2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm, başın sağolsun. Inşallah bu sefer hersey gönlünce olur.

Cnm ne sormak istediğini anlamadım bebeğin herhangi bir kromozom anomalisi ile doğması şayet geliştiyse engellenemez Doğum sonrası içinse sorun ilk cevabım lütfen dua et ve böyle şeyleri aklına getirme

Kizlar yardimmmmm adetim 6 gun gecti.Bat 16 di 14 ünde normal test yaptim negatif cikti 17 de bidaha yaptim yine negatif cikti ama hala olmadim.belim agiriyor fakat akintim cok anlamadim

İyi akşamlar kızlar
Benim bulantılarım baya arttı hamileligimden okulda kimseye bahsetmedim çok zorlanıyorum
Açım ama yiyemiyorum aksam yaptığım yemeği yiyemedim
Bende aksine bulantı tarzı şeyler oluyor midem bi Tuhaf ama yedikce yiyorum gece bile kalkmiyorum ne yesem diye bence geçici durum endişelenme bebek senin depolardan besleniyordur ama yinede biraz zorla kendini çok Salma

Aynen canim.bende onu düşündüm whatsap grubu filan mi yapsak dedim sonra dedim çok kalabalığız herkes kabul etmek istemez
Benimde 2014 ocak anneleri ile önce isim vermeyeyim bir sosyal paylaşım sitesinde grubumuz oldu. Sonra telefondan grup kurduk. Ama bunlar hamileliğin son aylarındaydı. Daha herşeyin çok başındayız. Bekleyelim gidişata göre bir karar alınabilir. Zaten şurda kaç kişi takma isim yerine gerçek adını kullanıyor ki. Hiiiç tanımadığım insanları ortak paydamız var diye ben birden özelime alamam. Naçizane benim düşüncem. Saygılar

Kizlar yardimmmmm adetim 6 gun gecti.Bat 16 di 14 ünde normal test yaptim negatif cikti 17 de bidaha yaptim yine negatif cikti ama hala olmadim.belim agiriyor fakat akintim cok anlamadim
Kan verme imkanın varsa kan ver cnm daha kesin bir sonuç

Testlerin negatif cikmasina ragmen hemen hamilelik takvimi eklemenizden ne kadar hamile kalmak istediginiz anlasiliyor.ama önce sakin olun. Kendinizi umutlandirisaniz sonra daha cok uzulebilirsiniz. Tavsiyem hemen doktora gidip kan testi yaptirmaniz ve duruma gore jinekolojik muayene olmaniz yonundedir. Insallah gec döllenme olmuştur ve hamilesinizdir. Yoksa evdeki teste cikmasi gerekirdi. Bir de sanmiyorum ki burdaki hic kimsenin size bundan baska bir yardimi dokunsun. Caresi bizde degil kan tahlilinde:))
794456 .!.:
Bu arada 28 gunde bir adet görüyordum

@yusraninannesi geçmiş olsun Can'ım benimde sabah ve akşam ara ara olmaya başladı dünden beri tuzlu kraker yedim ben rahatlattı biraz birde naneli sakız çiğniyorum arada sürekli kolonya sürüyorum elime belki sana da faydası olur bunlar

ben solgar markalı folik asit kullanıyorum. arkadaşım hemşire o tavsiye etti. tamamen doğalmış. 30 lira içinde 100tane var. günde 1 tane içiyorum

Kızlar güzel bir günlük var mı kullandığınız ben bir türlü bulamadim
ben bunu aldım. hamilelik öncesi ve sonrası fotoğraf falanda yapıştırabiliyorsun. bilgilendiriyorda. nasip olursa eğer 18. yaş gününde vericem

Eklentiler

• günlük.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 62
Teşekkür ederim canım evet çok zor bir süreç gerçekten. Havucu duymuştum deneyeceğim saol canım Rabbim sağ sağlim bebeğini sana bağışlasın...

Kizlar benim cok bulantil oluyor.aksam 4 e kadar fena.ama 4 den sonra hic bsey yok aksamlari hic midem fln bulanmiyor 8. Haftamdayim sizce normal mi?bide 4 e kadar cok bsey yiyemiyorumda

İ

ben ilk hamileliğimde Folidoce kullanmıştım. O zaman hic midem bulanmamıştı. Şimdi sanki Folic Trio yüzünden midem bulanıyormuş gibi. Belki de ben yanlış düşünüyorum. Doktora sormak istiyorum. Biri sorsa keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…