelim gidişata göre bir karar alınabilir. Zaten şurda kaç kişi takma isim yerine gerçek adını kullanıyor ki. Hiiiç tanımadığım insanları ortak paydamız var diye ben birden özelime alamam. Naçizane benim düşüncem. SaygılarAynen canim.bende onu düşündüm whatsap grubu filan mi yapsak dedim sonra dedim çok kalabalığız herkes kabul etmek istemez
Kan verme imkanın varsa kan ver cnm daha kesin bir sonuçKizlar yardimmmmm adetim 6 gun gecti.Bat 16 di 14 ünde normal test yaptim negatif cikti 17 de bidaha yaptim yine negatif cikti ama hala olmadim.belim agiriyor fakat akintim cok anlamadim
794456 .!.:Bu arada 28 gunde bir adet görüyordum
ben solgar markalı folik asit kullanıyorum. arkadaşım hemşire o tavsiye etti. tamamen doğalmış. 30 lira içinde 100tane var. günde 1 tane içiyorumBu arada kızlar bişey sormak istiyorum folik asit olarak folic trio yi kullanıyordum ben hem b12 ve d vitamini destekliydi bugün doktor premesis i önerdi bulantılara ve kusmalara da iyi geliyor dedi sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz üniversiteden doktor arkadaşım vardı onun arkadaşından tavsiye aldım oda folic iod u önerdi bana iod daha iyi gibi geldi ama sizler hangisini kullanıyorsunuz
ben bunu aldım. hamilelik öncesi ve sonrası fotoğraf falanda yapıştırabiliyorsun. bilgilendiriyorda. nasip olursa eğer 18. yaş gününde vericemKızlar güzel bir günlük var mı kullandığınız ben bir türlü bulamadim
Çok üzüldüm, başın sağolsun. Inşallah bu sefer hersey gönlünce olur.
Google playKızlar bu programları tam olarak nerden indirdinız ben baktım ama gebelik haftami göremedim
İnternet üzerinden mi aldin cnmben bunu aldım. hamilelik öncesi ve sonrası fotoğraf falanda yapıştırabiliyorsun. bilgilendiriyorda. nasip olursa eğer 18. yaş gününde vericem
Çok hoş bu nerden aldın Can'ım ?ben bunu aldım. hamilelik öncesi ve sonrası fotoğraf falanda yapıştırabiliyorsun. bilgilendiriyorda. nasip olursa eğer 18. yaş gününde vericem
Teşekkür ederim canım evet çok zor bir süreç gerçekten. Havucu duymuştum deneyeceğim saol canım Rabbim sağ sağlim bebeğini sana bağışlasın...Cok geçmiş olsun canım benim de 2 tane dusugum var bu bebegimşde kaybediyorum sanarken mucize oldu ve suan bizimle çok zor bir surec ama kesinlikle ümit kesme birde sana bir tavsiyem bolbol havuc suyu iç eşinle birlikte ben 2 yıldır tedavi görüyordum ve havuc suyuna yoruyorum aklında olsun
Bu arada kızlar bişey sormak istiyorum folik asit olarak folic trio yi kullanıyordum ben hem b12 ve d vitamini destekliydi bugün doktor premesis i önerdi bulantılara ve kusmalara da iyi geliyor dedi sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz üniversiteden doktor arkadaşım vardı onun arkadaşından tavsiye aldım oda folic iod u önerdi bana iod daha iyi gibi geldi ama sizler hangisini kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?